View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
telef kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 9:52 pm Post subject: změna firmware |
|
|
Jak je vidět, tak všichni úspěšně mění ve svém telefonu firmware. Už dvě hodiny tady hledám, jakým programem se to vlasně dělá a zbytečně. V PC mám MPM a používám USB kabel DCA 140. V MPM jsem možnost změny firmware nenašel. Poradí někdo, jak na to? Děkuji _________________ E71 DCA 1401 |
|
Back to top |
|
 |
Mispulin badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 9:52 pm Post subject: |
|
|
Nývlt wrote: | Nejde nějak nastavit aby se mi soubor kterej příjmu přez BT ukládal rovnou na kartu a ne do paměti telefonu?? Nevím jestli se to neřešilo u EL71 nebo někde jinde. Bohužel jsem to nenašel, když tak mě přesměrujte. Díky |
Mě se povedlo předevčírem rozchodit MPM (spojení s EL71 přes bluetooth) a tam si můžeš zvolit, kam si kterej soubor z/do PC pošleš. Je to děláno formou "průzkumníku", takže procházení pamětí mobilu i paměťové karty, vytváření adresářů, mazání.....  |
|
Back to top |
|
 |
Mispulin badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 9:56 pm Post subject: Re: změna firmware |
|
|
telef wrote: | Jak je vidět, tak všichni úspěšně mění ve svém telefonu firmware. Už dvě hodiny tady hledám, jakým programem se to vlasně dělá a zbytečně. V PC mám MPM a používám USB kabel DCA 140. V MPM jsem možnost změny firmware nenašel. Poradí někdo, jak na to? Děkuji |
Pokud máš nekustomizovanou verzi mobilu, tak stačí stáhnout buď odsud ze siemensmanie nebo přímo ze stránek B.-S. novější (vyšší) verzi FW než máš momentálně v mobilu teď. Bude to *.exe soubor, který spustíš a dál už se řídíš pokyny z obrazovky. Žádný MPM ani jiný program k tomu nepotřebuješ.... |
|
Back to top |
|
 |
telef kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 10:01 pm Post subject: Re: změna firmware |
|
|
Mispulin wrote: | telef wrote: | Jak je vidět, tak všichni úspěšně mění ve svém telefonu firmware. Už dvě hodiny tady hledám, jakým programem se to vlasně dělá a zbytečně. V PC mám MPM a používám USB kabel DCA 140. V MPM jsem možnost změny firmware nenašel. Poradí někdo, jak na to? Děkuji |
Pokud máš nekustomizovanou verzi mobilu, tak stačí stáhnout buď odsud ze siemensmanie nebo přímo ze stránek B.-S. novější (vyšší) verzi FW než máš momentálně v mobilu teď. Bude to *.exe soubor, který spustíš a dál už se řídíš pokyny z obrazovky. Žádný MPM ani jiný program k tomu nepotřebuješ.... |
Tak asi stahuju něco špatně. Když jsem vybral dle telefonu patřičný firmware , tak mi to stáhlo soubor E71_390400.xbz_update[1]. Nikde žádný .exe _________________ E71 DCA 1401 |
|
Back to top |
|
 |
telef kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 10:07 pm Post subject: Re: změna firmware |
|
|
telef wrote: | Mispulin wrote: | telef wrote: | Jak je vidět, tak všichni úspěšně mění ve svém telefonu firmware. Už dvě hodiny tady hledám, jakým programem se to vlasně dělá a zbytečně. V PC mám MPM a používám USB kabel DCA 140. V MPM jsem možnost změny firmware nenašel. Poradí někdo, jak na to? Děkuji |
Tak asi stahuju něco špatně. Když jsem vybral dle telefonu patřičný firmware , tak mi to stáhlo soubor E71_390400.xbz_update[1]. Nikde žádný .exe |
BINGO. Stačí tam to .exe dopsat. _________________ E71 DCA 1401 |
|
Back to top |
|
 |
kb badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 10:16 pm Post subject: |
|
|
Když si dáš fw 42,tak budeš mít telefon v angličtině a už to nelze vzít zpět ! Já osobně jsem si ho nainstaloval a po 14 dnech mi při psaní sms vypnul telefon a nyní je v servisu.Nešlo se po zapnutí dostat do menu. |
|
Back to top |
|
 |
Nývlt začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 11:02 pm Post subject: |
|
|
Mispulin wrote: | Mě se povedlo předevčírem rozchodit MPM (spojení s EL71 přes bluetooth) a tam si můžeš zvolit, kam si kterej soubor z/do PC pošleš. Je to děláno formou "průzkumníku", takže procházení pamětí mobilu i paměťové karty, vytváření adresářů, mazání.....  |
Já nemyslím BT přez počítač, ale z mobilu do mobilu. MPM mi valí už dávno... Tam je to jasný. Ale když mi někdo chce poslat z mobilu nějaký větší soubor (20MB) tak na to můžu rovnou zapomenout i když mám volnou celou paměťovku páč se to chce uložit do mobilu a ten má 17,57MB maximální velikost paměti a to bych ještě musel všechno v telefonu vymazat.... _________________ C10->C35i->ME45->M65->E71 |
|
Back to top |
|
 |
Mispulin badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 04, 2007 3:14 pm Post subject: |
|
|
Nývlt wrote: | Mispulin wrote: | Mě se povedlo předevčírem rozchodit MPM (spojení s EL71 přes bluetooth) a tam si můžeš zvolit, kam si kterej soubor z/do PC pošleš. Je to děláno formou "průzkumníku", takže procházení pamětí mobilu i paměťové karty, vytváření adresářů, mazání.....  |
Já nemyslím BT přez počítač, ale z mobilu do mobilu. MPM mi valí už dávno... Tam je to jasný. Ale když mi někdo chce poslat z mobilu nějaký větší soubor (20MB) tak na to můžu rovnou zapomenout i když mám volnou celou paměťovku páč se to chce uložit do mobilu a ten má 17,57MB maximální velikost paměti a to bych ještě musel všechno v telefonu vymazat.... |
Tak to nevím. Ale když Ti je MPM tak jasný, neumíš mi poradit?:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=28201 |
|
Back to top |
|
 |
Nývlt začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 5:04 pm Post subject: |
|
|
Měl jsem na mysli posílání souborů přez průskumník. MPM používám jen občas. Protože přez MPM se nedostanu do archivu sms u E71. Címž pro mě absolutně strácí na ceně. (Jak MPM tak E71).  _________________ C10->C35i->ME45->M65->E71 |
|
Back to top |
|
 |
Majs0 začátečník

61.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
|
Back to top |
|
 |
martin_BootKey kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 07, 2007 11:27 am Post subject: |
|
|
Hello, i martin from Russia, my webpage: http://phone-unlock.spb.ru
I unlock all siemens with master-codes, sale Skey - 5$
Sale BootKey - 7.40 $
For pay use e-gold.com or WebMoney
icq: 50077544 e-mail: phone-unlock@mail.ru _________________ Unlock Siemens, Nokia, Skey, BootKey |
|
Back to top |
|
 |
swetr77 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 09, 2007 3:49 pm Post subject: |
|
|
Nepucil by mi nekdo z Prahy datovy kabel, nemohu ho sehnat... nb neaky tip, by take pomohl |
|
Back to top |
|
 |
Vykuk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:59 am Post subject: |
|
|
Podobný problém, neměl by někdo v Brně na půjčení kabel pro E71? Chtěl bych přehrát firmware, případně i někam dojdu, nějaká rozumná finanční odměna možná...  _________________ Zvažuji prodej BenQ-Siemens E71, koupeno u Cybexu v říjnu 2006, perfektní stav, včetně 512MB microSD karty SanDisk... v případě zájmu mi pošlete mail... |
|
Back to top |
|
 |
kb badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 5:01 pm Post subject: |
|
|
Tak dnes mi konečně dorazil mobil ze servisu,popis opravy:Dummy SWU,kód opravy ISWU , neví někdo co to znamená ?
Příjemné je,že mi místo FW 42 v angličtině nainstalovali český FW 41.Byl opraven v Britexu. |
|
Back to top |
|
 |
kb badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 9:48 pm Post subject: |
|
|
Mám FW 41 a zjistil jsem že mi nejde ke klávesovým zkratkám přiřadit java aplikace pro rychlé spuštění. Je tam akorát výběr z menu telefonu.U FW 37 to šlo. Dělá vám to taky ? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|