View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Billy.mail kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:12 am Post subject: Nejde smazat |
|
|
Chci smazat jeden soubor (tenhle obrázek jsem mel chvíli jako tapetu), ale nejde smazat (piše, že soubor je jen pro čtení).
Jak to mám smazat?
A ještě jednu věc - existuje java program do mobilu, který dočasně odemkne skryté složky (config...) ? |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:34 am Post subject: |
|
|
musíš to smazat přes kabel |
|
Back to top |
|
 |
Womanizer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:45 am Post subject: |
|
|
Najdi si v nejakem programu (MPM,SIMoCO..) ten soubor a zrus mu "jen pro cteni".Java program zadny myslim neni.Na PC je OD tools,popripade si aplikuj patch na zobrazeni skrytych souboru.Vse potrebne k tomu najdes tu na SM  _________________ N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65 |
|
Back to top |
|
 |
spidee začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:40 am Post subject: |
|
|
Nebo by to taky slo v Menu-Nastaveni-Nastaveni telefonu-Asistent pameti. |
|
Back to top |
|
 |
Billy.mail kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 12:17 pm Post subject: |
|
|
Asistent to zvladl.
diky. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:43 pm Post subject: |
|
|
Cez asistenta pamati sa da mazat vsetko,co je vo filesysteme,bez ohladu na atributy suborov.Uz to tu na fore bolo spomenute niekolkokrat. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:19 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Cez asistenta pamati sa da mazat vsetko,co je vo filesysteme,bez ohladu na atributy suborov.Uz to tu na fore bolo spomenute niekolkokrat. |
Nesouhlasim s tim, ze se s tim da vymazat vsechno. Mam M65- FW25 a do mobilu sem si nahral java aplikaci, v nazvu byly hacky-carky a v telefonu zahlasilo sracku a od te doby mam v telefone aplikaci o velikosti -{minus}1B. V telefonu dam smazat, napise smazano a houby.. je tam furt. Zkousel sem vse- asistent pameti, pres kabel, nic nevali. Treba budete mit naky napad. Diky |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:20 am Post subject: |
|
|
Tak na tohle pomuze jen zaloha a nasledne formát. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 9:25 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | hanni wrote: | Cez asistenta pamati sa da mazat vsetko,co je vo filesysteme,bez ohladu na atributy suborov.Uz to tu na fore bolo spomenute niekolkokrat. |
Nesouhlasim s tim, ze se s tim da vymazat vsechno. Mam M65- FW25 a do mobilu sem si nahral java aplikaci, v nazvu byly hacky-carky a v telefonu zahlasilo sracku a od te doby mam v telefone aplikaci o velikosti -{minus}1B. V telefonu dam smazat, napise smazano a houby.. je tam furt. Zkousel sem vse- asistent pameti, pres kabel, nic nevali. Treba budete mit naky napad. Diky |
No,mozne je vsetko.Este som nepocul o pripade,zeby sa nieco nedalo zmazat,si prvy. Urob si zalohu Flex a daj Format. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:01 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Cez asistenta pamati sa da mazat vsetko,co je vo filesysteme,bez ohladu na atributy suborov.Uz to tu na fore bolo spomenute niekolkokrat. |
Já jsem taky tvrdil že smazat jde všechno, do té doby než jsem chtěl smazat DA a Photo Editor. Myslel jsem že asistent paměti to zvládne, ale nezvládnul, psal že soubory jsou jen pro čtení. Tak jsem si řekl, že to smažu přes počítač, změnil jsem jednomu atributy a zkusil ho smazat, ale pořád to nešlo. Už jsem nevěděl co s tím, tak jsem je všechny přejmenoval, a pak teprve šly v pohodě smazat...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|