View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 6:42 am Post subject: |
|
|
No fajn us sa to vyriesilo!!!Mal som nastavenu rychlost nieco kolo 1000000 (prva chyba).Nemal som patchnute bootcore (druha chyba).Teraz mi to uz ide normalne.Ked daco poviem.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:24 pm Post subject: |
|
|
A jde si udela vlastni loader i na CF62ku? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:52 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | A jde si udela vlastni loader i na CF62ku? |
NE to je pouze pro telefony x65 mimo A65, která je technicky úplné jiná. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:54 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | A jde si udela vlastni loader i na CF62ku? |
Pre CF62 je urcený loader px55amd. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:59 am Post subject: |
|
|
Ako to preco prelepujete tie pini?s prelepenim pinom predsa nejde patchovat a mne sa V_Klay spoji s telefonom aj bez prelepeneho _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:33 am Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | Ako to preco prelepujete tie pini?s prelepenim pinom predsa nejde patchovat a mne sa V_Klay spoji s telefonom aj bez prelepeneho |
Já piny přelepuji pouze při odiginálním update firmware pro M65. Při všech ostatních programech se buď spojí, nebo stačí po výzvě na stisknutí červ. tlačítka vytáhnout a opět zandat kabel do telefonu. Simuluje se tím přerušení napájení a vše je OK. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
somolin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:54 pm Post subject: |
|
|
Snažil jsem se nahrát firmware do m35(zhasnul a už se nerozsvítil)přes V-Klay 3.2.Samozřejmě se nechtěl spojit a tak jsem usoudil,že nemám servisní kabel.Mám zapojený piny 1,5,6,na nabíječce je ale napětí mezi 1 a 3.Opravdu se musí připojit nabíječka na piny 1,2?V návodu to tak je.Kabel mám do comu a z toho myslím žádný napětí neleze,takže servisní kabely jsou jen do usb? |
|
Back to top |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:08 am Post subject: |
|
|
somolin wrote: | Snažil jsem se nahrát firmware do m35(zhasnul a už se nerozsvítil)přes V-Klay 3.2.Samozřejmě se nechtěl spojit a tak jsem usoudil,že nemám servisní kabel.Mám zapojený piny 1,5,6,na nabíječce je ale napětí mezi 1 a 3.Opravdu se musí připojit nabíječka na piny 1,2?V návodu to tak je.Kabel mám do comu a z toho myslím žádný napětí neleze,takže servisní kabely jsou jen do usb? |
M35 mam taky a je to v pohode..
podle toho co pises bych usoudil, ze ti program neco s telefonem delal, nez nesel zapnout.. pokud bys nemel servisni kabel, tak se ti vubec nespoji a telefon slape jako kdyby ses o nic nepokousel.. z comu jde 5V _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Back to top |
|
 |
www598 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 5:58 pm Post subject: 2*M65 |
|
|
S kámošem máme M65-ky. On by chtěl taky nějaké ty patche, ale nevím, jesli ho můžu připojit normálně k mému V_klayi. Bootce patchnuté nemám, jsem připojen pomoci vlastního loaderu. když loader vytvořím teď na kámošovu M65, bude si poté pamatovat můj loader? nebo budu muset si zase vytvořit vlastní? ? _________________ M65 is the Best |
|
Back to top |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 7:13 pm Post subject: Re: 2*M65 |
|
|
www598 wrote: | S kámošem máme M65-ky. On by chtěl taky nějaké ty patche, ale nevím, jesli ho můžu připojit normálně k mému V_klayi. Bootce patchnuté nemám, jsem připojen pomoci vlastního loaderu. když loader vytvořím teď na kámošovu M65, bude si poté pamatovat můj loader? nebo budu muset si zase vytvořit vlastní? ? |
ja si loader nikdy nedelal, ale myslim, ze by si ho urcite pamatovat mel.. jinak by to za moc nestalo.. kdyz si ho pamatovat nebude, tak by nemel byt problem udelat ho znova ne?
Ja bych to zkusil  _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 8:23 am Post subject: Re: 2*M65 |
|
|
www598 wrote: | S kámošem máme M65-ky. On by chtěl taky nějaké ty patche, ale nevím, jesli ho můžu připojit normálně k mému V_klayi. Bootce patchnuté nemám, jsem připojen pomoci vlastního loaderu. když loader vytvořím teď na kámošovu M65, bude si poté pamatovat můj loader? nebo budu muset si zase vytvořit vlastní? ? |
Tvorba loaderu je dělána jednoúčelově a není předpokládáno, že budeš mít dva ty samé telefony s jinými IMEI. Takže pokud chceš pomoct kamarádovi jde to ale je to malinko složitější.
Nejjednodušší je naisnatlovat ještě jednou V-Klay do jiné složky která bude pro jeho telefon a z této instalace si vygenerovat jeho loader. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
www598 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 4:56 pm Post subject: Re: 2*M65- V-klay? |
|
|
Krokodýl wrote: | Tvorba loaderu je dělána jednoúčelově a není předpokládáno, že budeš mít dva ty samé telefony s jinými IMEI. Takže pokud chceš pomoct kamarádovi jde to ale je to malinko složitější.
Nejjednodušší je naisnatlovat ještě jednou V-Klay do jiné složky která bude pro jeho telefon a z této instalace si vygenerovat jeho loader. |
To je taky možnost! Takže chcete říci, že nejspíš nepůjde vygenerovat další loader nebo se pak nespojí ? No nic, zkusím to takto jednoduše, a když to nepůjde tak budu mít dva V_klaye. Tím nic nezkazím. _________________ M65 is the Best |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:56 am Post subject: |
|
|
Ono staci vygenerovat loader pre kazdy telefon zvlast a podla potreby nakopirovat do V_Klay loader pre telefon,ktory sa pouziva.Ale ak casto menis telefony,tak je potom lepsia moznost ta,co napisal Krokodyl. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Dave69. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:35 am Post subject: problem |
|
|
Dobrý den,
Mám problém a to takový: Kdyz spustim V_Klay, nastavim vse jak ma byt a otevru si patch a dam aplikovat tak mi vyskoci processing okno a beha to porad dokola a vysledek zadny :-(
Muzete mi prosim nekdo poradit  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 11:36 am Post subject: Re: problem |
|
|
Dave69. wrote: | Dobrý den,
Mám problém a to takový: Kdyz spustim V_Klay, nastavim vse jak ma byt a otevru si patch a dam aplikovat tak mi vyskoci processing okno a beha to porad dokola a vysledek zadny :-(
Muzete mi prosim nekdo poradit  |
V prvom rade by bolo dobre spomenut o aky telefon sa jedna,aky kabel pouzivas a ci vobec vies o tom,ze po kliknuti na Aplikovat patch je potrebne stlacit cervene tlacitko.
Odporucam Ti prestudovat si na nasej stranke vsetky navody na patchovanie a potom sa pytat. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|