View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
NightKing začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 13, 2007 6:32 pm Post subject: S75 a doručenky |
|
|
Nedá se nějak nastavit doručenka jako to mají SE nebo Nokie - tj že přijde pouze výpis (jakási speciální SMS)? Například na K700i to jen tak pípne, Nokie ukáže tu speciální zprávu. Siemens přijme obyč SMS s názvem doručenka.
Jinak mám problém s tím, že při nastavení melodie SMS na MP3 se ta melodie přehrává jakoby 2x - nejdřív se usekne a pak se přehraje znovu celá. Chová se to někomu podobně? _________________ Rapid evolution ;-) C25 - The Founder-> M55 -> S75
Chevrolet Camaro - Unleashed Fuel Only |
|
Back to top |
|
 |
Miňa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 6:48 pm Post subject: Re: S75 a doručenky |
|
|
NightKing wrote: | Nedá se nějak nastavit doručenka jako to mají SE nebo Nokie - tj že přijde pouze výpis (jakási speciální SMS)? Například na K700i to jen tak pípne, Nokie ukáže tu speciální zprávu. Siemens přijme obyč SMS s názvem doručenka.
Jinak mám problém s tím, že při nastavení melodie SMS na MP3 se ta melodie přehrává jakoby 2x - nejdřív se usekne a pak se přehraje znovu celá. Chová se to někomu podobně? |
V nastavení SMS si zadáš doručení zprávy a zazvoní ti to jak SMS tón tebou nastavený, máš tam napsaný vše ( kdy, v kolik hodin,komu,prostě vše potřebné) měl jsem FW 24,40 a nyní 47
Trochu špatně je tam řešený odesílání, vlevo nahoře malá zeměkoulička, trochu nešťastné, když z toho hned nevyjedeš stane, při zvuku ten sekanec, ale normálně při nezávysým příjmu odehraje MP3 kterou si můžeš i zkrátit nebo prodloužit |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Wed Feb 14, 2007 9:07 pm Post subject: |
|
|
Na Siemensoch do CX75 som bol spokojný práve s tým, že aj doručenka sa tvárila ako normálna SMS, dala sa archivovať a pod.
Od S75 je to inak
A tiež nie som spokojný s tým, čo vidím na SE, resp. Nokiách.
Ak mám doručenku, tak predpokladám, že je to istý dôkaz (ako tomu bolo do CX75) a nie kadejaké preblikávania a pod., čo mizne, resp. komunikačné softy ani nevedia zobraziť.  |
|
Back to top |
|
 |
Štěp@ badatel

25.94 SMM
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 10:10 pm Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | Na Siemensoch do CX75 som bol spokojný práve s tým, že aj doručenka sa tvárila ako normálna SMS, dala sa archivovať a pod.
Od S75 je to inak
Ak mám doručenku, tak predpokladám, že je to istý dôkaz (ako tomu bolo do CX75) a nie kadejaké preblikávania a pod., čo mizne, resp. komunikačné softy ani nevedia zobraziť.  |
Tak to já jsem si zase na přeblikávání zvykl u C35i a ty SMS mi u C65 vadily. Když jsem to zapoměl vymazat tak to zabíralo paměť na SMS a tak podobně. _________________ Půlka pravdy může lhát!
C35i => C65 => S75 |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Wed Feb 14, 2007 10:23 pm Post subject: |
|
|
Štěp@ wrote: | ...
Tak to já jsem si zase na přeblikávání zvykl u C35i a ty SMS mi u C65 vadily. Když jsem to zapoměl vymazat tak to zabíralo paměť na SMS a tak podobně. |
Závisí od prístupu, bežne nič v mobile nemám, ale všetko v PC cez Simoco a tak môžem aj spárovať doručené resp. problémové SMS, a to považujem za dôležité.
Doručenka je významný dokumentačný materiál pri doručovaní dôležitých dokumentov cez poštu.
A ak slovo doručenka nemá podobný význam aj v mobiloch, tak tie podivné preblikávacie SMS treba nazvať inak, ale nie doručenky, totiž, ak sa nedajú uchovať, čítať komunikačnými softvérami a pod. |
|
Back to top |
|
 |
S.h.I.t. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 10:32 pm Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | Na Siemensoch do CX75 som bol spokojný práve s tým, že aj doručenka sa tvárila ako normálna SMS, dala sa archivovať a pod.
Od S75 je to inak
na S75 (mám fw 47) je doručenka jako běžná SMS stejně jako to bylo třeba na Sie C55,S55,S65...
A s problémem se zvukem jsem se setkal jen když sem odeslanou zprávu včas nezavřel, jinak všechno mi jede ok |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|