View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 10:17 am Post subject: Death M65 - Proč ???!!! |
|
|
Včera jsem si koupil nový originální kryt na Siemens M65... Doma jsem svůj mobil překrytovával a najednou jsem zjistil, že ty šroubky u toho nového krytu mají větší hlavičku (na Torx6), než u těch starých (na Torx5)... Šroubky tam šly trochu zašroubovat Torxem5, ale u zadních šroubků, jak koukaly hlavičky, tak se tam nevešla baterka. Mobil jsem zkoušel několikrát zapnout, ale rozsvítil se a hned se vypl (asi se přerušil kontakt). Když jsem tam tu baterku držel, tak jsem jsem se dostal až k zadáváví PINU... Ale to bylo naposledy, co se mi mobil rozsvítil. Od té doby, když jsem podržel dlouze RED BUTTON, tak jenom pípne, ani se nerozsvítí a nic... Říkal jsem si, že to bude tím špatným kontaktem baterky, jak se tam nevejde.. A tak jsem před 2 hodinami projel celou Plzeň, abych sehnal někde v sobotu ráno Torx6, abych mohl šroubky dotáhnout a baterku umístit, tak jak má být... To se mi povedlo, ale když chci zapnout mobil, tak stále jen pípne a nic... Říkal jsem si, že je asi špatná baterka, tak jsem šel ještě shánět novou baterku na M65... Zašel jsem do prodejny, tam jsem vyzkoušel baterku novou a stále stejný problém... Ten prodavač to viděl, a říkal, že to je špatný soft. Tak jsem mu řekl celý můj problém a on říkal, že tam asi bude někde zkrat... Tak jsem doma celý mobil rozložil a znovu složil, ale pořád nic... Nevíte někdo, čím to může být ??? Mobil se s V-Klayem spojí...
DŮLEŽITÉ : A zapomněl jsem říct, že když jsem sundaval ten starý kryt, tak jsem musel docela násilím, a trochu jsem štrejchnul jednu žárovčičku od IrDA a ten plíšek nad ní... Je to vpravo od SIM karty. tak mě tak napadá (a prodavač souhlasil), že pokud mobil při startu zkouší a hledá zařízení - např. IrDA a jestli jsem ho tím krytem zničil, tak by to odpovídalo mé situaci, že mobil při startu pípnem ale nezapne se, protože chtěl zkusit IrDA, které může být eventuelně nefunkční.... <- je to pouze moje dedukce... Prosím poraďte, co mám dělat ????
EDIT : Zapomněl jsem dodat, že mobil nejde ani nabíjet... Když ho dám do nabíječky, tak to také pípne a nic... _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 10:48 am Post subject: |
|
|
Mám zkusit přehrát FW ? Mám nahrát svou FF bez patchů ? Nebo si raději nechat v servise vyměnit základovku ? Nebo si mám sehnat bazarovou M65 a vzít desku z ní ???  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sat Oct 14, 2006 11:13 am Post subject: |
|
|
no, píp-chcíp je obvykle SW chyba.. skus nahrát svoui FF bez patchů...  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 11:22 am Post subject: |
|
|
Ok, jdu to zkusit... FF jsem ještě nepřehrával, když je ta FF moje, kterou budu nahrávat, tak pak mobil odblokovávat nemusím, že ??? Takže jí akorát nahraju a můžu zkusit zapnout ??? A jak dlouho to tak bude trvat... ??? Mám tak hodinku, pak musím pryč. Stihnu to ? _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 11:25 am Post subject: |
|
|
USB kablom asi 20min. Odblok pri nahravani vlastnej zalohy nie je potrebny. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 11:27 am Post subject: |
|
|
Ok, jdu na to... Prosím ať to pomůže... !!!  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 11:54 am Post subject: |
|
|
A sakra... Mám problém, když nahrávám svou FF bez patchů, tak to normálně jde, ale asi po 10 minutách se jakoby se mobil odpojí... Prostě V_Klay přestane komunikovat s mobilem... Takže ve V_Klayi mi ten červený čtvereček (připojen) přejde sám do zeleného (Příprava pro zapnutí)... A objeví se chyba. Nevíte proč to dělá ??? Není někde v nastavení V_Klaye nastaveno ať to po 10 minutách ukončí spojení, pokud z mobilu není odezva ??? _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 12:31 pm Post subject: |
|
|
Tak V_Klay mi po 10 minutách hodí tohle :
An Unknow Error occurred while accesing COM4 - Loader: Write Memory: Unknow answer on data readed lenght=0x00000001
Nemám mít povolený zápis do Bootcore při nahrávání FullFlashe, ne ??? _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 12:53 pm Post subject: |
|
|
Mne toto iste robilo ked som robil viac veci na pc. Restartuj PC spust V_KLAY pripoj mobil a tak nahraj FF. Nerob nic ine pri tom. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 9:25 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem to zkusil a i když nic nedělám na PC, tak se to také přeruší.... Proces se ale dostal dále... Zbývaly asi 4 minuty do konce... !!! Bylo by lepší na to mít COM kabel ??? _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 9:30 pm Post subject: |
|
|
No je to jedno aky mas kabel podla mna lebo ja vsetko robim na USB-DCA-510 a zatial vsetko dohralo. Samozrejme nemohol som nic robit lebo mi pisalo tiez tu hlasku. Skus to este raz a vsimni si na akej adrese ti to zastane _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 10:03 pm Post subject: |
|
|
Zkoušl jsem to ještě 10x, ale zůstane to stát vždy... Ale teď jsem nekoukal na adresy, takže nevím, jestli na těch samých nebo jiných.... To zjistím zítra... No a když mobil neoživím, tak ho vyšlu směr servis... Doufám, že ze servisu neoůjde směrem do mobilního nebe...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 10:48 am Post subject: |
|
|
Tak to nahrání FullFlash ve V_Klayi se mi přerušilo na adrese 0x00BE0000. Mně to nic neříká, ale možná vám to něco napoví... A půjde mi nahrát FW pomocí WinSwupu ???  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 10:52 am Post subject: |
|
|
Tohle mi obcas udela i na my CX70 ale udelam to znova a uz to normalne pokracuje taky nevim cim to je ze se to vypne _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 11:05 am Post subject: |
|
|
Jenže já to zkouším přehrát tak po 20x... !!! A ještě nikdy se to nedokončilo... Zkouším dávát i nížší rychlost (boud), ale pořád nic... Nejdál se to dostalo, když zbývaly do konce pouze 4 minuty... A myslím, že se to přeruší, vždy na jiné adrese... Jak mám udělat, abych nahrál celou FullFLash do telefnou pomocí V_Klaye ????
EDIT: Teď to skončilo zase na adrese 0x05A0000  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|