View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
smaniak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 4:48 pm Post subject: Průhledné okolí obrázků sítě a baterie z FF - jak na to? |
|
|
Na fóru jsem to uspokojivě vysvětlené nenašel (pokud to tu někde je, omlovám se), proto žádám někoho ochotného, komu není prosti srsti ve zkratce vysvětlit, jak vytvořit průhledné pozadí grafických symbolů intenzity sítě a napětí baterie tak, aby po změně původních obrázků po stažení z FF a vytvoření grafického patche pomocí V-Klay bylo po použití patche okolí obrázků opravdu průhledné (v jakém programu původní obrázky otevřít, jakým způsobem upravit pozadí na průhledné). Dík, SM |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 4:54 pm Post subject: |
|
|
No já to dělám tak, že si pomocí SPC vytáhnu z FF nějakej obrázek. Pak u toho mého v malování odškrtnu kreslit neprůhledně. Pak vezmu ten obrázek z FF dám k baterce(signálu)a kapátkem to nanesu tak kap to má patřit. To co do obrázku nepatří ořežu, dám uložit a je to. _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 5:05 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | No já to dělám tak, že si pomocí SPC vytáhnu z FF nějakej obrázek. Pak u toho mého v malování odškrtnu kreslit neprůhledně. Pak vezmu ten obrázek z FF dám k baterce(signálu)a kapátkem to nanesu tak kap to má patřit. To co do obrázku nepatří ořežu, dám uložit a je to. |
A presnou RGB hodnotu nevis? Nebo v malovani to taky vypada "pruhledne" (asi by to bylo bily)? Hraje tam nejakou roli to zaskrtnuti? Zkousel jsi to bez nej?
Uf, to je otazek...  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 5:13 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | BEZY wrote: | No já to dělám tak, že si pomocí SPC vytáhnu z FF nějakej obrázek. Pak u toho mého v malování odškrtnu kreslit neprůhledně. Pak vezmu ten obrázek z FF dám k baterce(signálu)a kapátkem to nanesu tak kap to má patřit. To co do obrázku nepatří ořežu, dám uložit a je to. |
A presnou RGB hodnotu nevis? Nebo v malovani to taky vypada "pruhledne" (asi by to bylo bily)? Hraje tam nejakou roli to zaskrtnuti? Zkousel jsi to bez nej?
Uf, to je otazek...  |
Přesná hodnota je tušim 169,171,169
Je to taková šedá
Zaškrtnutí roli hraje
Zkoušel, bez něj to byla normální šedá _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 5:42 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | oookoook wrote: | BEZY wrote: | No já to dělám tak, že si pomocí SPC vytáhnu z FF nějakej obrázek. Pak u toho mého v malování odškrtnu kreslit neprůhledně. Pak vezmu ten obrázek z FF dám k baterce(signálu)a kapátkem to nanesu tak kap to má patřit. To co do obrázku nepatří ořežu, dám uložit a je to. |
Uf, to je otazek...  |
Přesná hodnota je tušim 169,171,169
Je to taková šedá
Zaškrtnutí roli hraje
Zkoušel, bez něj to byla normální šedá |
Slo mne o to, jestli telefon proste kdyz uvidi tu sedou, da tam pruhlednou nebo potrebuje jeste nejakou jinou zpravu, aby vedel, jaka je pruhledna. Takze to druhy. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|