View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pt Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:55 pm Post subject: |
|
|
jiji2004 wrote: | Pt wrote: | Zdar lidi...
Používám MicroReader a vcelku spokojenost, ale napadlo mne - umí Read Maniac treba to, aby se text eknihy cetl ne na vysku, ale na sirku displeje??? Případně nějaká jiná aplikace, co by to zvládla?
Díky Pt |
Tohle umí BookReader.
http://tequilacat.nm.ru/dev/br/index-en.html
U x65 je to funkce k nezaplacení  |
Mno, tak jsem ho zkousel - Book Reader myslim - a happy z nej 2x nejsem? Aneb na sir to stejne nejak divne ten text roztahuje (hodne zvlastbi format) a taky to pismo je pri tom cteni na sir nejak zvyrazneno, takze humus humusovic?! Cimpa to je? Btw - umet tohle Microreader, tak je to nejlepsi programek pod sluncem na cteni ebooku:o/
Pt |
|
Back to top |
|
 |
Pita1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:08 am Post subject: |
|
|
HEX wrote: | nahrej to do storage a pak pod soubor/otevrit napis jmeno souboru |
zkousel jsem to i predtim i ted, ale stejny vysledek..... "soubor nenalezen" :-( jestli nekde nedelam nakou zasadni chybku.. :-( je to obyc text? nazev mam "zver.txt" a je velky asi 350kb .. uz fuck nevim co s tim
Pita |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:40 pm Post subject: |
|
|
Pita1 wrote: | HEX wrote: | nahrej to do storage a pak pod soubor/otevrit napis jmeno souboru |
zkousel jsem to i predtim i ted, ale stejny vysledek..... "soubor nenalezen" :-( jestli nekde nedelam nakou zasadni chybku.. :-( je to obyc text? nazev mam "zver.txt" a je velky asi 350kb .. uz fuck nevim co s tim
Pita |
Stahni si MicroReader... To je absolutne bezkonfliktni program...
Pt |
|
Back to top |
|
 |
Pt Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:47 pm Post subject: |
|
|
Pita1 wrote: | HEX wrote: | nahrej to do storage a pak pod soubor/otevrit napis jmeno souboru |
Pita |
Stahni si MicroReader... To je absolutne bezkonfliktni program... ;o) Funhuje jak hodinky... Uz v nem mam readnute 3 knihy a jedina jeho chyba je, ze neumi prehodit text na sirku displeje...
Pt |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:17 pm Post subject: |
|
|
Pt wrote: |
Mno, tak jsem ho zkousel - Book Reader myslim - a happy z nej 2x nejsem? Aneb na sir to stejne nejak divne ten text roztahuje (hodne zvlastbi format) a taky to pismo je pri tom cteni na sir nejak zvyrazneno, takze humus humusovic?! Cimpa to je? Btw - umet tohle Microreader, tak je to nejlepsi programek pod sluncem na cteni ebooku:o/
Pt |
..tož nevím. Mě to jede v pohodě. Zkoušel sis v tom shell.exe nastavit jinej implicitní font? |
|
Back to top |
|
 |
Pita1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:07 pm Post subject: |
|
|
Pt wrote: | Pita1 wrote: | HEX wrote: | nahrej to do storage a pak pod soubor/otevrit napis jmeno souboru |
Pita |
Stahni si MicroReader... To je absolutne bezkonfliktni program... ;o) Funhuje jak hodinky... Uz v nem mam readnute 3 knihy a jedina jeho chyba je, ze neumi prehodit text na sirku displeje...
Pt |
tak mi asi neprislusi cist si knihy v mobilu..... takovej lempl se asi jeste nenarodil , bohuzel at zkousim cokolivek, zadne vysledky...ani s read maniakem, ani s mikroreadrem... a ze jsem si stahnul asi ctyri ruzne verze a odzkousel je vsechny... tri z nich chodili, ale ani jedna mi nenacetla textak ktery jsem chtel......i kdyz jsem je daval do adresaru tech readru......
Pita  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:27 pm Post subject: |
|
|
Pita1 wrote: |
tak mi asi neprislusi cist si knihy v mobilu..... takovej lempl se asi jeste nenarodil , bohuzel at zkousim cokolivek, zadne vysledky...ani s read maniakem, ani s mikroreadrem... a ze jsem si stahnul asi ctyri ruzne verze a odzkousel je vsechny... tri z nich chodili, ale ani jedna mi nenacetla textak ktery jsem chtel......i kdyz jsem je daval do adresaru tech readru......
Pita  |
Nezoufej, nezoufej, určitě to nakonec rozchodíš. Jistý ZKT měl podobnej problém a nakonec se to nějak vyřešilo. Zkus se podívat semhle :
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3137&highlight=readmaniac |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:43 pm Post subject: |
|
|
Zase mě to nepřihlásilo
Sorry  |
|
Back to top |
|
 |
Pita1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:15 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Pita1 wrote: |
Pita  |
Nezoufej, nezoufej, určitě to nakonec rozchodíš. Jistý ZKT měl podobnej problém a nakonec se to nějak vyřešilo. Zkus se podívat semhle :
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3137&highlight=readmaniac |
to byl kopanec tim spravnym smerem... thenx pane...... to je tak, kdyz to clovek poradne necte.... jiz jsem tam jednou byl, ale jen jsem to prolit a nedaval sem na to pozor a pri probiranim se toho prg take ne....... takze jedina chybka, kterou jsem delal ve vsech programech je ta, jaxi jiz predtim rekl tomu ZKT...... "Ty adresáře tam uvidíš, když potvrdíš hlášku "Změnit syst. souborů ..""......... to je to, co jsem neudelal..... akurat jsem vzdy pri teto hlasce zanadaval, proc mne to chce pripojit k internetu (kdyz jsem to necetl.... vypada to stejne)....az ted jsem si to poradne precetl a nadavam si co sem za........... no jeste jednou thenx pane....
Pita |
|
Back to top |
|
 |
plancar začátečník

Joined: 14 Nov 2004 Posts: 86 Location: Dol.Lutyně (mezi prdelama Bohumínem a Rychvaldem)
61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:07 pm Post subject: ReadManiac - HILFEEEE |
|
|
Přešel jsem z MicroReaderu na ReadManiac v.2, ale nechce mi to číst PDB...
Už se s tím trápím několik hodin
Zkusí někdo zběhlej poradit?
...teď jsem zjistil, že některé ano a některé ne. V PC to přečtu, tak kde je zrada?
Píše: Unknown file format. _________________ OT301>N3310>M55-fw10+patche |
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 10:12 pm Post subject: |
|
|
Verzia 2.0 konecne nezabera neustale CPU na 100% ako starsie verzie, co sposobovalo rychle vybijanie. Uz je to aj na realne pouzitie...  _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
figaro začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 11:38 am Post subject: Re: ReadManiac - HILFEEEE |
|
|
plancar wrote: | Přešel jsem z MicroReaderu na ReadManiac v.2, ale nechce mi to číst PDB...
Už se s tím trápím několik hodin
Zkusí někdo zběhlej poradit?
...teď jsem zjistil, že některé ano a některé ne. V PC to přečtu, tak kde je zrada?
Píše: Unknown file format. |
Ak nemáš problémy s čítaním *.txt súborov nemal by si mať ani s *pdb. Aspoň mne to funguje výborne. _________________ Siemens CX65, FW 12 => FW16 => FW25 => FW43 => FW50 |
|
Back to top |
|
 |
plancar začátečník

Joined: 14 Nov 2004 Posts: 86 Location: Dol.Lutyně (mezi prdelama Bohumínem a Rychvaldem)
61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:36 pm Post subject: |
|
|
Zjistil jsem, že některé *.PDB nepřečtu ani v PC, konkrétně v DocReader.
Naopak program PalmReader (též PC) si s tím poradí hravě. Zřejmě mají ty Ebooky nějaké jiné kódování,
které ReadManiac ani DocReader nezvládají  _________________ OT301>N3310>M55-fw10+patche |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:01 pm Post subject: |
|
|
plancar wrote: | Zjistil jsem, že některé *.PDB nepřečtu ani v PC, konkrétně v DocReader.
Naopak program PalmReader (též PC) si s tím poradí hravě. Zřejmě mají ty Ebooky nějaké jiné kódování,
které ReadManiac ani DocReader nezvládají  |
Cetli jse stranky ReadManiaku???!!! Pise tam, je kompatibilni se *.pdb, ktere jsou konvertovane DocReaderem... Na tohle se hodi zkratka rtfm. Manualy se nepisi jen tak ze srandy. Kdyz jsem si hodil do mobilu ReadManiac, mel jsem prectene home page a jeste jsem si precetl manual. Berte to jen jako radu  _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
plancar začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 9:30 pm Post subject: |
|
|
2Johny007: OK
Být to v ruštině, tak jsem to zvládnul. Dík! _________________ OT301>N3310>M55-fw10+patche |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|