Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MillisxX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út březen 06, 2007 11:36 am Předmět: Prohlížení HTML |
|
|
Napadlo mě dát si do mobilu jízdní řád. Náš dopravní podnik ho nabízí ke stažení i v HTML, viz http://www.dpo.cz/jr/bus.htm
Když si dám soubor do mobilu (mám cSL65 , nerowůw tuning ) a pokusím se soubor otevřít, spustí se mi interní vebový prohlížeč, stránka se chce načíst a pak vypíše nedostatek paměti a načtou se jen nesmyslné informace. Jak to zprovoznit? Je ta HTML nějak speciální? Mám snad jen málo volné paměti v mobilu pro něco takového? Kolik tedy musím mít atp. Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tyristor_ badatel

315.18 SMM
|
Zaslal: út březen 06, 2007 12:01 pm Předmět: |
|
|
Problém je v tom, že ten prohlížeč má nejradši xHTML podle standartů. Většina stránek na netu však má v sobě nejrůznější balast, jako třeba styly přímo v souboru se stránkou, který to telefonnímu prohlížeči znesnadňuje, protože ten soubor se tim hnusně zvětšuje. Někdy pomohlo, když jsem třeba v Microreaderu odmazal balast z hlavičky a nechal tam jenom základní tagy. Ale ani to občas nepomůže, nepomáhá ani uložit to na kompu jenom jako čisté html. Chtělo by to nějakej konvertor, kterej z toho odstraní ten bordel. Nejhorší je to pak s html generovanejma Wordem. _________________ C65->voda->ME45->C65->-25°C->C10->servis->C10,C65,CX75,SK65:-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: út březen 06, 2007 1:05 pm Předmět: |
|
|
Takový nápad (nemám vyzkoušeno): co to zkusit prohlédnout pomocí file manageru v Opera Mini Mod? Ten edituje skoro vše. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tyristor_ badatel

315.18 SMM
|
Zaslal: út březen 06, 2007 3:13 pm Předmět: |
|
|
Tak v Opeře si to prhlídneš stejně jako v Microreaderu nebo TextEditu, Opera má ještě ten problém, že češtinu pozná jen v unicodu(teda neviděl jsem ještě verzi, která by to nedělala)s win 1250 a iso-8859-2 to tam rozeseje nějakou azbuku. Nejlepší na to by asi bylo, když si to tam dával přes komp si napsat stránku vlastní. Vzít a zkopírovat potřebný údaje přímo z okna prohlížeče a v notepadu doplnit jen příslušné tagy okolo, když si pak vytvoříš jakous šablonu, tak už to ani nebude taková práce a ve founu to bude šlapat.  _________________ C65->voda->ME45->C65->-25°C->C10->servis->C10,C65,CX75,SK65:-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|