View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gobi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 10:17 am Post subject: SX1 jako GPRS modem |
|
|
Zdravim všechny, potřebuji radu, stále se mi nedaří zprovoznit SX1 jako modem... Chtěl bych vědet, jestli je to možné přes kabel, jestli jo,tak jak. Přes bluetooth mi to totiž telefon rozezná, spáruje, ale dál už s tím není možné nic dělat.. SDS telefon nevidí a ani v menu bluetooth nemohu otevřít složky v telefonu ani nic jiného.  |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 11:00 am Post subject: Re: SX1 jako GPRS modem |
|
|
Gobi wrote: | Zdravim všechny, potřebuji radu, stále se mi nedaří zprovoznit SX1 jako modem... Chtěl bych vědet, jestli je to možné přes kabel, jestli jo,tak jak. Přes bluetooth mi to totiž telefon rozezná, spáruje, ale dál už s tím není možné nic dělat.. SDS telefon nevidí a ani v menu bluetooth nemohu otevřít složky v telefonu ani nic jiného.  |
Pripojeni je mozne jen pres BT a infra GPRS nakonfiguruj na siemens konfiguratoru na strance www.siemens-mobile.cz duvod nefungujiciho BT adapteru je to ze se adapter nesnese s telefonem respektive SX s danym druhem proste nekomunikuje jinak by vse ostatni melo jit!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 12:55 pm Post subject: |
|
|
Nakonfigurovane to mam... Bluetooth adapter mam MSI.. Muzete tedy doporucit nakej,kterej chodi??? |
|
Back to top |
|
 |
rcbandit pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 2:18 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Nakonfigurovane to mam... Bluetooth adapter mam MSI.. Muzete tedy doporucit nakej,kterej chodi??? |
Jenom zkousej.MSI na 100% funguje s SX1. bezproblemu pouzivam 6 mesicu i na Data unlimited od TM.Jen v SP2 pro XP musis nainstalovat nove ovladace od MSI.
Zkus najed na modrou ikonku vpravo na liste,prave tlacitko mysi,dej quick connect,Dial UP a nakonfiguruj si pripojeni pres modem. |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 3:29 pm Post subject: AT příkaz |
|
|
Fakt nevím, jestli yb to bylo i u tohoto příadu, ale někdy je zapotřebí zadat jako zvláští inicializační příkaz u Eurotelu AT+CGDCONT=1,"IP","GOINTERNET"
pokud se jedná o GO Data Nonstop a u T-Mobilu je tam potřeba napsat
+CGDCONT=1,"IP","INTERNET.T-MOBILE.CZ"
Sám mám SX1 a až si koupím Bluetooth adaptér, tak to zkusím taky rozjet. Co si ale myslím, že když nainstalujež GPRS assistenta, co je na CD k SXku přiložený, tak to musí šlapat, né? _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 4:13 pm Post subject: |
|
|
OK,dik vsem,vyzkousim a snad to pobezi... Ten upgrade pro SP2 si musim stahnout... Dam vedet..jak to dopadlo |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 4:38 pm Post subject: Re: AT příkaz |
|
|
quintess wrote: | Fakt nevím, jestli yb to bylo i u tohoto příadu, ale někdy je zapotřebí zadat jako zvláští inicializační příkaz u Eurotelu AT+CGDCONT=1,"IP","GOINTERNET"
Sám mám SX1 a až si koupím Bluetooth adaptér, tak to zkusím taky rozjet. Co si ale myslím, že když nainstalujež GPRS assistenta, co je na CD k SXku přiložený, tak to musí šlapat, né? |
Ty kody byly znamy nedostatek starsich telefonu u novych stroju jsem se s tim nesetkal!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 8:39 pm Post subject: |
|
|
Potřebuju další radu,jsem stršná lama... SP2 MSI mam nainstalovane,telefon rozezna,najde,nastavi spojeni a co dal??? |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 9:07 pm Post subject: Re: AT příkaz |
|
|
Vytryol wrote: | quintess wrote: | Fakt nevím, jestli yb to bylo i u tohoto příadu, ale někdy je zapotřebí zadat jako zvláští inicializační příkaz u Eurotelu AT+CGDCONT=1,"IP","GOINTERNET"
Sám mám SX1 a až si koupím Bluetooth adaptér, tak to zkusím taky rozjet. Co si ale myslím, že když nainstalujež GPRS assistenta, co je na CD k SXku přiložený, tak to musí šlapat, né? |
Ty kody byly znamy nedostatek starsich telefonu u novych stroju jsem se s tim nesetkal!! |
Nojo, jak říkám, nevím, jestli je to případ tohoto founa, což pochybuju, ale... jen jsem to tak plácl, no.
Sám to musím používat u své S45i. _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Martin p. Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 11:23 pm Post subject: |
|
|
Takze nastav si v BT Setup Wizard "SX1 Dial-Up Networking" a v My BT Files by se ti mel objevit zastupce. Nyni si v: Ovladaci panely > Nastavení modemu > Bluetooth Modem nastav inicializacni retezec ( viz vyse v diskusi). Pote vytvor nebo mozna bude jiz vytvoreno sitove pripojeni k internetu( modem: Bluetooth Modem, vytacene cislo: *99***1#, a nezadavej uzivatelske jmeno ani heslo (odzkouseno T-Mobile, nevim jak funguje s Eurotelem). Po vytvoreni muzes dat pripojit a pokud si vse nastavil spravne, melo by to fungovat. Me na 100% funguje, SX1,W XP, MSI BToes PC2PC, Twist Data Unlimited. |
|
Back to top |
|
 |
Gobi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 5:30 pm Post subject: |
|
|
Hlasi mi to furt chybu portu 633 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 1:55 am Post subject: |
|
|
Na to by melo pomoct restart PC. A kdyby ti to vubec nefungovalo, tak to zkus preinstalovat.
Ty BT jsou pekny svine, jednou jdou, jednou ne |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 1:23 pm Post subject: |
|
|
Nemáte někdo zkušenosti s tímto kabelem? http://www.vltava2000.cz/aligator/goodsdetail.asp?strGoodsID=$00001105$00000023 Nechcese mi věřit, že by SX1 neuměla fungovat jako GPRS modem pres kabel se současným dobíjením baterie. Je to pro mě dost důležitá informace, používám data nonstop a tohle je poslední problém co řeším.
Nebo nějaká jiná finta jak to vyřešit? _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:48 am Post subject: |
|
|
Gobi wrote: | Hlasi mi to furt chybu portu 633 |
Myslíš tuto chybu?
Tak té se taky nemuho zbavit....
Setkal se s tím už někdo? _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:12 pm Post subject: |
|
|
Mam jeden dotaz k tematu...kdyz sem pres SX1 pripojeny na net (treba pres BT), muzu s telefonem normalne volat a psat smsky ci jinak pracovat?
Dik. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|