View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
g.m kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 7:09 pm Post subject: ME75 + SiMoCo |
|
|
Pri cteni a zapisu polozek do Adresare mi pokazde telefon hlasi "Aplikace je pri synchron. zablokovana!", pritom pozadovana akce vzdy probehne. Zkousel jsem projit nastaveni, prohledat diskuzi (tam jsem nasel ze nechodi synchronizace s Outlookem, ale tu nedelam - menim jenom polozky v Adresari). Asi mam neco spatne nastavene v telefonu - predpokladam v menu Vzdal.synchr., ale uz jse zkousel skoro vsechno. Taky me trosku mate ze obsah a moznosti tohoto menu nekoresponduji s tim co je v manualu - asi ma novejsi fw jina nastaveni.
V telefonu je fw22 a SiMoCo je 2.2.8
Dik za jakoukoliv radu. GM |
|
Back to top |
|
 |
serzino rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 10:26 am Post subject: Re: ME75 + SiMoCo |
|
|
g.m wrote: | Pri cteni a zapisu polozek do Adresare mi pokazde telefon hlasi "Aplikace je pri synchron. zablokovana!", pritom pozadovana akce vzdy probehne. Zkousel jsem projit nastaveni, prohledat diskuzi (tam jsem nasel ze nechodi synchronizace s Outlookem, ale tu nedelam - menim jenom polozky v Adresari). Asi mam neco spatne nastavene v telefonu - predpokladam v menu Vzdal.synchr., ale uz jse zkousel skoro vsechno. Taky me trosku mate ze obsah a moznosti tohoto menu nekoresponduji s tim co je v manualu - asi ma novejsi fw jina nastaveni.
V telefonu je fw22 a SiMoCo je 2.2.8
Dik za jakoukoliv radu. GM | Vobec si s tej hlasky nic nerob.Mne to tiez pisala S65,ked som nieco nahraval do fonu.Synchronizacia fungovala v pohode.Na S75 to uz nepise a synchronizacia ide tiez v pohode.  _________________ E628 ,N1611,E688 ,N5110,N3210 ,N3310 ,N6210 ,Mot V66i ,C35 ,S35 ,S45 ,S55 ,6230,K700 ,S65 fw43,fw50,fw58,S75fw47,K610i, N70,E50,M65,S75,N6120c |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 7:04 am Post subject: Re: ME75 + SiMoCo |
|
|
g.m wrote: | Pri cteni a zapisu polozek do Adresare mi pokazde telefon hlasi "Aplikace je pri synchron. zablokovana!" |
To není žádná chybová zpráva, to je jen krkolomné vyjádření (možná dané překladem do češtiny) toho, že mobil právě provádí úpravy v adresáři protokolem IRMC SYNC a že nemůže v tomto okamžiku dělat nic jiného. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|