View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 7:10 pm Post subject: Pár všetečnejch dotazů po přehrání FW |
|
|
Dneska jsem nainstaloval novej FW (12CZ ->14CZ) + nějaký patche, takže se vyrojilo dalších pár otázek:
1)pořád nejdou MMS - příchozí jsou myslim v pohodě, ale při tvorbě nový zprávy nejde vložit obrázek ("Nelze vložit. Objekt poškozen nebo v nesprávném formátu.", nejde ani přímo z foťáku), zvuk ("žádná data"), video jde
2)nezobrazuje se přiřazená fotka volajícího
3)po opatchování nainstalování Themerizeru http://www.siemensmania.cz/content.php?id=304 a vybrání palety se sice změní ta horní lišta ale v menu se ne a ne objevit ta ikona toho fousatýho týpka ergo nejde vybrat wallpaper (od začátku do konce odzkoušeno 2x a ani jednou se to nechytlo)
4)v čem se dá nadefinovat vlastí EidPic.mbm (ručně bez Themerizeru)? Je na .mbm nějakej prohlížeč pro PC?
A pár nesouvisejících otázek na okraj:
5)nevíte o nějakym programu (něco na způsob HandySafe) využitelnýho jako záznamník půjčenejch a vypůjčenejch věcí (+ termín vrácení s upomínkou nebo podobný finesy)? Klasický poznámky a kalendář jsou v tomhle trochu pomalý a nepraktický.
6)projevuje se nějak (byť i minimálně) na výdrži baterky barva zobrazená na displeji (jako že by třeba celej černej displ. žral víc než celej bílej)? Asi ne co (blbá otázka, jen jsem se tak zeptal)
7)jde nějakym způsobem dělat v menu podsložky nebo si musim vystačit se složkama 1.řádu?
Můžete-li mi kdokoliv s čímkoliv z tohohle pomoct, budu mu nadosmrti neskonale vděčnej
Thx |
|
Back to top |
|
 |
jencus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 7:23 pm Post subject: |
|
|
3)ten themerizer se siemensmanie mi taky nefachal pak se stahnul nejake tema se symbianfora a ten fousac se mi objevil
4)Vlastni mbm muzes vytvori v programu MBMtool: resilo se to tady http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8010&start=15
7)v menu udelas slozku options-->new folder timhle si nejsem jistej pac ma fw 15 a nevim esli to je stejny |
|
Back to top |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 7:47 pm Post subject: |
|
|
jencus wrote: | 7)v menu udelas slozku options-->new folder timhle si nejsem jistej pac ma fw 15 a nevim esli to je stejny |
Jo to je v poho ale ja myslel podsložky jako např. kdybych si chtěl vytvořit složku "hry"(vim že ta už tam je ale tohle je čistě příklad) a v ní udělat složky "3D", "Arkády", "logické"...
Za ty .mbm dík už sem to stáhnul a za chvíli to oprubuju. |
|
Back to top |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:35 am Post subject: |
|
|
Tak Themerizer stejně nechodí asi je to prokletý nebo co, ale to už sem vyřešil jinak. Teď mě spíš štvou ty MMS (ad 1) - poradíte někdo? |
|
Back to top |
|
 |
tst badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:48 am Post subject: |
|
|
aby ti sli mms musis nahrat zalohu z telefonu s funkcnima mms .. nekde je tu o tom topic tak si ho najdi _________________ just me:) |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:51 pm Post subject: |
|
|
themerizer ide len na zaciatku blbne wallpaper ale par krat restart a uz to frci  |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:05 pm Post subject: |
|
|
duuri wrote: | themerizer ide len na zaciatku blbne wallpaper ale par krat restart a uz to frci  |
No ten fousac zalezi taky na verzi themerizeru!!Eidpic jsem tam musel nahravat rucne a wallpaer taky pak jsem si sehnal z oslik . ru vyssi verzi, vousac se objevil!!Vim ze na 3.14 se mi na FW15 standartne neobjevoval! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:52 pm Post subject: |
|
|
tst wrote: | aby ti sli mms musis nahrat zalohu z telefonu s funkcnima mms .. nekde je tu o tom topic tak si ho najdi |
Asi sem slepej, našel sem jen "Problém s MMS vyřešen" ale to je alespoň jak sem to tak pochopil o tom že MMS nejdou přijímat&odesílat. To ale neini to co mě trápí. Mě akorát nejdou v tom vestavěnym editoru vkládat objekty(obrázky,zvuk...), nebo to snad je nějak provázaný i s odesílánim? |
|
Back to top |
|
 |
|