View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
shawt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 11:41 pm Post subject: problem s prehranim fw43... |
|
|
Zdravim chytrejsi nez sem ja...koupil sem si cx65 a mel sem tam 12ku verzi v pohode sem nainstaloval verzi 25 a ted jak sem chtel verzi 43 tak mam problem s tim..mi to pise..bud...Could not Ping Mobile nebo to pise kdyz tam zmenim neco...Error on waiting for Ack EOT a tim sem skoncil..tak poradte prosim co s tim..mam tam ted teda fw 25...tak uz sem na to teda prisel sam..sem dal vetsi rychlost a slo to.... |
|
Back to top |
|
 |
rmkk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:04 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | rmkk wrote: | A to jako že fakt zvládnu ? |
Ano zvládneš. Přesně ten samý problém jsem měl ale s fw 41. Bylo jedno jestli byly tlačítka tamčeny nebo ne, ale po nahrání to chtělo bezp. kód. Zkus standardní bezp. kód 1234, ale pokud ne, tak budeš muset odblokovat.
Pokud jsi si vygeneroval kódy dle návodu Na co nezapomenout ... máš skoro vyhráno. Jinak se budeš muset vrátit ke starší verzi firmware /max. 25 pomocí winswup, nebo zálohy FF/ a použít postup na vygenerování kódů v PapuaUtils viz. výše, který ti vygeneruje i potřebný LOG soubor pro odblokování.
Pokud máš ICQ a nebudeš si vědět rady není problém se na mě obrátit. |
Jen pro zajímavost, aniž bych cokoliv s telefonem udělal (i když jsem se na to psychicky připravoval), po vyndaní baterky a zapnutí telefonu zmizel dotaz na "Kód přístroje" a vše zase funguje jak má :-). Divné co ? |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:10 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | igi wrote: | siemens ma standardny kod? myslim ze ked je telefon novy tak sa zadava aj novy kod. kod 12345 je prednastaveny na nokiach  |
Psal jsem zkus a ne že tam je, já němel žádný kód a 1234 zafungoval. |
No, pokud nikdy nebyl kód přístroje nastaven, telefon použije jeho první zadání , takže pokud nebyl nastaven, nacvakáš 1234, tak se nastaví na 1234. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
rrichie začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:14 pm Post subject: |
|
|
Takze jestli tomu dobre rozumim, musim si napred vygenerovat kody pristroje dle navodu a pak muzu uz bez problemu nahrat winswup verzi firmware 43CZ. Omlouvam se za tak tupy dotaz, ale kdyz jsem procital jednotlive navody, tak uz je toho na me trocha moc. Diky za odpoved. |
|
Back to top |
|
 |
shawt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:48 pm Post subject: fw43` |
|
|
Tak sem rychlost zvysil a slo to..a nic sem negeneroval...a slape to v pohode...tak snad i bude... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|