clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 a doručenky

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 a doručenky

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
NightKing
začátečník
začátečník

67.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 13, 2007 6:32 pm    Post subject: S75 a doručenky Reply with quote

Nedá se nějak nastavit doručenka jako to mají SE nebo Nokie - tj že přijde pouze výpis (jakási speciální SMS)? Například na K700i to jen tak pípne, Nokie ukáže tu speciální zprávu. Siemens přijme obyč SMS s názvem doručenka.

Jinak mám problém s tím, že při nastavení melodie SMS na MP3 se ta melodie přehrává jakoby 2x - nejdřív se usekne a pak se přehraje znovu celá. Chová se to někomu podobně?

View user's profile Send private message Visit poster's website
Miňa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 14, 2007 6:48 pm    Post subject: Re: S75 a doručenky Reply with quote

NightKing wrote:
Nedá se nějak nastavit doručenka jako to mají SE nebo Nokie - tj že přijde pouze výpis (jakási speciální SMS)? Například na K700i to jen tak pípne, Nokie ukáže tu speciální zprávu. Siemens přijme obyč SMS s názvem doručenka.

Jinak mám problém s tím, že při nastavení melodie SMS na MP3 se ta melodie přehrává jakoby 2x - nejdřív se usekne a pak se přehraje znovu celá. Chová se to někomu podobně?

V nastavení SMS si zadáš doručení zprávy a zazvoní ti to jak SMS tón tebou nastavený, máš tam napsaný vše ( kdy, v kolik hodin,komu,prostě vše potřebné) měl jsem FW 24,40 a nyní 47
Trochu špatně je tam řešený odesílání, vlevo nahoře malá zeměkoulička, trochu nešťastné, když z toho hned nevyjedeš stane, při zvuku ten sekanec, ale normálně při nezávysým příjmu odehraje MP3 kterou si můžeš i zkrátit nebo prodloužit
Back to top
View user's profile Send private message
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Wed Feb 14, 2007 9:07 pm    Post subject: Reply with quote

Na Siemensoch do CX75 som bol spokojný práve s tým, že aj doručenka sa tvárila ako normálna SMS, dala sa archivovať a pod.
Od S75 je to inak Shocked
A tiež nie som spokojný s tým, čo vidím na SE, resp. Nokiách.
Ak mám doručenku, tak predpokladám, že je to istý dôkaz (ako tomu bolo do CX75) a nie kadejaké preblikávania a pod., čo mizne, resp. komunikačné softy ani nevedia zobraziť. Brick wall
Back to top
Štěp@
badatel
badatel

25.94 SMM
PostPosted: Wed Feb 14, 2007 10:10 pm    Post subject: Reply with quote

stano.mania wrote:
Na Siemensoch do CX75 som bol spokojný práve s tým, že aj doručenka sa tvárila ako normálna SMS, dala sa archivovať a pod.
Ak mám doručenku, tak predpokladám, že je to istý dôkaz (ako tomu bolo do CX75) a nie kadejaké preblikávania a pod., čo mizne, resp. komunikačné softy ani nevedia zobraziť. Brick wall

Tak to já jsem si zase na přeblikávání zvykl u C35i a ty SMS mi u C65 vadily. Když jsem to zapoměl vymazat tak to zabíralo paměť na SMS a tak podobně.

C35i => C65 => S75
Back to top
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Wed Feb 14, 2007 10:23 pm    Post subject: Reply with quote

Štěp@ wrote:
...
Tak to já jsem si zase na přeblikávání zvykl u C35i a ty SMS mi u C65 vadily. Když jsem to zapoměl vymazat tak to zabíralo paměť na SMS a tak podobně.

Závisí od prístupu, bežne nič v mobile nemám, ale všetko v PC cez Simoco a tak môžem aj spárovať doručené resp. problémové SMS, a to považujem za dôležité.
Doručenka je významný dokumentačný materiál pri doručovaní dôležitých dokumentov cez poštu.
A ak slovo doručenka nemá podobný význam aj v mobiloch, tak tie podivné preblikávacie SMS treba nazvať inak, ale nie doručenky, totiž, ak sa nedajú uchovať, čítať komunikačnými softvérami a pod.
Back to top
S.h.I.t.
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 14, 2007 10:32 pm    Post subject: Reply with quote

stano.mania wrote:

na S75 (mám fw 47) je doručenka jako běžná SMS stejně jako to bylo třeba na Sie C55,S55,S65...

A s problémem se zvukem jsem se setkal jen když sem odeslanou zprávu včas nezavřel, jinak všechno mi jede ok
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum