View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
HonzaD začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:24 am Post subject: Problém s SX1 |
|
|
Mám problém. Včera večer jsem si nařídil budík na své SX1 a vypnul jsem ho. Ráno mě telefon ještě vzbudil a potom "umřel". Když ho zapnu, tak se objeví pouze úvodní logo (oko) a potom to vydá dost nepříjemný zvuk a vypne se. Od doby co jsem si ho koupil jsem na něm nedělal žádný pokusy s FW ani nic podobnýho. FW je 12CZ z výroby. Tak mě napadlo jestli by mi někdo mohl poradit co s tím. Možná by pomohl master reset ale to jako poslední možnost. Nezbývá mi zatím nic jinýho než oprášit svoji ME45  |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:41 am Post subject: Re: Problém s SX1 |
|
|
HonzaD wrote: | Mám problém. Včera večer jsem si nařídil budík na své SX1 a vypnul jsem ho. Ráno mě telefon ještě vzbudil a potom "umřel". Když ho zapnu, tak se objeví pouze úvodní logo (oko) a potom to vydá dost nepříjemný zvuk a vypne se. Od doby co jsem si ho koupil jsem na něm nedělal žádný pokusy s FW ani nic podobnýho. FW je 12CZ z výroby. Tak mě napadlo jestli by mi někdo mohl poradit co s tím. Možná by pomohl master reset ale to jako poslední možnost. Nezbývá mi zatím nic jinýho než oprášit svoji ME45  |
No pokud máš kontakty na simce no problema .. ale spíš jde o smsky .. Ale jinak zformátování telefonu by mělo pomoct.. Za určitý čas to každý vlastník sx1 by měl udělat .. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Back to top |
|
 |
HonzaD začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:39 pm Post subject: Re: Problém s SX1 |
|
|
Jde mi spíš o to abych neztratil všechny kontakty který jsem měl v adresáři. Je zarážející, že když jsem na tom nedělal žádný pokusy třeba s výměnou FW, tak přesto nefunguje. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:00 pm Post subject: Re: Problém s SX1 |
|
|
HonzaD wrote: | Mám problém. Včera večer jsem si nařídil budík na své SX1 a vypnul jsem ho. Ráno mě telefon ještě vzbudil a potom "umřel". Když ho zapnu, tak se objeví pouze úvodní logo (oko) a potom to vydá dost nepříjemný zvuk a vypne se. Od doby co jsem si ho koupil jsem na něm nedělal žádný pokusy s FW ani nic podobnýho. FW je 12CZ z výroby. Tak mě napadlo jestli by mi někdo mohl poradit co s tím. Možná by pomohl master reset ale to jako poslední možnost. Nezbývá mi zatím nic jinýho než oprášit svoji ME45  | Bohuzel zvykni si ze je to Symbian!!Opravdu nejde delat nic jineho nez reset ten se dela:Drzet hvezdicku a mrizku a zapnout SX1!!Ted telefon zalohovat nepujde o kontakty na C: bohuzel prijdes ale SX vylecis!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 4:07 pm Post subject: Re: Problém s SX1 |
|
|
HonzaD wrote: | Jde mi spíš o to abych neztratil všechny kontakty který jsem měl v adresáři. Je zarážející, že když jsem na tom nedělal žádný pokusy třeba s výměnou FW, tak přesto nefunguje. |
Pokud sis kontakty zkopíroval do paměti telefonu .. tak v telefonu se smažou .. ale na simce zůstanou.. .. já sme ten reset musel ze začátku taky udělat .. a to nejméně dvakrát .. seklo se mi to třeba při smsce a už nenajel .. a to sem s ním také nic nedělal .. žádné nahrávání ani lashování .. prostě tak jak přišel poštou z obchodu.. |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 4:08 pm Post subject: |
|
|
sem psal já _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 4:12 pm Post subject: |
|
|
Praktickym zpusobem by nebyl problem to zkopirovat (myslim contacts.cdb ) do E:/System/Data ve WinHexu nebo PowerHexu prepsat cesty z C: na E: a ukladat data na E: ale problem je v tom ze cdb ma ochranu proti zapisu a C:Data to nevyexpanduju vi nekdo jak na to? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 4:12 pm Post subject: |
|
|
Bylo by to vubec mozne? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 4:28 pm Post subject: Re: Problém s SX1 |
|
|
Vytryol wrote: | HonzaD wrote: | Mám problém. Včera večer jsem si nařídil budík na své SX1 a vypnul jsem ho. Ráno mě telefon ještě vzbudil a potom "umřel". Když ho zapnu, tak se objeví pouze úvodní logo (oko) a potom to vydá dost nepříjemný zvuk a vypne se. Od doby co jsem si ho koupil jsem na něm nedělal žádný pokusy s FW ani nic podobnýho. FW je 12CZ z výroby. Tak mě napadlo jestli by mi někdo mohl poradit co s tím. Možná by pomohl master reset ale to jako poslední možnost. Nezbývá mi zatím nic jinýho než oprášit svoji ME45  | Bohuzel zvykni si ze je to Symbian!!Opravdu nejde delat nic jineho nez reset ten se dela:Drzet hvezdicku a mrizku a zapnout SX1!!Ted telefon zalohovat nepujde o kontakty na C: bohuzel prijdes ale SX vylecis!! |
Uz som o tom psal na symbianfore.
Staci prepsat cestu pre *.rfs files zo Z na E.
Potom upravit scriptinit.txt a vlozit do slozky na E.Je to nastaveni pre hard reset kde sa ma co kopirovat after reset.Staci tam dopsat CP.....
Potom sa budu automaticky po hard resete obnovovat kontakty z karty.
 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 4:32 pm Post subject: |
|
|
Jo dik to zvladnu!!!!Neni to tezky!Vim ze ten navod meli na oslik.ru ale tam byl Rusky s otcem jsem to prekladal ale mel jsem v tom hodne mezer ted to bude hracka Dik!!Holt studuju chemii a ne programovani!Obcas je to hodne videt!  _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 4:40 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Jo dik to zvladnu!!!!Neni to tezky!Vim ze ten navod meli na oslik.ru ale tam byl Rusky s otcem jsem to prekladal ale mel jsem v tom hodne mezer ted to bude hracka Dik!!Holt studuju chemii a ne programovani!Obcas je to hodne videt!  |
Ja studujem medicinu.Taky mi chybi programovani.
Inak tento postup mam z talianskych stranok od StefanaG.To bol preklad.Ale dalo sa to pochopit.Ja pouzivam upraveny script0.txt (nastaveni soft resetu na kopirovanie file na C)  |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 4:42 pm Post subject: |
|
|
rudymed wrote: | Vytryol wrote: | Jo dik to zvladnu!!!!Neni to tezky!Vim ze ten navod meli na oslik.ru ale tam byl Rusky s otcem jsem to prekladal ale mel jsem v tom hodne mezer ted to bude hracka Dik!!Holt studuju chemii a ne programovani!Obcas je to hodne videt!  |
Ja studujem medicinu.Taky mi chybi programovani.
Inak tento postup mam z talianskych stranok od StefanaG.To bol preklad.Ale dalo sa to pochopit.Ja pouzivam upraveny script0.txt (nastaveni soft resetu na kopirovanie file na C)  |
OT:Napis mi tu sajtnu na soukromou zpravu prosim ja cerpam vetsinou z oslik.ru ale casto mi chybi azbuka!!!Ve vetsine pripadu se to da ale odvodit!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:50 pm Post subject: |
|
|
Hned po master resetu bych jeste prehral FW na 14Cz je o mnoho stabilnejsi a o trochu rychlejsi. _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:53 pm Post subject: |
|
|
Pokud ti neni cizi anglictina tak FW15int ale pokud pises T9 picitej s tim ze budes muset patchovat! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:24 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Pokud ti neni cizi anglictina tak FW15int ale pokud pises T9 picitej s tim ze budes muset patchovat! |
Nemusi.Da sa upravit priamo *.xbi.Potom netreba patchovat.
Kto chce mozem mu poslat uz upraveny FW.Mam 15int,14cz.  |
|
Back to top |
|
 |
|