View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lud kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:22 pm Post subject: Kde sehnat původní siemensacké zvonění |
|
|
koupil sem cx75 v bazaru a predchozi majitel z nej vymazal nektere puvodni soubory .mid a narval tam nejakou hitparadovou hruzu. protoze bych rad, aby mi telefon zvonil jako telefon a ne jako flasinet, chtel sem si nastavit neco jako vintage phone.mid, ale tyhle orig. soubory tam proste nejsou. siemensackej web, kde je to normalne ke stazeni, je nejakej porouchanej a hlasi mi access forbidden. jestli mate nekdo v pocitaci tyhle veci zalohovany a nebyl by to pro vas problem to poslat, tak budu vdecnej. ludek@ini.cz |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:26 pm Post subject: Re: Kde sehnat původní siemensacké zvonění |
|
|
lud wrote: | koupil sem cx75 v bazaru a predchozi majitel z nej vymazal nektere puvodni soubory .mid a narval tam nejakou hitparadovou hruzu. protoze bych rad, aby mi telefon zvonil jako telefon a ne jako flasinet, chtel sem si nastavit neco jako vintage phone.mid, ale tyhle orig. soubory tam proste nejsou. siemensackej web, kde je to normalne ke stazeni, je nejakej porouchanej a hlasi mi access forbidden. jestli mate nekdo v pocitaci tyhle veci zalohovany a nebyl by to pro vas problem to poslat, tak budu vdecnej. ludek@ini.cz |
Není problém stáhnout si zálohu FF (tady na siemensmanii - menu Zálohy), tu rozbalit, pak stáhnout prográmek Smelter (taky na SM ), pustit ho, otevřít tu zálohu (soubor *.bin), jít do záložky "Filesystem" a tam si najdeš melodií dle libosti, dvojklikem na jakoukoli poklepeš a ona se ti někam uloží. _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
lud kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:28 pm Post subject: Re: Kde sehnat původní siemensacké zvonění |
|
|
ccd98 wrote: | lud wrote: | koupil sem cx75 v bazaru a predchozi majitel z nej vymazal nektere puvodni soubory .mid a narval tam nejakou hitparadovou hruzu. protoze bych rad, aby mi telefon zvonil jako telefon a ne jako flasinet, chtel sem si nastavit neco jako vintage phone.mid, ale tyhle orig. soubory tam proste nejsou. siemensackej web, kde je to normalne ke stazeni, je nejakej porouchanej a hlasi mi access forbidden. jestli mate nekdo v pocitaci tyhle veci zalohovany a nebyl by to pro vas problem to poslat, tak budu vdecnej. ludek@ini.cz |
Není problém stáhnout si zálohu FF (tady na siemensmanii - menu Zálohy), tu rozbalit, pak stáhnout prográmek Smelter (taky na SM ), pustit ho, otevřít tu zálohu (soubor *.bin), jít do záložky "Filesystem" a tam si najdeš melodií dle libosti, dvojklikem na jakoukoli poklepeš a ona se ti někam uloží. |
zkusim uvedeny postup. dekuju. |
|
Back to top |
|
 |
lud kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:47 pm Post subject: Re: Kde sehnat původní siemensacké zvonění |
|
|
FF na CX75 tam nejni. muzu tedy pouzit FF z M75? |
|
Back to top |
|
 |
SMIKEE (člen klubu SM) táta fóra

Joined: 05 Dec 2005 Posts: 1092 Location: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(
57422.50 SMM
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:55 pm Post subject: |
|
|
jj,ty melodie sou povetsinou stejny ;-) _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 4:43 pm Post subject: |
|
|
FFSinit je jistota, uvedeš telefon do původního stavu jako z výroby apotom si s ním můžeš dělat co chceš. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
lud kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 4:44 pm Post subject: |
|
|
no rozbalil jsem FF pro M75 a CF75 a ty zvuky, ktere jsem hledal, tam nebyly. mel jsem CX75 uz driv, ale ukradli mi ji. koupil jsem jinou, a v te ty zvuky chybi. bohuzel si nepamatuju nazvy tech midi souboru. je mozne, ze ty zvuky v ty ukradeny (byla taky z bazaru) nebyly vlastne puvodni, ale dost o tom pochybuju. kazdopadne dik za rady. |
|
Back to top |
|
 |
lud kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 4:49 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | FFSinit je jistota, uvedeš telefon do původního stavu jako z výroby apotom si s ním můžeš dělat co chceš. |
to bude nejlepsi. dik. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|