View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jan.kulhanek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:39 am Post subject: Servisní kabel .. |
|
|
Vím že M55 není žádná novinka, sám už ho mám rok a půl, ale až teď jsem zjistil (díky siemensmanii) jaký mám možnosti, jenže jsem narazil na problém, že mě V-Klay nenajde telefon. Napřed se tváří jako že se připojuje, ale pak vyhlásí chybu, takže veškerý patche a hlavně odstranění "tý - paegas" obrázků nehrozí. Poraďte jaký je zapojení "servisního kabelu" z návodů na SM jsem to přesně nepochopil. Má tam být napájení nebo nemá? |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:09 pm Post subject: |
|
|
To je dobry. Vyresime to spolem na ICQ. Kdyz z na to neodpovidejte, _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:10 pm Post subject: |
|
|
Tak ja se zapojim !Musis si patchnout bootcore nebo udelat loader.Dieg0 PS:To jsi vaznne jeden a pol roka nepecoval? _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
jan.kulhanek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 10:38 pm Post subject: |
|
|
No nebudeš tomu věřit Dieg0, ale fakt jsem to ani netušil že to jde, stačilo mě, že můžu synchronizovat všechny data s Outlookem, a víc jsem nepotřeboval, ale momentálně mě začal telefon zlobit (nafoukla se mě baterka), tak jsem začal spekulovat o koupi M65, a narazil jsem na tohle forum a nesnáze s Patchováním. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|