clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
d9
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 6:10 pm    Post subject: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu Reply with quote

Nejdřív než mě sežerete,že tyhle otázky tu byly, opravdu jsem hledat a nenašel...

1) Čím to, že když si nastavim zvuk .wav pro příchozí sms, zvuj je docela neslyšytelnej , ale při přehrání samého zvuku ve složce, kde je umístěn je hlasitost v pohodě ( v nastavení volume zpráv mám na max. ) Sad

2) Druhá otázka je ohledně infra přenosu. Připojil jsem infra do počítače (do Com1) , s mobilem se počítač spojí, ale jde kopírovat soubory pouze při nejmenším nastavení 9600Bd , což je nemyslitelná rychlost při kopírování třeba wavů. Při nastavení větší rychlost mi počítač ten mobil nenajde. Brick wall

3) Náhodou nemá někdo udělané ANIMOVANÉ menu ve stylu S65 ? Či jestli nemáte doma S65, nemohli by jste mi poslat ty soubory třeba na mail ? Pray

Díky
Back to top
View user's profile Send private message
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 6:22 pm    Post subject: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu Reply with quote

d9 wrote:
Nejdřív než mě sežerete,že tyhle otázky tu byly, opravdu jsem hledat a nenašel...

1) Čím to, že když si nastavim zvuk .wav pro příchozí sms, zvuj je docela neslyšytelnej , ale při přehrání samého zvuku ve složce, kde je umístěn je hlasitost v pohodě ( v nastavení volume zpráv mám na max. ) Sad

2) Druhá otázka je ohledně infra přenosu. Připojil jsem infra do počítače (do Com1) , s mobilem se počítač spojí, ale jde kopírovat soubory pouze při nejmenším nastavení 9600Bd , což je nemyslitelná rychlost při kopírování třeba wavů. Při nastavení větší rychlost mi počítač ten mobil nenajde. Brick wall

3) Náhodou nemá někdo udělané ANIMOVANÉ menu ve stylu S65 ? Či jestli nemáte doma S65, nemohli by jste mi poslat ty soubory třeba na mail ? Pray

Díky

1.) Reprák (zvuk z něj vycházející) se zesiluje vzestupně a je to prej kvůli bezpečnosti.

2.) Tak to nevím, já při 11200Bd nemám problém.

3.) Hledám...
Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 6:23 pm    Post subject: Reply with quote

Ku bodu jeden: To je prirodzena ochrana sluchu. Uz to tu bolo velakrat.
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 6:26 pm    Post subject: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu Reply with quote

d9 wrote:

Díky

1) viz Mr.Hahn
2) viz Mr. Hahn
3) Arrow http://interface.beinspired.cz/index.php?s=tun/zmenyx65/1&clanek=1290
Back to top
d9
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 6:44 pm    Post subject: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu Reply with quote

Mr. Hahn alias ConPower wrote:
d9 wrote:

Díky

1.) Reprák (zvuk z něj vycházející) se zesiluje vzestupně a je to prej kvůli bezpečnosti.

2.) Tak to nevím, já při 11200Bd nemám problém.

3.) Hledám...

1.) No a co tedy mám dělat proto, abych tu příchozí sms slyšel ? Nastavit jinej zvuk, či spíš jinej formát zvuku (mid apod.) ? Jinak je to skoro k nepoužití ...

2.) MPM ( prohlížení složek) mi to taky najde jen při těch 9200Bd. S biosem (kde jsem nastavoval ser. port pro infra ) to nemůže mít nic poslečnýho ? Btw. nemám infra přes USB , ale na Com porty

4 jiji2004: Díky
Back to top
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 6:49 pm    Post subject: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu Reply with quote

d9 wrote:

...přidej si na začátek toho wav jednu (nebo radši dvě) sekundy ticha.
Back to top
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 7:01 pm    Post subject: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu Reply with quote

jiji2004 wrote:
d9 wrote:

...přidej si na začátek toho wav jednu (nebo radši dvě) sekundy ticha.

Nejsem si jistej, ale není na tohle pro řadu x55 patch???

BTW ty ikony jsou fakt animovaný? Já jsem totiž našel taky dlouhý odkaz na ikony, http://x65.antex.ru/dn.php?file=files/menu/SiemensS65.zip

Last edited by Mr. Hahn alias ConPower on Tue Jan 25, 2005 7:22 pm; edited 2 times in total
Back to top
d9
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 7:09 pm    Post subject: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu Reply with quote

Mr. Hahn alias ConPower wrote:

Nejsem si jistej, ale není na tohle pro řadu x55 patch???

BTW ty ikony jsou fakt animovaný? Já jsem totiž našel taky [url]http://eldar.cz/siemens/cx65/ftp/index.php?action=downloadfile&filename=Siemens_S65.rar&directory=menu/Siemens_S65&PHPSESSID=fd67545c8bde36a13c2432e2c9cdf120 [/url] , http://x65.antex.ru/dn.php?file=files/menu/SiemensS65.zip

Jsou ... Já ten .zip mám doma taky, akorát jsem nepoznal , že to je animace. Myslel jsem si, že se jednalo o "jas" pak mi to došlo ... Laughing
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum