View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MT50-2005 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 8:10 am Post subject: CX 65 a USB KABEL |
|
|
Mám CX 65.. pokud ho připojím přes paraelní kabel - není problém, telefon se hlásí v NV comanderu, a ve vsech dalších programech, vidím skryté disky atd.
Problém nastává při spojení přes USB kabel:
SIM CX65
KQ-U8A
S/N:WT048000317
Telefon se sice jakoby do windows prihláší, ale nemohu dělat nic z toho, co funguje na paraelním kabelu, navíc většina aplikací USB kabel vůbec nenabízí jako typ řipojení.
DOTAZY:
1.) existuje nějaký program nebo postup, který umí stejně dobře u CX65 komunikovat přes USB kabel (abych mohl kopírovat hry, programy apod...). ?
2.) Je nutný,m a pokud ano je někde pospán nějaký speciální postup připojení USB kabelu?
3.) Musí se instalovat nějaké speciální ovladače USB ?
4.) Pojede mi CX65 na USB na originálním sw MPM od Siemensu/Benq ?
Děkuji mnohokráte za jakoukoliv inspiraci ci pomoc... |
|
Back to top |
|
 |
Pažout badatel

454.16 SMM
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 9:19 am Post subject: |
|
|
jestli máš origoš CD ke káblu,nic jinýho nepotřebuješ.A i USB kabel najdeš v možnostech pod comX,stačí,když si v SiMoCu, najedeš do nastavení a dáš vyhledat
MPM se ti norálně spojí,protože má většinu ovladačů v sobě,ale musíš zadat správnej comport(ten,co ti vyhledá simoco)
nebo tady je návod
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=689&p=2
Já osobně mám USB kabel na com5 a jdou mi všechny programy.
Tohle téma se tady na fóru řešilo xkrát.Stačilo,jen trochu hledat |
|
Back to top |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 9:49 am Post subject: Re: CX 65 a USB KABEL |
|
|
MT50-2005 wrote: | Mám CX 65.. pokud ho připojím přes paraelní kabel - není problém |
Myslím, že přes paralelní kabel asi ne . . . ? _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|