View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jozi Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:51 am Post subject: Stahovanie z inetu priamo do mobilu |
|
|
Ahojte,
mozno sa pytam blbo, ale neda sa stahovat z www stranok priamo do mobilu? Pripadne z wap stranok? |
|
Back to top |
|
 |
Streap badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:39 pm Post subject: Re: Stahovanie z inetu priamo do mobilu |
|
|
Jozi wrote: | Ahojte,
mozno sa pytam blbo, ale neda sa stahovat z www stranok priamo do mobilu? Pripadne z wap stranok? |
jiste, zadas http adresu a pres wap pripojeni normalne stahnes co chces.. kdyz je adresa presna 8) _________________ CX65
FW12> 16> 25 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:08 pm Post subject: Re: Stahovanie z inetu priamo do mobilu |
|
|
Streap wrote: | Jozi wrote: | Ahojte,
jiste, zadas http adresu a pres wap pripojeni normalne stahnes co chces.. kdyz je adresa presna 8) |
Tak to som sa pokúšal už x-krát a stále mám nejakú chybu, napr nedostatočná pamäť, pričom voľných je 5,5MB, alebo Nepodporovaný typ obsahu.
Tak preto sa pýtam, lebo mi to nefunguje. Mám Orange a tento mesiac mám zdarma Orange Worl s 1GB dát, tak by som to chcel využiť, ale ... |
|
Back to top |
|
 |
Streap badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:24 pm Post subject: |
|
|
nevim... dyztak si nastav wap, me to normalne funguje _________________ CX65
FW12> 16> 25 |
|
Back to top |
|
 |
zbyna kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:30 pm Post subject: |
|
|
Mám pocit, že jsem někde četl, že z internetu si můžeš stáhnout jenom určitej počet kB. Myslím, že to záleži na velikosti cache paměti internetovýho prohlížeče přímo v mobilu. _________________ Nikdy není pozdě se naučit něco nového.
Siemens M50 -> CX65 fw25. |
|
Back to top |
|
 |
Jo Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:04 pm Post subject: Volal som kvôli tomu do siemensu. |
|
|
tam so mnou skontrolovali všetky potrebné nastavenia, ktoré boli v poriadku a slečna povedala, že asi treba prehrať soft. Mám 16. Tak som sa spýtal, či môžem sám a ona že áno. Pýtal som sa na záruku, povedala, že o nič neprídem, len ak by sa mi to pohnojilo, tak servisný zásah bude stáť 330Sk. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|