View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sidlenci kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:45 pm Post subject: |
|
|
aha, tak siemens mi potvrdil, že to není otázka proplácení faktur, ale nedostatku dílů, což prý už řeší přímo s BenQ a nejpozději do měsíce by to mělo být ok. tak uvidíme. |
|
Back to top |
|
 |
tihamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:45 pm Post subject: |
|
|
Zdravim vsechny,
dnes mi prisel mobil s BRITEXU neopraven s vyjadrenim, ze nemaji nahradni dily. Tudiz hodlam odstoupit od kupni smlouvy, ale pruser je v tom, ze jsem nekde doma zalozil sluchatka a ted je nemuzu najit.  |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 3:40 pm Post subject: |
|
|
tihamer wrote: | Zdravim vsechny,
dnes mi prisel mobil s BRITEXU neopraven s vyjadrenim, ze nemaji nahradni dily. Tudiz hodlam odstoupit od kupni smlouvy, ale pruser je v tom, ze jsem nekde doma zalozil sluchatka a ted je nemuzu najit.  |
Tak si kup origy a vrat je s telefonem,teda pokud jsi SX koupil azpon za 5000 to se pak vyplati _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 4:37 pm Post subject: |
|
|
Tak koukám, že se mám na co těšit Chjo, chvíli počkám, snad se to nějak unormální
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
tihamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 4:41 pm Post subject: |
|
|
to mam v umyslu, ale nikde je nemaj. Jenom HHS-700 a ty jsou trosku jiny. Tudiz nevim jestli nebudou delat krky?!
yaqwsx wrote: | tihamer wrote: | Zdravim vsechny,
Tak si kup origy a vrat je s telefonem,teda pokud jsi SX koupil azpon za 5000 to se pak vyplati |
|
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 8:28 pm Post subject: |
|
|
Samozrejme po tobe nemuzou vyzadovat vsechno prislusenstvi protoze odstupujes od smlouvy po konstatovani ze pristroj nelze opravit az po nejake dobe pouzivani.
Tudis tam di s tim co mas, maximalne se dohodnete ze to vratej o nejakou malu cast mene. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
tihamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 10:01 pm Post subject: |
|
|
Chcil tomu verit, ale mam nekde oporu v obcanskem zakoniku?!
Mio wrote: | Samozrejme po tobe nemuzou vyzadovat vsechno prislusenstvi protoze odstupujes od smlouvy po konstatovani ze pristroj nelze opravit az po nejake dobe pouzivani.
Tudis tam di s tim co mas, maximalne se dohodnete ze to vratej o nejakou malu cast mene. |
|
|
Back to top |
|
 |
Dalecký začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 1:37 pm Post subject: |
|
|
To já jsem chtěl reklamovat sx1 už po pátý a tudíž jsem chtěl vrátit prachy ale nemám účtenku ale jenom potvrzenej záručák a tak mi baba řekla že bez účtenky nejsou možný servisní operace a to ani obyčejná reklamace aby to opravili a tak se s ní začal hádat na co teda ten záručák mám když na něj nemůžu ani reklamovat (a přitom jsem ten telefon nereklamoval ani jednou u nich ale v úplně jiné prodejně kde jsem ho vůbec nekoupil a tam chtěli jen záručák a mobil a úplně v pohodě to vzali). Tak jsem napsal dotaz na ČOI a každou chvíli čekám na odpověď, a jsem z nich docela zklamanej, a jestli mi ČOI napíše že můžu trvat na vrácení peněz tak jim ještě zavolám a když tak na ně pošlu ČOI  _________________ Alcatel One Touch+Siemens M50+Siemens MC60+Nokia 5110+Sony CMD J6+Siemens CX65+Konečně vytoužená SX1+256MMC Apacer+DCA-540+HHS700+Redukce na 3,5 Jacka(bohužel jsem ztratil)---neopravená SX1,M75+32mb RS-MMC+256mb RS-MMC, vše až na SX1 prodáno a nyní T-mobile MDA II |
|
Back to top |
|
 |
Xmax88 rozumbrada

Joined: 23 May 2005 Posts: 312 Location: Okolí PV a OL Telefon: 2x Siemens SX1
1271.42 SMM
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 3:31 pm Post subject: |
|
|
k reklamaci nemuzes potrebovat uctenku, ta je potreba jen pri potvrzeni zarucaku (nevim pri vraceni prenez) ale reklamovat jde i bez uctenky!! _________________ SIE C35i - FW M35i --> SE T100 -->SIE M55 - FW91+patche -->
Siemens SX1- CPU174Mhz + MMC24Mhz - disc C:11,8Mb - FW15cz + 24patchu + themes, icons and fonts - RS-MMC 512Mb Transcend; [BLOCKED]
Siemens SX1- na ND [momentalne funkcni] |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 3:35 pm Post subject: |
|
|
Xmax88 wrote: | k reklamaci nemuzes potrebovat uctenku, ta je potreba jen pri potvrzeni zarucaku (nevim pri vraceni prenez) ale reklamovat jde i bez uctenky!! |
Tak tak, potvrdenku potrebujes, ked budes chciet spat peniaze. _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
tihamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 3:32 pm Post subject: |
|
|
prodejce si nemuze diktovat, ktery doklad ma zakaznik predlozit. V zakone se pravi, ze kupujici pro reklamaci potrebuje bud uctenku (podle datumu se zjisti, jestli je narok na zar. opravu opodstatneny), nebo zarucak.
Dalecký wrote: | To já jsem chtěl reklamovat sx1 už po pátý a tudíž jsem chtěl vrátit prachy ale nemám účtenku ale jenom potvrzenej záručák a tak mi baba řekla že bez účtenky nejsou možný servisní operace a to ani obyčejná reklamace aby to opravili a tak se s ní začal hádat na co teda ten záručák mám když na něj nemůžu ani reklamovat (a přitom jsem ten telefon nereklamoval ani jednou u nich ale v úplně jiné prodejně kde jsem ho vůbec nekoupil a tam chtěli jen záručák a mobil a úplně v pohodě to vzali). Tak jsem napsal dotaz na ČOI a každou chvíli čekám na odpověď, a jsem z nich docela zklamanej, a jestli mi ČOI napíše že můžu trvat na vrácení peněz tak jim ještě zavolám a když tak na ně pošlu ČOI  |
|
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

10930.24 SMM
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 5:34 pm Post subject: |
|
|
Ovsem v zakone se nikde nepravi ze ze razitko prodejce v zarucaku znamena ze si to u nej koupil, tedy pokud po nich chces vratit penize musis mit uctenku. !!!! _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
Dalecký začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 6:49 pm Post subject: |
|
|
Tak včera mi poslali z ČOI e-mail který zní takto: "vážený pane, k vašemu dotazu, který se týká reklamace BEZ daňového dokladu sdělujeme,že pokud ja v záručním listě uveden prodávající u kterého jste telefon zakoupil včetně data prodeje (což tam všechno je), není nutné mít doklad o ZAKOUPENÍ. Prokázání uvedených skutečností leží na kupujícím. Prokázat je lze jiným způsobem, nejen pouze dokladem o zakoupení (např. svědecká výpověď,doklad při platbě kartou apod.) Důkazní břemeno ja však na kupujícím." Takže jim tam zavolám protože k vrácení peněz záručák nepotřebuju.  _________________ Alcatel One Touch+Siemens M50+Siemens MC60+Nokia 5110+Sony CMD J6+Siemens CX65+Konečně vytoužená SX1+256MMC Apacer+DCA-540+HHS700+Redukce na 3,5 Jacka(bohužel jsem ztratil)---neopravená SX1,M75+32mb RS-MMC+256mb RS-MMC, vše až na SX1 prodáno a nyní T-mobile MDA II |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

10930.24 SMM
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 4:39 pm Post subject: |
|
|
Quote: | ....... Důkazní břemeno ja však na kupujícím." Takže jim tam zavolám protože k vrácení peněz záručák nepotřebuju.  |
Jak je uvedeno na konci Důkazní břemeno je na kupujícím, reklamaci ti samozrejme uznají, ale nemusí ti vrátit peníze, o to mi slo. Pravdepodobne se budou hodne kroutit a zdrzovat to nebo ti nabídnou daleko menší částku, popřípade daleko levnější jiný mobil. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
|