View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Peta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 01, 2004 10:16 pm Post subject: Patche m55 |
|
|
Existuje patche na odstranění vzrůstající hlasitosti na začátku každého zvonění?Takhle jsou krátké zvuky a melodie nepoužitelné.Prosím ještě o nejaký odkaz kde najdu další patche?Díky čau  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Feb 02, 2004 8:55 am Post subject: Re: Patche m55 |
|
|
Peta wrote: | Existuje patche na odstranění vzrůstající hlasitosti na začátku každého zvonění?Takhle jsou krátké zvuky a melodie nepoužitelné.Prosím ještě o nejaký odkaz kde najdu další patche?Díky čau  |
Patch na odstranění vzrůstající hlasitosti bohužel neexistuje.
Snažímě se patche na našem serveru udržovat aktuální s tím co je ve světě. Větsinou se nový patch objeví ten samý den, maximálně druhý den co se objeví na světových serverech s tím, že ho vždy testujeme abychom předcházeli nepříjemnostem. |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 02, 2004 2:03 pm Post subject: |
|
|
Protože jsem se už s podobným požadavkem setkal, zkoušel jsem takový patch najít. Podle informací z netu jsem ale došel k závěru, že toto asi nepůjde spravit pomocí patche, protože je to technická vlastnost reproduktorů v Siemensech |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Feb 02, 2004 2:29 pm Post subject: |
|
|
Aj ja si myslim,ze to patch nevyriesi...
To mas tak opatchovanu 45i ako na tom obrazku?  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 03, 2004 8:20 am Post subject: |
|
|
Ano, tak vypadá display mojí ME45ky.  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Feb 03, 2004 10:46 am Post subject: |
|
|
Hmmm,pozeram,ze si sa vysantil  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 03, 2004 11:07 pm Post subject: |
|
|
JoJo. Dost dobrééé  _________________ Servis MT |
|
Back to top |
|
 |
Caleb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 05, 2004 12:51 pm Post subject: |
|
|
Lukasisko wrote: | Protože jsem se už s podobným požadavkem setkal, zkoušel jsem takový patch najít. Podle informací z netu jsem ale došel k závěru, že toto asi nepůjde spravit pomocí patche, protože je to technická vlastnost reproduktorů v Siemensech |
Nemůže to být technická vlastnost reproduktoru, protže když si tu Wavku nebi Mid pustim z CardExploreru, tak zmiňovaná nepatřičnost nenastane. _________________ C35i => M55 => M65 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Feb 05, 2004 12:57 pm Post subject: |
|
|
Je to skor firmwarom..robili to uz aj starsie Siemensy.Mal som M50 a tiez hlasitost narastala vzostupne ked mi niekto volal alebo poslal SMS a normalne mi melodiu prehralo bez vzostupneho narastania. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Mr.Ferda (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 21, 2004 5:09 pm Post subject: Umrtveni po provedeni Patche |
|
|
Nevim jak ale povedlo se mi umrtvit M55 po aplikaci nektreho patche stazeneho s mobilmanie. U SL45 ti nebyl problem, tam pomohlo znovu prehrat original FW a chybovemu se pak vyhnout ale u M55 mi to uz jaksi nejde. Pritom jsem si daval sakra pozor abych pouzil ten spravny pro mou verzi FW. Nepomohlo ani nahrani FW11. Pri pokusu o zapnuti jen pipne a ani se nerozsviti. Zkusim jeste postup na http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_upravy/
repair.htm#2._Náprava_M55/MC60_pomocí_programu_M55_Siemenstool_by_p-gsm_ ale mam trosku obavu ze zmeny IMEI jelikoz s te samolepky pod baterkou nejsem moc chytry. |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 21, 2004 9:03 pm Post subject: |
|
|
IMEI je patnáctimístné číslo pod čárovým kódem, ale opisuje se jen čtrnáct - kontrolní číslici si dopočítá program sám.
Pokud máš IMEI špatně čitelné na samolepce pod baterkou, najdeš ho i na krabici od telefonu.
Jestli sis zálohoval flashku, přepíše se správně IMEI při obnově zálohy. Asi je pozdě radit, ale záloha flash je před patchováním základ. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Feb 22, 2004 7:44 am Post subject: Re: Umrtveni po provedeni Patche |
|
|
Mr.Ferda wrote: | Nevim jak ale povedlo se mi umrtvit M55 po aplikaci nektreho patche stazeneho s mobilmanie. U SL45 ti nebyl problem, tam pomohlo znovu prehrat original FW a chybovemu se pak vyhnout ale u M55 mi to uz jaksi nejde. Pritom jsem si daval sakra pozor abych pouzil ten spravny pro mou verzi FW. Nepomohlo ani nahrani FW11. Pri pokusu o zapnuti jen pipne a ani se nerozsviti. Zkusim jeste postup na http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_upravy/
repair.htm#2._Náprava_M55/MC60_pomocí_programu_M55_Siemenstool_by_p-gsm_ ale mam trosku obavu ze zmeny IMEI jelikoz s te samolepky pod baterkou nejsem moc chytry. |
Dnes urobim clanok,ktory dufam uz zodpoveda otazky ohladom patchovania a budete si vediet rady,co s umrtvenym fonom po aplikacii patchu.
A zaujimalo by ma,ktorym patchom si si ten telefon umtvil (typ fonu a cislo patchu na siemensmanii) _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Mr.Ferda (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 22, 2004 2:27 pm Post subject: Re: Umrtveni po provedeni Patche |
|
|
[quote="hanni]
Dnes urobim clanok,ktory dufam uz zodpoveda otazky ohladom patchovania a budete si vediet rady,co s umrtvenym fonom po aplikacii patchu.
A zaujimalo by ma,ktorym patchom si si ten telefon umtvil (typ fonu a cislo patchu na siemensmanii)[/quote]
Jednalo se o oficielně koupeny M55 v servisu upgrade na FW10 se vsemi TMO nastavenimi. nektere Patche se vubec nechytly (ceske rozlozeni klavesnice, doplneni indikatoru profilu a vibraci rozhodilo grafiku stejne jako zobrazovani stavu baterie na setiny voltu.) Po FullFlash stazenem z techto stranek foun zase jede ovsem TMO vystridal O2. Ted uz ovsem ceske rozlozeni aplikovat slo. AeroCheck ovsem nezabralo ani ted.
Predpokladam ze se mi povedlo skombinovat nektere patche a poradi jejich vlozeni, ktere se asi nesnesly s konkretni verzi FW |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Feb 22, 2004 3:52 pm Post subject: |
|
|
To je zaujimave...mas to nejake rozhodene  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 21, 2004 2:22 pm Post subject: |
|
|
Hanni: onehdá jsi tady někde psal, že většina patchů pro M55 je pro fw10 a pro fw11 je teprve portuje Alexsid a spol. Právě z alexsid.antex.ru mám mraky patchů pro fw11, ale pro fw10 mám jen cca 1/3. Kde teda jsou ty pro fw10? Potřeboval bych hlavně několik patchů pro odstranění potvrzovacích hlášek - Doručena nová SMS, Klávesy zamčeny apod., abych vysledoval jak jsou volaný subrutiny těch hlášení a pak jich mohl většinu odstranit. Nepotřebuju aby mi telefon potvrzoval, že jsem udělal, co jsem chtěl udělat a aby se mě ptal jestli opravdu chci udělat, co chci udělat. |
|
Back to top |
|
 |
|