clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Read Maniac

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Read Maniac
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Pt
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 7:55 pm    Post subject: Reply with quote

jiji2004 wrote:
Pt wrote:
Zdar lidi...

Používám MicroReader a vcelku spokojenost, ale napadlo mne - umí Read Maniac treba to, aby se text eknihy cetl ne na vysku, ale na sirku displeje??? Případně nějaká jiná aplikace, co by to zvládla?

Díky Pt

Tohle umí BookReader.
Arrow http://tequilacat.nm.ru/dev/br/index-en.html
U x65 je to funkce k nezaplacení wink

Mno, tak jsem ho zkousel - Book Reader myslim - a happy z nej 2x nejsem? Aneb na sir to stejne nejak divne ten text roztahuje (hodne zvlastbi format) a taky to pismo je pri tom cteni na sir nejak zvyrazneno, takze humus humusovic?! Cimpa to je? Btw - umet tohle Microreader, tak je to nejlepsi programek pod sluncem na cteni ebooku:o/

Pt
Back to top
Pita1
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 11:08 am    Post subject: Reply with quote

HEX wrote:
nahrej to do storage a pak pod soubor/otevrit napis jmeno souboru

zkousel jsem to i predtim i ted, ale stejny vysledek..... "soubor nenalezen" :-( jestli nekde nedelam nakou zasadni chybku.. :-( je to obyc text? nazev mam "zver.txt" a je velky asi 350kb .. uz fuck nevim co s tim
Pita
Back to top
View user's profile Send private message
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 6:40 pm    Post subject: Reply with quote

Pita1 wrote:
HEX wrote:

zkousel jsem to i predtim i ted, ale stejny vysledek..... "soubor nenalezen" :-( jestli nekde nedelam nakou zasadni chybku.. :-( je to obyc text? nazev mam "zver.txt" a je velky asi 350kb .. uz fuck nevim co s tim
Pita

Stahni si MicroReader... To je absolutne bezkonfliktni program...

Pt
Back to top
Pt
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 6:47 pm    Post subject: Reply with quote

Pita1 wrote:
HEX wrote:

Pita

Stahni si MicroReader... To je absolutne bezkonfliktni program... ;o) Funhuje jak hodinky... Uz v nem mam readnute 3 knihy a jedina jeho chyba je, ze neumi prehodit text na sirku displeje...

Pt
Back to top
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 5:17 pm    Post subject: Reply with quote

Pt wrote:

Mno, tak jsem ho zkousel - Book Reader myslim - a happy z nej 2x nejsem? Aneb na sir to stejne nejak divne ten text roztahuje (hodne zvlastbi format) a taky to pismo je pri tom cteni na sir nejak zvyrazneno, takze humus humusovic?! Cimpa to je? Btw - umet tohle Microreader, tak je to nejlepsi programek pod sluncem na cteni ebooku:o/
Pt

..tož nevím. Mě to jede v pohodě. Zkoušel sis v tom shell.exe nastavit jinej implicitní font?
Back to top
Pita1
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:07 pm    Post subject: Reply with quote

Pt wrote:
Pita1 wrote:
HEX wrote:

Pita

Stahni si MicroReader... To je absolutne bezkonfliktni program... ;o) Funhuje jak hodinky... Uz v nem mam readnute 3 knihy a jedina jeho chyba je, ze neumi prehodit text na sirku displeje...

Pt

tak mi asi neprislusi cist si knihy v mobilu..... takovej lempl se asi jeste nenarodil , bohuzel at zkousim cokolivek, zadne vysledky...ani s read maniakem, ani s mikroreadrem... a ze jsem si stahnul asi ctyri ruzne verze a odzkousel je vsechny... tri z nich chodili, ale ani jedna mi nenacetla textak ktery jsem chtel......i kdyz jsem je daval do adresaru tech readru......
Pita Brick wall
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:27 pm    Post subject: Reply with quote

Pita1 wrote:

tak mi asi neprislusi cist si knihy v mobilu..... takovej lempl se asi jeste nenarodil , bohuzel at zkousim cokolivek, zadne vysledky...ani s read maniakem, ani s mikroreadrem... a ze jsem si stahnul asi ctyri ruzne verze a odzkousel je vsechny... tri z nich chodili, ale ani jedna mi nenacetla textak ktery jsem chtel......i kdyz jsem je daval do adresaru tech readru......
Pita Brick wall

Nezoufej, nezoufej, určitě to nakonec rozchodíš. Jistý ZKT měl podobnej problém a nakonec se to nějak vyřešilo. Zkus se podívat semhle :
Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3137&highlight=readmaniac
Back to top
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:43 pm    Post subject: Reply with quote

Zase mě to nepřihlásilo Brick wall
Sorry Embarassed
Back to top
Pita1
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 10:15 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
Pita1 wrote:

Pita Brick wall

Nezoufej, nezoufej, určitě to nakonec rozchodíš. Jistý ZKT měl podobnej problém a nakonec se to nějak vyřešilo. Zkus se podívat semhle :
Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3137&highlight=readmaniac

to byl kopanec tim spravnym smerem... thenx pane...... to je tak, kdyz to clovek poradne necte.... jiz jsem tam jednou byl, ale jen jsem to prolit a nedaval sem na to pozor a pri probiranim se toho prg take ne....... takze jedina chybka, kterou jsem delal ve vsech programech je ta, jaxi jiz predtim rekl tomu ZKT...... "Ty adresáře tam uvidíš, když potvrdíš hlášku "Změnit syst. souborů ..""......... to je to, co jsem neudelal..... akurat jsem vzdy pri teto hlasce zanadaval, proc mne to chce pripojit k internetu (kdyz jsem to necetl.... vypada to stejne)....az ted jsem si to poradne precetl a nadavam si co sem za........... no jeste jednou thenx pane....
Pita
Back to top
plancar
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 9:07 pm    Post subject: ReadManiac - HILFEEEE Reply with quote

Přešel jsem z MicroReaderu na ReadManiac v.2, ale nechce mi to číst PDB...
Už se s tím trápím několik hodin Brick wall Brick wall Brick wall
Zkusí někdo zběhlej poradit? Pray

...teď jsem zjistil, že některé ano a některé ne. V PC to přečtu, tak kde je zrada?
Píše: Unknown file format.

maskot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 10:12 pm    Post subject: Reply with quote

Verzia 2.0 konecne nezabera neustale CPU na 100% ako starsie verzie, co sposobovalo rychle vybijanie. Uz je to aj na realne pouzitie...
figaro
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 07, 2005 11:38 am    Post subject: Re: ReadManiac - HILFEEEE Reply with quote

plancar wrote:
Přešel jsem z MicroReaderu na ReadManiac v.2, ale nechce mi to číst PDB...
Už se s tím trápím několik hodin Brick wall Brick wall Brick wall
Zkusí někdo zběhlej poradit? Pray

...teď jsem zjistil, že některé ano a některé ne. V PC to přečtu, tak kde je zrada?
Píše: Unknown file format.

Ak nemáš problémy s čítaním *.txt súborov nemal by si mať ani s *pdb. Aspoň mne to funguje výborne.

plancar
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 07, 2005 5:36 pm    Post subject: Reply with quote

Zjistil jsem, že některé *.PDB nepřečtu ani v PC, konkrétně v DocReader.
Naopak program PalmReader (též PC) si s tím poradí hravě. Zřejmě mají ty Ebooky nějaké jiné kódování,
které ReadManiac ani DocReader nezvládají Think Sad Think

Johny007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 07, 2005 9:01 pm    Post subject: Reply with quote

plancar wrote:
Zjistil jsem, že některé *.PDB nepřečtu ani v PC, konkrétně v DocReader.
Naopak program PalmReader (též PC) si s tím poradí hravě. Zřejmě mají ty Ebooky nějaké jiné kódování,
které ReadManiac ani DocReader nezvládají Think Sad Think

Cetli jse stranky ReadManiaku???!!! Pise tam, je kompatibilni se *.pdb, ktere jsou konvertovane DocReaderem... Na tohle se hodi zkratka rtfm. Manualy se nepisi jen tak ze srandy. Kdyz jsem si hodil do mobilu ReadManiac, mel jsem prectene home page a jeste jsem si precetl manual. Berte to jen jako radu wink

plancar
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 08, 2005 9:30 pm    Post subject: Reply with quote

2Johny007: OK Embarassed
Být to v ruštině, tak jsem to zvládnul. Dík!

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum