View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jokifuky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 6:27 pm Post subject: Sbohom C81? |
|
|
cau ludia, mam velky problem, a cim dalej tym este vacsi... nedavno som sa pokusal prepalit C81 na S75. Toto dopadlo bez akychkolvek uspechov. Samozrejme nespravil som si zalohu FF. Nastastie sa nasiel jeden ochotný user SM, a dalej som sa pokusal prepalit znovu na C81. Ale nic proste len piip... Papua vyhodil toto:
Code: | Boot in "Service mode"...
Press RED key (Power ON)!
Auto Ignition...
Transfer boot...
Boot in "Service mode" Ok
Awaiting Power On phone...
Phone was switched off on error:
>>EXIT<<
ExitCode: 0x0202
FILE:
crypt_imei
Checksum: 0x222B
ExitType: Exit
CPSR: 0x60000010
CepId: 0x3701 |
Dakujem za vsetky rady a postupy.
PS: a teraz uz nejde ani TestPoint... Mam z toho iba hlavu v smutku... C81 ?
Last edited by Jokifuky on Sun Apr 01, 2007 7:42 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 10:08 pm Post subject: |
|
|
Pokud ti nekjde testpoint může to být banální chyba - vybitá baterie. Jinak se bude C81 oživovat špatně. Ale myslím že to půjde, změř si baterii, nebo nahraď napájení. Já třeba používám výstup z USB, které pro flashování a případný TP naprosto stačí. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
SenorKohucik rozumbrada

Joined: 12 Oct 2005 Posts: 343 Location: MICHALOVCE(okolie) Fon:S75 FW47+512
3004.72 SMM
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 10:21 pm Post subject: |
|
|
Chcem ti len pripomenut ze po nahrati cudzej zalohi musis telefon este odblokovat  _________________ http://www.senorkohucik.wz.cz/ |
|
Back to top |
|
 |
Jokifuky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 7:58 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Pokud ti nekjde testpoint může to být banální chyba - vybitá baterie. Jinak se bude C81 oživovat špatně. Ale myslím že to půjde, změř si baterii, nebo nahraď napájení. Já třeba používám výstup z USB, které pro flashování a případný TP naprosto stačí. |
V tomto som si istý, batt je full... 4174mV.
Iba žeby bol problém v tom, že som ju nabíjal prostredníctvom Sie S55 ... ??
SenorKohucik wrote: | Chcem ti len pripomenut ze po nahrati cudzej zalohi musis telefon este odblokovat  |
Ako na to? Nie všetky prog. podporujú C81 (alebo sa mi to iba zdá?). Proste nie a nie sa dostat ďalej.
... |
|
Back to top |
|
 |
Jokifuky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 27, 2007 8:07 am Post subject: |
|
|
... nič nové stále sa mi to nepodarilo ani v servise mi asi nepomožu len by ma zaujímalo že prečo sem dávajú návod ako prepalovať fw s S75 do C81 ked to nefunfuje a už mám asi mrtvi telefon každopádne aj ked to je na vlastné riziko dakujem stvoritelovi takéj somariny... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|