View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 10:21 pm Post subject: |
|
|
No okamžitě jak u mobilu zamknu klávesnici, tak mám vytížení CPU kolem 6% i se všemi elfy a patchmi. Ale když jsem ten mobil na sluníčku měl, tak jak jsem psal jsem projížděl menu, koukal na obrázky a tak... Takže to bylo vytížení na 100% a nic. Zítra to zkusím ještě s tím JBenchmarkem jak jsi říkal.  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
imtek začátečník

67.88 SMM
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 8:08 am Post subject: |
|
|
MikeMaster wrote: | Zítra to zkusím ještě s tím JBenchmarkem jak jsi říkal.  |
No nevím, možná ten JBenchmark na pozadí spustit nepůjde, já to teda nezkoušel. Ale když říkáš, že i při menu 80-100%, což je možný, tak máš buď špatný oko nebo dobrej displej. Každopádně bych to asi už moc neřešil, ve stínu funguje v pohodě, jen na slunci trochu pozlobí, ostatně taky ještě udělám pár testů ohledně zatížení CPU a časem to sem dám.  _________________ Siemens M35i (FW25+T9CZ) => Siemens ME75 (FW22) + Krokodýl DCA-510 => ME75@C75-FW22 => odpálená FLASH => reklamace => dočasně M35i => ME75 neopravitelná => SE V630i => M75@CX75(FW25)+MP14+EP2.3+51patchů+MMC1GB+IFL-600 => Lenovo A660  |
|
Back to top |
|
 |
benik.martin kolemjdoucí
27.96 SMM
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 12:46 pm Post subject: |
|
|
nejléůe to jde poznat tehdy,když si nastavíte jako spořič ty klasický siemensácký digitální hodiny...páč je pak uplně černej displej,ukazuje to pouze hodiny a dole operátora...v tom jde nejlépe poznat do blikání...není to spíš blikání jako takový,spíš by se dalo říct jakoby zesvětlování a ztmavování...ale jakmile vypneš spořič a jseš v menu,tak nic nepoznáš...je mi to celkem jedno,ale jsem rád že nejsem sám,že o5 nemám něco extra:-D |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|