View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DJ JETEL začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 6:07 pm Post subject: Chyba updatování firmwareu C65 |
|
|
Ahoj hoši(a dívky pokud tu jsou),
mám menší(v podstatě větší) chtěl jsem si odblokovat svou c65ku a neco jsem tam pos**l a nemůžu updatovat FW, zkoušel jsem FF, očištěnía a přepsání EEPROM a BOOTCORE ale nic nepomáhá při pokusu o update mi jak WinSwup tak origoš vyhodí hlášku: "Secured update not possible, device not prepared." víte někdo co s tím? Pomožte prosím pokud můžete. _________________ CSL65fw53 Windows Vista Mobile 2007 beta4 TnG by nerow + AudioHook definitive died:-((
Siemens MP3 player
Oživení A65 v Joker - oživování kamarádova SXG75 |
|
Back to top |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Příspěvky na SM: 190,- |
Posted: Sun Jun 15, 2008 8:55 pm Post subject: |
|
|
Zkus sa podivat tady http://www.siemensmania.cz/content.php?id=729 je tak par hlasek co zanmenaji, primo ta tvoje tam aisk neni, ale pripada mi to jak popisujes ze jsi si hral s BOOTCORE, tak se te bude pravdepodobne tykat ta uplne posledni hlaska. Ale nerucim ti zato, nejakou dobu uz sem takoveto vecy nedelal... _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|