View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vlkus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 1:08 pm Post subject: Vibrace při zapojené nabíječce |
|
|
Když zapojím můj S55 či CX70 na nabíječku, přestanou jít vibrace, jelikož mám z jistých důvodů všechny zvuky vypnuty, tak když mi někdo volá, nebo příjde zpráva, tak se jen rozsvítí displej, takže často tyto věci nepostřehnu.
V nastavení jsem nic nenašel.
Šlo by nějak ty vibrace aktivovat nebo třeba nejaké automatické zapnutí tónů při zapojeí na nabíječku?
Na manuální zapnutí tónů si člověk vždy nevzpomene. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:21 pm Post subject: |
|
|
leda ze by byl nejaky atch,ale takto to delaj myslim vsechny mobily _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 5:13 pm Post subject: |
|
|
presne tak maji to vsechny mobily ale nejaky patch by urcite mozny byl protoze se mne parkrat stalo ze mobil jakoby zapomel ze je na nabijecce a v klidu vibroval (parkrat=3 za 4 roky co jsem zacinal na C 65...) _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 6:10 pm Post subject: |
|
|
No ja cet ze ono je to ze kdyz je na nabijecce a mobil diky vibracim cestuje a pak spadne,tak se cosi nebezpecneho muze stat,nevim co ale bylo to tam _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:08 pm Post subject: |
|
|
Patch na to pro CX70 je (tady pro CX70v56), pro S55 jsem nenašel... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|