View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wllk začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 8:33 am Post subject: Dotaz- funguje někomu SST 5.31 na řadu x65 s orig DCA-510?.. |
|
|
Prosím o odpověď..... Dík _________________ CX70, C65 - wllk -  |
|
Back to top |
|
 |
karci (člen klubu SM) začátečník

Joined: 17 Dec 2004 Posts: 60 Location: Bratislava - prdel pri Modre
61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:00 am Post subject: Re: Dotaz- funguje někomu SST 5.31 na řadu x65 s orig DCA-51 |
|
|
wllk wrote: | Prosím o odpověď..... Dík |
Nejde. Vzdy to zlyha uz pri konektovani. Aj sa tam obcas daco akoze rozbehne (napr. service mode), ale nikdy sa proces spojenia nedokonci.
Musis mat COM kabel prerobeny na servisny. |
|
Back to top |
|
 |

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 4:31 pm Post subject: |
|
|
Ja mam org. DCA-510 a ide mi to v pohode. Vies ako to sprav? Ja som na to dosiel. Pripoj mobil na kabel, vyber nie COM ale USB. Das read info, a stlacis cerv. tlac. , mobil by sa mal dostat do service modu. Ak sa program stale nespoji, sltacte na mobile cerv. tlac aby sa dostal z service menu do normal vypnuteho a potom stlac este raz cerv. a malo by to fycat. |
|
Back to top |
|
 |

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 4:46 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | Ja mam org. DCA-510 a ide mi to v pohode. Vies ako to sprav? Ja som na to dosiel. Pripoj mobil na kabel, vyber nie COM ale USB. Das read info, a stlacis cerv. tlac. , mobil by sa mal dostat do service modu. Ak sa program stale nespoji, sltacte na mobile cerv. tlac aby sa dostal z service menu do normal vypnuteho a potom stlac este raz cerv. a malo by to fycat. |
Mam pocit, ze som to zhruba presne takto skusal ale tisickrat, a stale to ostalo kdesi zamrznute. No ale ked vravis tak to mozem skusit znova... |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 4:52 pm Post subject: |
|
|
Pozri, ked to mne ide s org. podla tolho postupu, tak to musi ist aj vam. Ak nie, tak niekde robite chybu. |
|
Back to top |
|
 |

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 5:12 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | Pozri, ked to mne ide s org. podla tolho postupu, tak to musi ist aj vam. Ak nie, tak niekde robite chybu. |
OK, tak mi please pomoz s detailami, skusal som to totiz a zase nic - ostane to zmrznute po tom, ako vypnem ten nabehnuty Service mode.
Aku mas baudrate?
Mas tam zaskrtnute Force manual selection?
Mas patchnute bootcore? Ja nemam a teda pouzivam Normal boot mode.
Tamtie dalsie 2 checkboxy mas ako nastavene? (Protect bootcore area a Calculate EEPROM data)
Zatial dikec. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 5:34 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | Pozri, ked to mne ide s org. podla tolho postupu, tak to musi ist aj vam. Ak nie, tak niekde robite chybu. |
Kdepak, ne všem to půjde. Já se s tím mořil hodně a hodně. E Gold bez problémů, S GLD ani omylem. Jakmile jsem použil COM kabel vše napoprvé. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 5:38 pm Post subject: |
|
|
Baudrate: 115200
Mam na mobile patchnuty bootcore, ale pripajam sa cez normal mode, mam zaskrtnute protect the bootcore area aj Calculate EEPROM data. A mam mobil na USB zo zapnutym nabijanim. Moj postup: Pripoj mobil na kabel, vyber USB. Das read info, pockas chvilu a stlacis cerv. tlac. , mobil by sa mal dostat do service modu. Ak sa program stale nespoji, sltacte na mobile cerv. tlac aby sa dostal z service menu do normal vypnuteho a potom stlac este raz cerv. (mozno viac krat ale nie rychlo) a malo by to fycat. |
|
Back to top |
|
 |
Pita1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 5:40 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Orpheus wrote: | Pozri, ked to mne ide s org. podla tolho postupu, tak to musi ist aj vam. Ak nie, tak niekde robite chybu. |
Kdepak, ne všem to půjde. Já se s tím mořil hodně a hodně. E Gold bez problémů, S GLD ani omylem. Jakmile jsem použil COM kabel vše napoprvé. |
taky jsem to zkousel...orig DCA-510 a ani omylem......
Pita |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
Dikec, ale nejde mi to, nech robim co robim. Asi mas nejaku zvlast prihodnu konstelaciu hardveru, s ktorym to chodi.
Ale aj tak vdaka, aspon som si odblokoval staru C60, s tymi starsimi mobilmi mi to v pohode chodi aj na DCA-510. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:22 pm Post subject: |
|
|
CF 62 hlásí DCA 510, a C 65 ani prd... (na všechny varianty)  |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 8:26 pm Post subject: |
|
|
Mám originální i neoriginální USB kabely (DCA-510) a funguje naprosto bez problémů, je třeba však dodržet přesně postup:
1. Vypnout telefon, spustit program, vybrat port, spustit akci, program napíše "Power On".
2. Krátce podržet zapínací tlačítko, zapne se "Service mode", program napíše "Starting Service Menu".
3. Dokud program nenapíše "Power On" nic nedělat (asi 5 sekund).
4. Po zobrazení hlášky "Power On", opětně stlačit zapínací tlačítko dokud se mobil nevypne.
5. Po vypnutí opět krátce stlačit zapínací tlačítko, klidně hned a už to jede.
Takhle to funguje vždy, alespoň u mého mobilu. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 8:50 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Mám originální i neoriginální USB kabely (DCA-510) a funguje naprosto bez problémů, je třeba však dodržet přesně postup:
1. Vypnout telefon, spustit program, vybrat port, spustit akci, program napíše "Power On".
2. Krátce podržet zapínací tlačítko, zapne se "Service mode", program napíše "Starting Service Menu".
3. Dokud program nenapíše "Power On" nic nedělat (asi 5 sekund).
4. Po zobrazení hlášky "Power On", opětně stlačit zapínací tlačítko dokud se mobil nevypne.
5. Po vypnutí opět krátce stlačit zapínací tlačítko, klidně hned a už to jede.
Takhle to funguje vždy, alespoň u mého mobilu. |
Taky jsem zkoušel a ani omylem jak už jsem psal výše. Opravdu jedině spolehlivá možost je COM kabel, odzkoušeno s MA7720C, ale s USB MA8720C prostě S GOLD ne a ne rozchodit. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
wllk začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:08 pm Post subject: |
|
|
Mám tytéž zkušenosti s kabelem MA-8720p. Přesně podle popsaného návodu - nic!!! _________________ CX70, C65 - wllk -  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|