clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Prohlížení HTML

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Prohlížení HTML

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MillisxX
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 11:36 am    Post subject: Prohlížení HTML Reply with quote

Napadlo mě dát si do mobilu jízdní řád. Náš dopravní podnik ho nabízí ke stažení i v HTML, viz http://www.dpo.cz/jr/bus.htm

Když si dám soubor do mobilu (mám cSL65 , nerowůw tuning ) a pokusím se soubor otevřít, spustí se mi interní vebový prohlížeč, stránka se chce načíst a pak vypíše nedostatek paměti a načtou se jen nesmyslné informace. Jak to zprovoznit? Je ta HTML nějak speciální? Mám snad jen málo volné paměti v mobilu pro něco takového? Kolik tedy musím mít atp. Díky
Back to top
View user's profile Send private message
Tyristor_
badatel
badatel

315.18 SMM
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 12:01 pm    Post subject: Reply with quote

Problém je v tom, že ten prohlížeč má nejradši xHTML podle standartů. Většina stránek na netu však má v sobě nejrůznější balast, jako třeba styly přímo v souboru se stránkou, který to telefonnímu prohlížeči znesnadňuje, protože ten soubor se tim hnusně zvětšuje. Někdy pomohlo, když jsem třeba v Microreaderu odmazal balast z hlavičky a nechal tam jenom základní tagy. Ale ani to občas nepomůže, nepomáhá ani uložit to na kompu jenom jako čisté html. Chtělo by to nějakej konvertor, kterej z toho odstraní ten bordel. Nejhorší je to pak s html generovanejma Wordem.
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 1:05 pm    Post subject: Reply with quote

Takový nápad (nemám vyzkoušeno): co to zkusit prohlédnout pomocí file manageru v Opera Mini Mod? Ten edituje skoro vše.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Tyristor_
badatel
badatel

315.18 SMM
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 3:13 pm    Post subject: Reply with quote

Tak v Opeře si to prhlídneš stejně jako v Microreaderu nebo TextEditu, Opera má ještě ten problém, že češtinu pozná jen v unicodu(teda neviděl jsem ještě verzi, která by to nedělala)s win 1250 a iso-8859-2 to tam rozeseje nějakou azbuku. Nejlepší na to by asi bylo, když si to tam dával přes komp si napsat stránku vlastní. Vzít a zkopírovat potřebný údaje přímo z okna prohlížeče a v notepadu doplnit jen příslušné tagy okolo, když si pak vytvoříš jakous šablonu, tak už to ani nebude taková práce a ve founu to bude šlapat. wink
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum