View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
d9 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 6:10 pm Post subject: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu |
|
|
Nejdřív než mě sežerete,že tyhle otázky tu byly, opravdu jsem hledat a nenašel...
1) Čím to, že když si nastavim zvuk .wav pro příchozí sms, zvuj je docela neslyšytelnej , ale při přehrání samého zvuku ve složce, kde je umístěn je hlasitost v pohodě ( v nastavení volume zpráv mám na max. )
2) Druhá otázka je ohledně infra přenosu. Připojil jsem infra do počítače (do Com1) , s mobilem se počítač spojí, ale jde kopírovat soubory pouze při nejmenším nastavení 9600Bd , což je nemyslitelná rychlost při kopírování třeba wavů. Při nastavení větší rychlost mi počítač ten mobil nenajde.
3) Náhodou nemá někdo udělané ANIMOVANÉ menu ve stylu S65 ? Či jestli nemáte doma S65, nemohli by jste mi poslat ty soubory třeba na mail ?
Díky |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 6:22 pm Post subject: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu |
|
|
d9 wrote: | Nejdřív než mě sežerete,že tyhle otázky tu byly, opravdu jsem hledat a nenašel...
1) Čím to, že když si nastavim zvuk .wav pro příchozí sms, zvuj je docela neslyšytelnej , ale při přehrání samého zvuku ve složce, kde je umístěn je hlasitost v pohodě ( v nastavení volume zpráv mám na max. )
2) Druhá otázka je ohledně infra přenosu. Připojil jsem infra do počítače (do Com1) , s mobilem se počítač spojí, ale jde kopírovat soubory pouze při nejmenším nastavení 9600Bd , což je nemyslitelná rychlost při kopírování třeba wavů. Při nastavení větší rychlost mi počítač ten mobil nenajde.
3) Náhodou nemá někdo udělané ANIMOVANÉ menu ve stylu S65 ? Či jestli nemáte doma S65, nemohli by jste mi poslat ty soubory třeba na mail ?
Díky |
1.) Reprák (zvuk z něj vycházející) se zesiluje vzestupně a je to prej kvůli bezpečnosti.
2.) Tak to nevím, já při 11200Bd nemám problém.
3.) Hledám... |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 6:23 pm Post subject: |
|
|
Ku bodu jeden: To je prirodzena ochrana sluchu. Uz to tu bolo velakrat. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 6:26 pm Post subject: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu |
|
|
d9 wrote: | Nejdřív než mě sežerete,že tyhle otázky tu byly, opravdu jsem hledat a nenašel...
Díky |
1) viz Mr.Hahn
2) viz Mr. Hahn
3) http://interface.beinspired.cz/index.php?s=tun/zmenyx65/1&clanek=1290 |
|
Back to top |
|
 |
d9 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 6:44 pm Post subject: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | d9 wrote: | Nejdřív než mě sežerete,že tyhle otázky tu byly, opravdu jsem hledat a nenašel...
Díky |
1.) Reprák (zvuk z něj vycházející) se zesiluje vzestupně a je to prej kvůli bezpečnosti.
2.) Tak to nevím, já při 11200Bd nemám problém.
3.) Hledám... |
1.) No a co tedy mám dělat proto, abych tu příchozí sms slyšel ? Nastavit jinej zvuk, či spíš jinej formát zvuku (mid apod.) ? Jinak je to skoro k nepoužití ...
2.) MPM ( prohlížení složek) mi to taky najde jen při těch 9200Bd. S biosem (kde jsem nastavoval ser. port pro infra ) to nemůže mít nic poslečnýho ? Btw. nemám infra přes USB , ale na Com porty
4 jiji2004: Díky |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 6:49 pm Post subject: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu |
|
|
d9 wrote: |
1) Čím to, že když si nastavim zvuk .wav pro příchozí sms, zvuj je docela neslyšytelnej , ale při přehrání samého zvuku ve složce, kde je umístěn je hlasitost v pohodě ( v nastavení volume zpráv mám na max. ) |
...přidej si na začátek toho wav jednu (nebo radši dvě) sekundy ticha. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 7:01 pm Post subject: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu |
|
|
jiji2004 wrote: | d9 wrote: |
1) Čím to, že když si nastavim zvuk .wav pro příchozí sms, zvuj je docela neslyšytelnej , ale při přehrání samého zvuku ve složce, kde je umístěn je hlasitost v pohodě ( v nastavení volume zpráv mám na max. ) |
...přidej si na začátek toho wav jednu (nebo radši dvě) sekundy ticha. |
Nejsem si jistej, ale není na tohle pro řadu x55 patch???
BTW ty ikony jsou fakt animovaný? Já jsem totiž našel taky dlouhý odkaz na ikony, http://x65.antex.ru/dn.php?file=files/menu/SiemensS65.zip
Last edited by Mr. Hahn alias ConPower on Tue Jan 25, 2005 7:22 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
d9 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 7:09 pm Post subject: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: |
Nejsem si jistej, ale není na tohle pro řadu x55 patch???
BTW ty ikony jsou fakt animovaný? Já jsem totiž našel taky [url]http://eldar.cz/siemens/cx65/ftp/index.php?action=downloadfile&filename=Siemens_S65.rar&directory=menu/Siemens_S65&PHPSESSID=fd67545c8bde36a13c2432e2c9cdf120 [/url] , http://x65.antex.ru/dn.php?file=files/menu/SiemensS65.zip |
Jsou ... Já ten .zip mám doma taky, akorát jsem nepoznal , že to je animace. Myslel jsem si, že se jednalo o "jas" pak mi to došlo ...  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|