View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 2:52 pm Post subject: |
|
|
pavelc wrote: | kesu wrote: | připojim přes Irda,pustim program-vše v pořádku,nečtu tel.seznamv -v pořádku,načtu SMS ze SIM- OK, nechám načíst Interní seznam SMS - mobil udělá píp,sekne se a je konec. Vážně už nevím kde je chyba (SiMoCo to možna nebude,protože MPM dělá to samé). |
A je to stejné i při připojení přes kabel? |
když to připojim přes kabel tak to sice funguje ale nemohu zálohovat všechny SMS,protože v přijatých se mi jich zobrazí pouze část a v SMS Mobil neni možnost uložit. Co s tim mam dělat? |
|
Back to top |
|
 |
bredy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 10:25 am Post subject: Re: Vylepšení |
|
|
pavelc wrote: | bredy wrote: | Šlo by vylepšit průzkumníka aby uměl jako kdysi DosNavigator nějakým tlačítkem spočítat velikost adresáře včetně podadresářů? Díky. |
Pokud si označíš adresář a dáš F5 - Kopírovat, tak se v potvrzovacím dotazu zobrazí počet souborů včetně celkové velikosti. Okno pak zavřeš přes Storno. |
To je sice pěkné, ale těžko si lze udělat přehled. Takže zatím musím používat javovský assistent paměti v telefonu. |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 9:58 pm Post subject: |
|
|
ghost_z_kca wrote: | mna by zaujimalo, ci by v dalsich verziach nepolo mozne integrovat v prieskumnikovy funkciu drag and drop a oznacovanie suborov mysov, priladne v rozbalovacom zozname diskov priamy odkaz na plochu, alebo tak ako to ma napr. total commander a ine- dat na spodok okna tlacitkovu ponuku F3-F8 . dost by to ulahcilo a zrychlilo pracu. |
Zkusím na to pamatovat, pokud bude kolem Vánoc volno... |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 10:08 pm Post subject: Re: vypínání |
|
|
pavelc wrote: | Dratek wrote: | tak sem nainstaloval novou verzi a telefon M65 se pořád při startu vypíná.
Drátek |
Je něco vidět v Terminálu po pokusu o připojení? |
Z toho výpisu Terminálu, který jsem dostal, je vidět, ža k zamrznutí dochází při posílání seznamu SMS, stejně jako v případě "kesu". Mobil říká, že je v interní paměti 118 SMS ze 120 možných a na SIM 19 z 20. Při posílání SMS jich pošle 35 z interní paměti, při posílání třicáté šesté komunikace skončila - tehdy asi došlo k vypnutí mobilu.
Aby se s programem dalo pracovat, je třeba v Nastavení zrušit funkci "Stahovat SMS z mobilu do archivu při startu programu". No a potom asi nezbývá než redukovat počet SMS v mobilu a zkoušet... Já opravdu nevím, proč se mobil při posílání SMS vypne, třeba to má nějakou souvislost s množstvím zpráv v mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
JARO všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 10:14 pm Post subject: |
|
|
Pavle, dají se pomocí sw stahovat fotky, popř. video?  _________________ Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat. |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:39 pm Post subject: |
|
|
JARO wrote: | Pavle, dají se pomocí sw stahovat fotky, popř. video? |
Nerozumím dotazu. Program umožňuje kopírovat soubory z mobilu do počítače a naopak. |
|
Back to top |
|
 |
JARO všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:14 pm Post subject: |
|
|
Zatím s tímto programem nemám zkušenosti, mám pouze nějakou starší verzi.
Upřesnuji - potřebuji stahovat fotky z M65 do PC (ne jen tel.čísla a sms).
Dík.  _________________ Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat. |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:10 pm Post subject: |
|
|
JARO wrote: | Zatím s tímto programem nemám zkušenosti, mám pouze nějakou starší verzi.
Dík. |
Ano, to lze. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:38 pm Post subject: |
|
|
pavelc wrote: | JARO wrote: | Zatím s tímto programem nemám zkušenosti, mám pouze nějakou starší verzi.
Dík. |
Ano, to lze. |
Zde je asi vhodne upozornit tazatele ze v programu je funkce "Pruzkumnik" a v nem lze kopirovat/presouvat tam i spet temer cokoliv. asdi bych si stahnul nejnovejsi verzi. |
|
Back to top |
|
 |
JARO všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:54 am Post subject: |
|
|
Děkuju Ti ochotný anonyme (škoda, že se nepodepisuješ). Nějak jsem ten průzkumník přehlížel . Fuguje velmi dobře, o moc přítulněji než MPM.
 _________________ Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat. |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:56 pm Post subject: |
|
|
Na www.siemensmania.cz/simoco.php je nová verze SiMoCo 2.1.6.
Pokud mi do toho nepřijde něco neočekávaného, doufám, že se s některými z vás setkám na 1. srazu SM. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 7:10 am Post subject: |
|
|
pavelc wrote: |
Pokud mi do toho nepřijde něco neočekávaného, doufám, že se s některými z vás setkám na 1. srazu SM. |
Skvele,ja osobne sa moc tesim  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:27 pm Post subject: |
|
|
pavelc wrote: | Na www.siemensmania.cz/simoco.php je nová verze SiMoCo 2.1.6.
Výborně, už se moc těším, jednou z přednášek by měla být i práec se SiMoCo a jeho možnosti, takže tvá přítomnost by byla super. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
JARO všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:21 pm Post subject: |
|
|
Jaká nastal zásadní pokrok oproti 2.1.5? _________________ Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat. |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:58 pm Post subject: |
|
|
JARO wrote: |
Jaká nastal zásadní pokrok oproti 2.1.5? |
Stačí se podívat na uvedenou stránku, je to snad moc práce? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|