Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MT50-2005 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červen 18, 2007 8:10 am Předmět: CX 65 a USB KABEL |
|
|
Mám CX 65.. pokud ho připojím přes paraelní kabel - není problém, telefon se hlásí v NV comanderu, a ve vsech dalších programech, vidím skryté disky atd.
Problém nastává při spojení přes USB kabel:
SIM CX65
KQ-U8A
S/N:WT048000317
Telefon se sice jakoby do windows prihláší, ale nemohu dělat nic z toho, co funguje na paraelním kabelu, navíc většina aplikací USB kabel vůbec nenabízí jako typ řipojení.
DOTAZY:
1.) existuje nějaký program nebo postup, který umí stejně dobře u CX65 komunikovat přes USB kabel (abych mohl kopírovat hry, programy apod...). ?
2.) Je nutný,m a pokud ano je někde pospán nějaký speciální postup připojení USB kabelu?
3.) Musí se instalovat nějaké speciální ovladače USB ?
4.) Pojede mi CX65 na USB na originálním sw MPM od Siemensu/Benq ?
Děkuji mnohokráte za jakoukoliv inspiraci ci pomoc... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pažout badatel

Založen: 13. 02. 2007 Příspěvky: 172 Bydliště: Divokej západ
454.16 SMM
|
Zaslal: po červen 18, 2007 9:19 am Předmět: |
|
|
jestli máš origoš CD ke káblu,nic jinýho nepotřebuješ.A i USB kabel najdeš v možnostech pod comX,stačí,když si v SiMoCu, najedeš do nastavení a dáš vyhledat
MPM se ti norálně spojí,protože má většinu ovladačů v sobě,ale musíš zadat správnej comport(ten,co ti vyhledá simoco)
nebo tady je návod
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=689&p=2
Já osobně mám USB kabel na com5 a jdou mi všechny programy.
Tohle téma se tady na fóru řešilo xkrát.Stačilo,jen trochu hledat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Zaslal: st červen 20, 2007 9:49 am Předmět: Re: CX 65 a USB KABEL |
|
|
MT50-2005 napsal: | Mám CX 65.. pokud ho připojím přes paraelní kabel - není problém |
Myslím, že přes paralelní kabel asi ne . . . ? _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|