clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Pár všetečnejch dotazů po přehrání FW

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Pár všetečnejch dotazů po přehrání FW

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
AldaHALtar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 7:10 pm    Post subject: Pár všetečnejch dotazů po přehrání FW Reply with quote

Dneska jsem nainstaloval novej FW (12CZ ->14CZ) + nějaký patche, takže se vyrojilo dalších pár otázek:
1)pořád nejdou MMS - příchozí jsou myslim v pohodě, ale při tvorbě nový zprávy nejde vložit obrázek ("Nelze vložit. Objekt poškozen nebo v nesprávném formátu.", nejde ani přímo z foťáku), zvuk ("žádná data"), video jde
2)nezobrazuje se přiřazená fotka volajícího
3)po opatchování nainstalování Themerizeru http://www.siemensmania.cz/content.php?id=304 a vybrání palety se sice změní ta horní lišta ale v menu se ne a ne objevit ta ikona toho fousatýho týpka ergo nejde vybrat wallpaper (od začátku do konce odzkoušeno 2x a ani jednou se to nechytlo)
4)v čem se dá nadefinovat vlastí EidPic.mbm (ručně bez Themerizeru)? Je na .mbm nějakej prohlížeč pro PC?

A pár nesouvisejících otázek na okraj:
5)nevíte o nějakym programu (něco na způsob HandySafe) využitelnýho jako záznamník půjčenejch a vypůjčenejch věcí (+ termín vrácení s upomínkou nebo podobný finesy)? Klasický poznámky a kalendář jsou v tomhle trochu pomalý a nepraktický.
6)projevuje se nějak (byť i minimálně) na výdrži baterky barva zobrazená na displeji (jako že by třeba celej černej displ. žral víc než celej bílej)? Asi ne co (blbá otázka, jen jsem se tak zeptal)
7)jde nějakym způsobem dělat v menu podsložky nebo si musim vystačit se složkama 1.řádu?

Můžete-li mi kdokoliv s čímkoliv z tohohle pomoct, budu mu nadosmrti neskonale vděčnej Pray

Thx
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jencus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 7:23 pm    Post subject: Reply with quote

3)ten themerizer se siemensmanie mi taky nefachal pak se stahnul nejake tema se symbianfora a ten fousac se mi objevil
4)Vlastni mbm muzes vytvori v programu MBMtool: resilo se to tady http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8010&start=15
7)v menu udelas slozku options-->new folder timhle si nejsem jistej pac ma fw 15 a nevim esli to je stejny
Back to top
View user's profile Send private message
AldaHALtar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 7:47 pm    Post subject: Reply with quote

jencus wrote:
7)v menu udelas slozku options-->new folder timhle si nejsem jistej pac ma fw 15 a nevim esli to je stejny

Jo to je v poho ale ja myslel podsložky jako např. kdybych si chtěl vytvořit složku "hry"(vim že ta už tam je ale tohle je čistě příklad) a v ní udělat složky "3D", "Arkády", "logické"...

Za ty .mbm dík už sem to stáhnul a za chvíli to oprubuju.
Back to top
AldaHALtar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 17, 2005 11:35 am    Post subject: Reply with quote

Tak Themerizer stejně nechodí asi je to prokletý nebo co, ale to už sem vyřešil jinak. Teď mě spíš štvou ty MMS (ad 1) - poradíte někdo?
Back to top
tst
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 17, 2005 11:48 am    Post subject: Reply with quote

aby ti sli mms musis nahrat zalohu z telefonu s funkcnima mms .. nekde je tu o tom topic tak si ho najdi
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Thu Mar 17, 2005 2:51 pm    Post subject: Reply with quote

themerizer ide len na zaciatku blbne wallpaper ale par krat restart a uz to frci Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 17, 2005 6:05 pm    Post subject: Reply with quote

duuri wrote:
themerizer ide len na zaciatku blbne wallpaper ale par krat restart a uz to frci Smile

No ten fousac zalezi taky na verzi themerizeru!!Eidpic jsem tam musel nahravat rucne a wallpaer taky pak jsem si sehnal z oslik . ru vyssi verzi, vousac se objevil!!Vim ze na 3.14 se mi na FW15 standartne neobjevoval!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
AldaHALtar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 2:52 pm    Post subject: Reply with quote

tst wrote:
aby ti sli mms musis nahrat zalohu z telefonu s funkcnima mms .. nekde je tu o tom topic tak si ho najdi

Asi sem slepej, našel sem jen "Problém s MMS vyřešen" ale to je alespoň jak sem to tak pochopil o tom že MMS nejdou přijímat&odesílat. To ale neini to co mě trápí. Mě akorát nejdou v tom vestavěnym editoru vkládat objekty(obrázky,zvuk...), nebo to snad je nějak provázaný i s odesílánim?
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum