View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ingo.boss začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 2:24 pm Post subject: email a fw25 |
|
|
potrebuju radu, nechal sem si prehrat fw12 na 25 a od ty doby mi nefunguje klient, teda maily lze stahovat ale ne posilat. ale nejhorsi je pri pokusu poslat mail se vetsinou vypne.kdyz ne tak to napise hlasku neni spojeni se serverem a ulozi se do neodeslano. tam se vsak nedostanu vubec. jak dam menu, zpravy, neodeslano a chci emaily, tak se telefon vypne. nevim kde je problem. nastaveni mailu a vseho mam jako pri fw12.fw25 mi nahravali na andelu, takze zadny domaci pokusy zlata fw12, sice se obcas sekla, ale nikdy nedelala problemy s mailem _________________ Alcatel301, Nokia 3310, CX65 fw12 A408 |
|
Back to top |
|
 |
Framkie badatel

Joined: 11 Dec 2004 Posts: 191 Location: Králíky(prdel u Ústí nad Orlicí)
261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 4:02 pm Post subject: Re: email a fw25 |
|
|
ingo.boss wrote: | potrebuju radu, nechal sem si prehrat fw12 na 25 a od ty doby mi nefunguje klient, teda maily lze stahovat ale ne posilat. ale nejhorsi je pri pokusu poslat mail se vetsinou vypne.kdyz ne tak to napise hlasku neni spojeni se serverem a ulozi se do neodeslano. tam se vsak nedostanu vubec. jak dam menu, zpravy, neodeslano a chci emaily, tak se telefon vypne. nevim kde je problem. nastaveni mailu a vseho mam jako pri fw12.fw25 mi nahravali na andelu, takze zadny domaci pokusy zlata fw12, sice se obcas sekla, ale nikdy nedelala problemy s mailem |
tohle se mi nikdy nestalo ....divný
OT:když máš už FW25 změň si podpis  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
FW16->FW25->FW43CZ PATCHED+vlastní grafické patche  |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 4:16 pm Post subject: Re: email a fw25 |
|
|
Framkie wrote: | ingo.boss wrote: | potrebuju radu, nechal sem si prehrat fw12 na 25 a od ty doby mi nefunguje klient, teda maily lze stahovat ale ne posilat. ale nejhorsi je pri pokusu poslat mail se vetsinou vypne.kdyz ne tak to napise hlasku neni spojeni se serverem a ulozi se do neodeslano. tam se vsak nedostanu vubec. jak dam menu, zpravy, neodeslano a chci emaily, tak se telefon vypne. nevim kde je problem. nastaveni mailu a vseho mam jako pri fw12.fw25 mi nahravali na andelu, takze zadny domaci pokusy zlata fw12, sice se obcas sekla, ale nikdy nedelala problemy s mailem |
OT:když máš už FW25 změň si podpis  |
Že by mi mail nešel odeslat se mi sice nestávalo, ale stávalo se mi, že se mi vypínal foun když jsem vlez do odeslaných emailů. Vždycky tam byl nějakým způsobem nakopnutej mail na kterej když jsem najel kurzorem tak píp-šlus...Musel jsem ho pak vždycky vydrtit přes kabel z PC. Čím to ovšem bylo se mi nepodařilo vypátrat a teď už mi to nedělá, takže je celej tenhle můj příspěvek vlastně úplně na prd ...  |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 4:46 pm Post subject: Re: email a fw25 |
|
|
ingo.boss wrote: | potrebuju radu, nechal sem si prehrat fw12 na 25 a od ty doby mi nefunguje klient, teda maily lze stahovat ale ne posilat. ale nejhorsi je pri pokusu poslat mail se vetsinou vypne.kdyz ne tak to napise hlasku neni spojeni se serverem a ulozi se do neodeslano. tam se vsak nedostanu vubec. jak dam menu, zpravy, neodeslano a chci emaily, tak se telefon vypne. nevim kde je problem. nastaveni mailu a vseho mam jako pri fw12.fw25 mi nahravali na andelu, takze zadny domaci pokusy zlata fw12, sice se obcas sekla, ale nikdy nedelala problemy s mailem |
1.Přehraj si ten FW25 doma sám(znovu ho nacpi do founu),servis neni 100% jistota
2.jakýho máš operátora
3.použij konfigurátor nastavení ze stránek siemensu-pošli si tam odtud konfigurační sms a ulož je
ps:mam S65,FW25-služby nastavený přes ten konfigurátor a vše jede OK  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
ingo.boss začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:13 pm Post subject: Re: email a fw25 |
|
|
jamaica wrote: | ingo.boss wrote: | potrebuju radu, nechal sem si prehrat fw12 na 25 a od ty doby mi nefunguje klient, teda maily lze stahovat ale ne posilat. ale nejhorsi je pri pokusu poslat mail se vetsinou vypne.kdyz ne tak to napise hlasku neni spojeni se serverem a ulozi se do neodeslano. tam se vsak nedostanu vubec. jak dam menu, zpravy, neodeslano a chci emaily, tak se telefon vypne. nevim kde je problem. nastaveni mailu a vseho mam jako pri fw12.fw25 mi nahravali na andelu, takze zadny domaci pokusy zlata fw12, sice se obcas sekla, ale nikdy nedelala problemy s mailem |
1.Přehraj si ten FW25 doma sám(znovu ho nacpi do founu),servis neni 100% jistota
2.jakýho máš operátora
3.použij konfigurátor nastavení ze stránek siemensu-pošli si tam odtud konfigurační sms a ulož je
ps:mam S65,FW25-služby nastavený přes ten konfigurátor a vše jede OK  |
na jakejch strankach siemense??na oficialnich??  _________________ Alcatel301, Nokia 3310, CX65 fw12 A408 |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:05 pm Post subject: Re: email a fw25 |
|
|
jiji2004 wrote: | Framkie wrote: | ingo.boss wrote: | potrebuju radu, nechal sem si prehrat fw12 na 25 a od ty doby mi nefunguje klient, teda maily lze stahovat ale ne posilat. ale nejhorsi je pri pokusu poslat mail se vetsinou vypne.kdyz ne tak to napise hlasku neni spojeni se serverem a ulozi se do neodeslano. tam se vsak nedostanu vubec. jak dam menu, zpravy, neodeslano a chci emaily, tak se telefon vypne. nevim kde je problem. nastaveni mailu a vseho mam jako pri fw12.fw25 mi nahravali na andelu, takze zadny domaci pokusy zlata fw12, sice se obcas sekla, ale nikdy nedelala problemy s mailem |
OT:když máš už FW25 změň si podpis  |
Že by mi mail nešel odeslat se mi sice nestávalo, ale stávalo se mi, že se mi vypínal foun když jsem vlez do odeslaných emailů. Vždycky tam byl nějakým způsobem nakopnutej mail na kterej když jsem najel kurzorem tak píp-šlus...Musel jsem ho pak vždycky vydrtit přes kabel z PC. Čím to ovšem bylo se mi nepodařilo vypátrat a teď už mi to nedělá, takže je celej tenhle můj příspěvek vlastně úplně na prd ...  |
Jo, to se mi taky občas stává s CX65 fw12. při najetí do menu zprávy či email prázdná obrazovka. také jsem nevěděl co s s tím, ale.... přišel jsem na to. stačilo v Data\System\email\tmp\ smazat soubor log.txt a vše funguje zase O.K. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|