View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
parovka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 9:52 pm Post subject: Změna obrázků (např bat, sig ...) v mobilu help |
|
|
Zkoušel sem změnit obrázky v mobilu, vždy mi to šlo až do ted , nejdou změnit ani patchem přes SPC3.0 ani pomocí Elfu do složky Zbin/img každý muj pokus končí pádem telefonu tesne před zapnutím, není možné že je potřeba nejaky patch tykajícíc se grafiky?? thx za odpoved |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 10:38 pm Post subject: |
|
|
Podle mých zkušeností by to mohlo být obsahem složky Misc/Patches/gpf, protože nižší verze MP než 14 příliš dobře nezvládají více gpf obrázků, mnohastránkové gpp soubory a i sám MP14 je citlivý u na záměnu přípon jednotlivých typů gppatchů (obzvlášť to platí na gpn). Měl jsem obdobné problémy. Předpokládám, že jsi nakopíroval nové gpptche a po nějaké době restartoval nebo ne? možná by to mohl dělat i elfpack u "pseudoPNG" formátu. _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
parovka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 7:53 pm Post subject: re |
|
|
Jsem trochu zmaten, zkouším to na čistý firmware nebo na firmware s BFL a ELFloaderem, tedka mi každej elf schodi mobil při spusteni nejaky divny
// citácia odstránená, necituj posledný príspevok, je to zbytočné a neprehladné. SPIKEBOY |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|