clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - E71-koupeno-zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

E71-koupeno-zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 50, 51, 52  Next

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
telef
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 9:52 pm    Post subject: změna firmware Reply with quote

Jak je vidět, tak všichni úspěšně mění ve svém telefonu firmware. Už dvě hodiny tady hledám, jakým programem se to vlasně dělá a zbytečně. V PC mám MPM a používám USB kabel DCA 140. V MPM jsem možnost změny firmware nenašel. Poradí někdo, jak na to? Děkuji
Mispulin
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 9:52 pm    Post subject: Reply with quote

Nývlt wrote:
Nejde nějak nastavit aby se mi soubor kterej příjmu přez BT ukládal rovnou na kartu a ne do paměti telefonu?? Nevím jestli se to neřešilo u EL71 nebo někde jinde. Bohužel jsem to nenašel, když tak mě přesměrujte. Díky

Mě se povedlo předevčírem rozchodit MPM (spojení s EL71 přes bluetooth) a tam si můžeš zvolit, kam si kterej soubor z/do PC pošleš. Je to děláno formou "průzkumníku", takže procházení pamětí mobilu i paměťové karty, vytváření adresářů, mazání..... Dancing
Back to top
View user's profile Send private message
Mispulin
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 9:56 pm    Post subject: Re: změna firmware Reply with quote

telef wrote:
Jak je vidět, tak všichni úspěšně mění ve svém telefonu firmware. Už dvě hodiny tady hledám, jakým programem se to vlasně dělá a zbytečně. V PC mám MPM a používám USB kabel DCA 140. V MPM jsem možnost změny firmware nenašel. Poradí někdo, jak na to? Děkuji

Pokud máš nekustomizovanou verzi mobilu, tak stačí stáhnout buď odsud ze siemensmanie nebo přímo ze stránek B.-S. novější (vyšší) verzi FW než máš momentálně v mobilu teď. Bude to *.exe soubor, který spustíš a dál už se řídíš pokyny z obrazovky. Žádný MPM ani jiný program k tomu nepotřebuješ....
Back to top
telef
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 10:01 pm    Post subject: Re: změna firmware Reply with quote

Mispulin wrote:
telef wrote:

Pokud máš nekustomizovanou verzi mobilu, tak stačí stáhnout buď odsud ze siemensmanie nebo přímo ze stránek B.-S. novější (vyšší) verzi FW než máš momentálně v mobilu teď. Bude to *.exe soubor, který spustíš a dál už se řídíš pokyny z obrazovky. Žádný MPM ani jiný program k tomu nepotřebuješ....

Tak asi stahuju něco špatně. Když jsem vybral dle telefonu patřičný firmware , tak mi to stáhlo soubor E71_390400.xbz_update[1]. Nikde žádný .exe

telef
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 10:07 pm    Post subject: Re: změna firmware Reply with quote

telef wrote:
Mispulin wrote:
telef wrote:

Tak asi stahuju něco špatně. Když jsem vybral dle telefonu patřičný firmware , tak mi to stáhlo soubor E71_390400.xbz_update[1]. Nikde žádný .exe

BINGO. Stačí tam to .exe dopsat.

kb
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 10:16 pm    Post subject: Reply with quote

Když si dáš fw 42,tak budeš mít telefon v angličtině a už to nelze vzít zpět ! Já osobně jsem si ho nainstaloval a po 14 dnech mi při psaní sms vypnul telefon a nyní je v servisu.Nešlo se po zapnutí dostat do menu.
Back to top
Nývlt
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 11:02 pm    Post subject: Reply with quote

Mispulin wrote:
Mě se povedlo předevčírem rozchodit MPM (spojení s EL71 přes bluetooth) a tam si můžeš zvolit, kam si kterej soubor z/do PC pošleš. Je to děláno formou "průzkumníku", takže procházení pamětí mobilu i paměťové karty, vytváření adresářů, mazání..... Dancing

Já nemyslím BT přez počítač, ale z mobilu do mobilu. MPM mi valí už dávno... Tam je to jasný. Ale když mi někdo chce poslat z mobilu nějaký větší soubor (20MB) tak na to můžu rovnou zapomenout i když mám volnou celou paměťovku Brick wall páč se to chce uložit do mobilu a ten má 17,57MB maximální velikost paměti a to bych ještě musel všechno v telefonu vymazat....

Mispulin
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 04, 2007 3:14 pm    Post subject: Reply with quote

Nývlt wrote:
Mispulin wrote:

Já nemyslím BT přez počítač, ale z mobilu do mobilu. MPM mi valí už dávno... Tam je to jasný. Ale když mi někdo chce poslat z mobilu nějaký větší soubor (20MB) tak na to můžu rovnou zapomenout i když mám volnou celou paměťovku Brick wall páč se to chce uložit do mobilu a ten má 17,57MB maximální velikost paměti a to bych ještě musel všechno v telefonu vymazat....

Tak to nevím. Ale když Ti je MPM tak jasný, neumíš mi poradit?:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=28201
Back to top
Nývlt
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 05, 2007 5:04 pm    Post subject: Reply with quote

Mispulin wrote:
Tak to nevím. Ale když Ti je MPM tak jasný, neumíš mi poradit?:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=28201

Měl jsem na mysli posílání souborů přez průskumník. MPM používám jen občas. Protože přez MPM se nedostanu do archivu sms u E71. Brick wall Címž pro mě absolutně strácí na ceně. (Jak MPM tak E71). Confused

Majs0
začátečník
začátečník

61.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Fri Jan 05, 2007 11:36 pm    Post subject: Reply with quote

Radio ako java aplikacia Applause
http://forum.allsiemens.com/viewtopic.php?t=41207

Je mozne vygenerovat skey do E71 podla IMEI? Tu je nieco o tom pisane http://phone-unlock.spb.ru/ za 150rublov co je asi 15Sk na nase by to nebolo vela.

martin_BootKey
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 07, 2007 11:27 am    Post subject: Reply with quote

Hello, i martin from Russia, my webpage: http://phone-unlock.spb.ru

I unlock all siemens with master-codes, sale Skey - 5$
Sale BootKey - 7.40 $

For pay use e-gold.com or WebMoney

swetr77
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 09, 2007 3:49 pm    Post subject: Reply with quote

Nepucil by mi nekdo z Prahy datovy kabel, nemohu ho sehnat... nb neaky tip, by take pomohl
Back to top
Vykuk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 11:59 am    Post subject: Reply with quote

Podobný problém, neměl by někdo v Brně na půjčení kabel pro E71? Chtěl bych přehrát firmware, případně i někam dojdu, nějaká rozumná finanční odměna možná... wink
kb
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 16, 2007 5:01 pm    Post subject: Reply with quote

Tak dnes mi konečně dorazil mobil ze servisu,popis opravy:Dummy SWU,kód opravy ISWU , neví někdo co to znamená ?
Příjemné je,že mi místo FW 42 v angličtině nainstalovali český FW 41.Byl opraven v Britexu.
Back to top
kb
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 16, 2007 9:48 pm    Post subject: Reply with quote

Mám FW 41 a zjistil jsem že mi nejde ke klávesovým zkratkám přiřadit java aplikace pro rychlé spuštění. Je tam akorát výběr z menu telefonu.U FW 37 to šlo. Dělá vám to taky ?
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 50, 51, 52  Next
Page 44 of 52

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum