clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Problém s SX1

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Problém s SX1
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
HonzaD
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 10:24 am    Post subject: Problém s SX1 Reply with quote

Mám problém. Včera večer jsem si nařídil budík na své SX1 a vypnul jsem ho. Ráno mě telefon ještě vzbudil a potom "umřel". Když ho zapnu, tak se objeví pouze úvodní logo (oko) a potom to vydá dost nepříjemný zvuk a vypne se. Od doby co jsem si ho koupil jsem na něm nedělal žádný pokusy s FW ani nic podobnýho. FW je 12CZ z výroby. Tak mě napadlo jestli by mi někdo mohl poradit co s tím. Možná by pomohl master reset ale to jako poslední možnost. Nezbývá mi zatím nic jinýho než oprášit svoji ME45 Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
madmike
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 11:41 am    Post subject: Re: Problém s SX1 Reply with quote

HonzaD wrote:
Mám problém. Včera večer jsem si nařídil budík na své SX1 a vypnul jsem ho. Ráno mě telefon ještě vzbudil a potom "umřel". Když ho zapnu, tak se objeví pouze úvodní logo (oko) a potom to vydá dost nepříjemný zvuk a vypne se. Od doby co jsem si ho koupil jsem na něm nedělal žádný pokusy s FW ani nic podobnýho. FW je 12CZ z výroby. Tak mě napadlo jestli by mi někdo mohl poradit co s tím. Možná by pomohl master reset ale to jako poslední možnost. Nezbývá mi zatím nic jinýho než oprášit svoji ME45 Crying or Very sad

No pokud máš kontakty na simce no problema .. ale spíš jde o smsky .. Ale jinak zformátování telefonu by mělo pomoct.. Za určitý čas to každý vlastník sx1 by měl udělat ..

Fight for Freedom... Freedom forever

-------------------------------------------

freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz
Back to top
View user's profile Send private message
HonzaD
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 12:39 pm    Post subject: Re: Problém s SX1 Reply with quote

Jde mi spíš o to abych neztratil všechny kontakty který jsem měl v adresáři. Je zarážející, že když jsem na tom nedělal žádný pokusy třeba s výměnou FW, tak přesto nefunguje.
Back to top
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 2:00 pm    Post subject: Re: Problém s SX1 Reply with quote

HonzaD wrote:
Bohuzel zvykni si ze je to Symbian!!Opravdu nejde delat nic jineho nez reset ten se dela:Drzet hvezdicku a mrizku a zapnout SX1!!Ted telefon zalohovat nepujde o kontakty na C: bohuzel prijdes ale SX vylecis!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 4:07 pm    Post subject: Re: Problém s SX1 Reply with quote

HonzaD wrote:
Jde mi spíš o to abych neztratil všechny kontakty který jsem měl v adresáři. Je zarážející, že když jsem na tom nedělal žádný pokusy třeba s výměnou FW, tak přesto nefunguje.

Pokud sis kontakty zkopíroval do paměti telefonu .. tak v telefonu se smažou .. ale na simce zůstanou.. .. já sme ten reset musel ze začátku taky udělat .. a to nejméně dvakrát .. seklo se mi to třeba při smsce a už nenajel .. a to sem s ním také nic nedělal .. žádné nahrávání ani lashování .. prostě tak jak přišel poštou z obchodu..
Back to top
madmike
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 4:08 pm    Post subject: Reply with quote

sem psal já

Fight for Freedom... Freedom forever

-------------------------------------------

freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz
Back to top
View user's profile Send private message
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 4:12 pm    Post subject: Reply with quote

Praktickym zpusobem by nebyl problem to zkopirovat (myslim contacts.cdb ) do E:/System/Data ve WinHexu nebo PowerHexu prepsat cesty z C: na E: a ukladat data na E: ale problem je v tom ze cdb ma ochranu proti zapisu a C:Data to nevyexpanduju vi nekdo jak na to?

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 4:12 pm    Post subject: Reply with quote

Bylo by to vubec mozne?

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
rudymed
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 4:28 pm    Post subject: Re: Problém s SX1 Reply with quote

Vytryol wrote:
HonzaD wrote:
Bohuzel zvykni si ze je to Symbian!!Opravdu nejde delat nic jineho nez reset ten se dela:Drzet hvezdicku a mrizku a zapnout SX1!!Ted telefon zalohovat nepujde o kontakty na C: bohuzel prijdes ale SX vylecis!!

Uz som o tom psal na symbianfore.
Staci prepsat cestu pre *.rfs files zo Z na E.
Potom upravit scriptinit.txt a vlozit do slozky na E.Je to nastaveni pre hard reset kde sa ma co kopirovat after reset.Staci tam dopsat CP.....
Potom sa budu automaticky po hard resete obnovovat kontakty z karty.
Very Happy
Back to top
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 4:32 pm    Post subject: Reply with quote

Jo dik to zvladnu!!!!Neni to tezky!Vim ze ten navod meli na oslik.ru ale tam byl Rusky s otcem jsem to prekladal ale mel jsem v tom hodne mezer ted to bude hracka Dik!!Holt studuju chemii a ne programovani!Obcas je to hodne videt! Laughing Laughing

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
rudymed
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 4:40 pm    Post subject: Reply with quote

Vytryol wrote:
Jo dik to zvladnu!!!!Neni to tezky!Vim ze ten navod meli na oslik.ru ale tam byl Rusky s otcem jsem to prekladal ale mel jsem v tom hodne mezer ted to bude hracka Dik!!Holt studuju chemii a ne programovani!Obcas je to hodne videt! Laughing Laughing

Ja studujem medicinu.Taky mi chybi programovani.
Inak tento postup mam z talianskych stranok od StefanaG.To bol preklad.Ale dalo sa to pochopit.Ja pouzivam upraveny script0.txt (nastaveni soft resetu na kopirovanie file na C) Very Happy
Back to top
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 4:42 pm    Post subject: Reply with quote

rudymed wrote:
Vytryol wrote:

Ja studujem medicinu.Taky mi chybi programovani.
Inak tento postup mam z talianskych stranok od StefanaG.To bol preklad.Ale dalo sa to pochopit.Ja pouzivam upraveny script0.txt (nastaveni soft resetu na kopirovanie file na C) Very Happy

OT:Napis mi tu sajtnu na soukromou zpravu prosim ja cerpam vetsinou z oslik.ru ale casto mi chybi azbuka!!!Ve vetsine pripadu se to da ale odvodit!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
Honza Bouma
táta fóra
táta fóra

7912.98 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 5:50 pm    Post subject: Reply with quote

Hned po master resetu bych jeste prehral FW na 14Cz je o mnoho stabilnejsi a o trochu rychlejsi.

Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883
Back to top
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 5:53 pm    Post subject: Reply with quote

Pokud ti neni cizi anglictina tak FW15int ale pokud pises T9 picitej s tim ze budes muset patchovat!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
rudymed
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:24 pm    Post subject: Reply with quote

Vytryol wrote:
Pokud ti neni cizi anglictina tak FW15int ale pokud pises T9 picitej s tim ze budes muset patchovat!

Nemusi.Da sa upravit priamo *.xbi.Potom netreba patchovat.
Kto chce mozem mu poslat uz upraveny FW.Mam 15int,14cz. Very Happy
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum