View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kosako začátečník

SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Jun 16, 2011 10:40 pm Post subject: Koupím kabel DCA - 110, nebo redukci na DCA - 510 |
|
|
Koupím servisní kabel DCA - 110, nebo redukci na DCA - 510. Nemůžu už nikde sehnat konektor benq-siemens a z gsmcables mně Hernych odepsal, že je na tom stejně, tudíž mně kabel nemůže vyrobit.
Nabídky prosím do SZ, případně sem. Díky. |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Fri Jun 17, 2011 7:23 am Post subject: |
|
|
Kúpiť HF, a konektor sa využije pre kábel
HF sa ale tiež môžu využiť, doletuje sa iný konektor. |
|
Back to top |
|
 |
kosako začátečník

SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Jun 17, 2011 9:47 am Post subject: |
|
|
Děkuji za radu, ale to by byla další komplikace. Chtěl bych hotový kabel, nebo redukci. Mimo peněz jsem ochoten "přihodit" i stojánek BenQ-Siemens DSC-100.
Code: | http://www.mytrendyphone.com/shop/benq-siemens-sync-station-4490p.html |
|
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Fri Jun 17, 2011 10:21 am Post subject: |
|
|
Aj som som takto zháňal, ale nenašiel som.
Preto som zvolil variantu: konektor z HF a naletovať na DCA-510 paralelne (takže kábel slúži aj pre Siemens aj Benq)  |
|
Back to top |
|
 |
bitkar začátečník

|
Posted: Mon Jun 27, 2011 3:28 pm Post subject: |
|
|
ja nejakej kabel mam, servisni. Koupeno od GSM cables. Jen uz si presne nepamatuju, kterej to je, jestli je to 110ka (byl to ten pomalejsi USB co na nem bez problemu fungujou vsechny servisni ukony)... Mel jsem ho k S68. Jeste bych se rad zbavil autonabijecky, kdyby se nekomu hodila.
edit: tak dle toho co jsem tu kdysi na forum psal, tak by to mela byt DCA-110. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|