clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Datovy kabel k CX65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Datovy kabel k CX65
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Next

Reply to topic     Forum Index -> Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Thu Dec 30, 2004 9:26 pm    Post subject: Reply with quote

Orpheus wrote:
Ok, ja som sa pozeral, a nemam tam ziadne rezistory. Mam skusit zapojit rezistory ako mas ty?

no za pokus nic nedáš

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Thu Dec 30, 2004 9:27 pm    Post subject: Reply with quote

busch wrote:
kesu wrote:
kokam ža ten kabel si dělá co chce před chvílí než jsem ho rozebral se hlásil jako 540 teď najednou 510 to vážně nechápu

Taky mám stejnej postřeh, taky se mi náhodně hlásí jako 500, 510 nebo 540 Think

důležitý je že všechno funguje jak má

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Thu Dec 30, 2004 9:31 pm    Post subject: Reply with quote

No, ja potrebujem navod na prerobenie DCA-500 org. pro x65 na servisny.
Back to top
dandak
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 01, 2005 11:48 am    Post subject: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Reply with quote

vcelak wrote:
Nech telefon (myslim x65) zapnuty a dej manualni start updatu, telefon nevypinej,nech ho jen pripojeny a zapnuty a pokud ti ho po vypsani, ze mas zapnout telefon ten telefon nenajde a sam nevypne, tak mas divnou verzi kablu...... Ja to tak mam vyzkousene. Vypnu a znovu zapnu telefon,necham zapnuty a pripojeny ke kompu, dam manualni start updatu,nsatavim spravny port a s telefonem uz nic nedelam. Vzdycky to zatim slo. Jinak mi telefon nikdy nenasel. (myslim mou cx65 a ani bratrovu c65)

A jaký port ? Nabízí to pouze COM1 a COM2 a já mám kabel v USB ... Ale asi DCA-540.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sat Jan 01, 2005 12:12 pm    Post subject: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Reply with quote

dandak wrote:
vcelak wrote:
Nech telefon (myslim x65) zapnuty a dej manualni start updatu, telefon nevypinej,nech ho jen pripojeny a zapnuty a pokud ti ho po vypsani, ze mas zapnout telefon ten telefon nenajde a sam nevypne, tak mas divnou verzi kablu...... Ja to tak mam vyzkousene. Vypnu a znovu zapnu telefon,necham zapnuty a pripojeny ke kompu, dam manualni start updatu,nsatavim spravny port a s telefonem uz nic nedelam. Vzdycky to zatim slo. Jinak mi telefon nikdy nenasel. (myslim mou cx65 a ani bratrovu c65)

A jaký port ? Nabízí to pouze COM1 a COM2 a já mám kabel v USB ... Ale asi DCA-540.

u amtomatickýho žádný port nevybíráš.
a u manuálního do COM1,2 být nemůžou,jetli máš stolní počítač a USB kabel.
Máš správně nainstalovaný ovladače?
A funguje ti ten kabel v jiném programu?

SM
Back to top
hhallooo
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

Little_S wrote:
bkf.1 wrote:
Já to mám ověřeno;) Nefunguje:(((( Mad
Ještě zkusím uťápnout zenerky...

mohol by si vyskusat aj program ATEnabler, ked uz tak rychlo skusas vsetko, co pride
vraj v niektorych pripadoch pomaha, poslem ti ho na mail

ako prosimta moze pomoct ten atenabler?, ja som si ho stiahol, pripojil cx65 k pc pomocou neoriginalneho kabla pouzivaneho doteraz na radu x55, x60, program mi vypise, ze nasiel siemens cx65, ale co dalej?, na co sluzi ten program?, simoco ani mobile phone manager mi nerozpoznaju telefon ..., pocul som, ze by atenabler mohol pomoct (aj ty to pises), ale neviem si s tym dat rady
Back to top
View user's profile Send private message
darnel
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 07, 2005 1:24 pm    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:

to ti asi neodměřim ty dráty jsou precizně zaizolovaný a nechce se mi s tim nic dělat.

Ja myslel, ze se to zkousi na pinech konektoru Rolling Eyes

---

Mate nekdo zkusenosti s kabelem k SX1 se kterym by fungoval VKlay?
Back to top
View user's profile Send private message
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Fri Jan 07, 2005 2:35 pm    Post subject: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Reply with quote

dandak wrote:
vcelak wrote:

S DCA 540 toho moc nenaděláš, je to čistě datový kabel bez elektroniky, ten nepředěláš.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dandak
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 9:22 am    Post subject: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Reply with quote

Krokodýl wrote:
S DCA 540 toho moc nenaděláš, je to čistě datový kabel bez elektroniky, ten nepředěláš.

Hm, taky už jsem se k podobnému závěru dočetl. Tak a dotaz: nenašel by se tady někdo, kdo by v nejlepším případě chtěl vyměnit orig. DCA-540 za servisní ? Pokud je to nahoubeles nabídka, třeba něco málo doplatím :-) Potřebuji ale, aby ten servisní kabel byl i pro CX65 i pro SX1.
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 9:30 am    Post subject: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Reply with quote

dandak wrote:
Krokodýl wrote:

Hm, taky už jsem se k podobnému závěru dočetl. Tak a dotaz: nenašel by se tady někdo, kdo by v nejlepším případě chtěl vyměnit orig. DCA-540 za servisní ? Pokud je to nahoubeles nabídka, třeba něco málo doplatím :-) Potřebuji ale, aby ten servisní kabel byl i pro CX65 i pro SX1.

CX65 a SX1 je vražedná kombinace pro univerzální kabel. Nechci být pesimistou, ale to je asi nerealizovatelné.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:
Orpheus wrote:
kesu wrote:
Dnes mi přišel kabel z www.aaamobil.cz je to USB na x65 za 520kč včetně poštovnýho.v mobilu se hlásí jako DCA-540, funguje naprosto bez problémů.-jde s ním přehrát fw,patchovat,kopírovat soubory...)

doporučuji všem.

Jako mozes patchovat a nahravat FW cez 540???!!

Jo tak to fakt nevim. ale vim ze patchování 100%funguje

S kamosem jsme ho koupili a jaksi nefakal?! Nechapu.
Back to top
Johny007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 8:03 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
kesu wrote:
Orpheus wrote:
kesu wrote:
Dnes mi přišel kabel z www.aaamobil.cz je to USB na x65 za 520kč včetně poštovnýho.v mobilu se hlásí jako DCA-540, funguje naprosto bez problémů.-jde s ním přehrát fw,patchovat,kopírovat soubory...)

doporučuji všem.

Jako mozes patchovat a nahravat FW cez 540???!!

Jo tak to fakt nevim. ale vim ze patchování 100%funguje

S kamosem jsme ho koupili a jaksi nefakal?! Nechapu.

To jsem psal ja, nejake spatne prihlasovani Anxious .
Ten kabel z aaamobil, ale ma elektroniku. Ani tim, ze spojili ten pin 5+6 tak se to hlasi jako 540 a ruzne se to meni, ten telefon to plete. Ja jsem jim tam ten kabel vratil, 2x se s nima dohadal a dostal zpet prachy. Ted jsem koupil neorig. na m55 a dodam tam nabijeni a ty rezistory.

dandak
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 12, 2005 10:57 am    Post subject: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Reply with quote

Krokodýl wrote:
CX65 a SX1 je vražedná kombinace pro univerzální kabel. Nechci být pesimistou, ale to je asi nerealizovatelné.

OK. Moje opravená otázka zní: kdo prodá, nebo poradí, jak levně sehnat servisní kábl na CX65 ?
Back to top
dandak
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 12, 2005 10:57 am    Post subject: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Reply with quote

Krokodýl wrote:

OK. Moje opravená otázka zní: kdo prodá, nebo poradí, jak levně sehnat servisní kábl na CX65 ?
Back to top
bkf.1
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 12, 2005 11:09 am    Post subject: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Reply with quote

dandak wrote:
Krokodýl wrote:

Řešení by bylo asi koupit kabel pro x35/x45 (stojí max. 300KČ) a připájet k němu konektor pro x55/x65. Mrkni ke mě na www.siemensak.wz.cz a tam najdeš, co potřebuješ vědětWink

Reply to topic     Forum Index -> Hardware All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Next
Page 9 of 14

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum