clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Patche m55

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Patche m55
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Patche
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Peta
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 01, 2004 10:16 pm    Post subject: Patche m55 Reply with quote

Existuje patche na odstranění vzrůstající hlasitosti na začátku každého zvonění?Takhle jsou krátké zvuky a melodie nepoužitelné.Prosím ještě o nejaký odkaz kde najdu další patche?Díky čau Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Mon Feb 02, 2004 8:55 am    Post subject: Re: Patche m55 Reply with quote

Peta wrote:
Existuje patche na odstranění vzrůstající hlasitosti na začátku každého zvonění?Takhle jsou krátké zvuky a melodie nepoužitelné.Prosím ještě o nejaký odkaz kde najdu další patche?Díky čau Laughing

Patch na odstranění vzrůstající hlasitosti bohužel neexistuje.
Snažímě se patche na našem serveru udržovat aktuální s tím co je ve světě. Větsinou se nový patch objeví ten samý den, maximálně druhý den co se objeví na světových serverech s tím, že ho vždy testujeme abychom předcházeli nepříjemnostem.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Lukasisko
čestný člen
čestný člen

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 02, 2004 2:03 pm    Post subject: Reply with quote

Protože jsem se už s podobným požadavkem setkal, zkoušel jsem takový patch najít. Podle informací z netu jsem ale došel k závěru, že toto asi nepůjde spravit pomocí patche, protože je to technická vlastnost reproduktorů v Siemensech
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Mon Feb 02, 2004 2:29 pm    Post subject: Reply with quote

Aj ja si myslim,ze to patch nevyriesi...
To mas tak opatchovanu 45i ako na tom obrazku? Very Happy

Lukasisko
čestný člen
čestný člen

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 03, 2004 8:20 am    Post subject: Reply with quote

Ano, tak vypadá display mojí ME45ky. wink
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Tue Feb 03, 2004 10:46 am    Post subject: Reply with quote

Hmmm,pozeram,ze si sa vysantil Laughing
JUCE
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 03, 2004 11:07 pm    Post subject: Reply with quote

JoJo. Dost dobrééé Very Happy wink
Caleb
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Feb 05, 2004 12:51 pm    Post subject: Reply with quote

Lukasisko wrote:
Protože jsem se už s podobným požadavkem setkal, zkoušel jsem takový patch najít. Podle informací z netu jsem ale došel k závěru, že toto asi nepůjde spravit pomocí patche, protože je to technická vlastnost reproduktorů v Siemensech

Nemůže to být technická vlastnost reproduktoru, protže když si tu Wavku nebi Mid pustim z CardExploreru, tak zmiňovaná nepatřičnost nenastane.

hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Thu Feb 05, 2004 12:57 pm    Post subject: Reply with quote

Je to skor firmwarom..robili to uz aj starsie Siemensy.Mal som M50 a tiez hlasitost narastala vzostupne ked mi niekto volal alebo poslal SMS a normalne mi melodiu prehralo bez vzostupneho narastania.
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 21, 2004 5:09 pm    Post subject: Umrtveni po provedeni Patche Reply with quote

Nevim jak ale povedlo se mi umrtvit M55 po aplikaci nektreho patche stazeneho s mobilmanie. U SL45 ti nebyl problem, tam pomohlo znovu prehrat original FW a chybovemu se pak vyhnout ale u M55 mi to uz jaksi nejde. Pritom jsem si daval sakra pozor abych pouzil ten spravny pro mou verzi FW. Nepomohlo ani nahrani FW11. Pri pokusu o zapnuti jen pipne a ani se nerozsviti. Zkusim jeste postup na http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_upravy/
repair.htm#2._Náprava_M55/MC60_pomocí_programu_M55_Siemenstool_by_p-gsm_ ale mam trosku obavu ze zmeny IMEI jelikoz s te samolepky pod baterkou nejsem moc chytry.
Back to top
romulus
VIP
VIP

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 21, 2004 9:03 pm    Post subject: Reply with quote

IMEI je patnáctimístné číslo pod čárovým kódem, ale opisuje se jen čtrnáct - kontrolní číslici si dopočítá program sám.

Pokud máš IMEI špatně čitelné na samolepce pod baterkou, najdeš ho i na krabici od telefonu.

Jestli sis zálohoval flashku, přepíše se správně IMEI při obnově zálohy. Asi je pozdě radit, ale záloha flash je před patchováním základ.
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Sun Feb 22, 2004 7:44 am    Post subject: Re: Umrtveni po provedeni Patche Reply with quote

Mr.Ferda wrote:
Nevim jak ale povedlo se mi umrtvit M55 po aplikaci nektreho patche stazeneho s mobilmanie. U SL45 ti nebyl problem, tam pomohlo znovu prehrat original FW a chybovemu se pak vyhnout ale u M55 mi to uz jaksi nejde. Pritom jsem si daval sakra pozor abych pouzil ten spravny pro mou verzi FW. Nepomohlo ani nahrani FW11. Pri pokusu o zapnuti jen pipne a ani se nerozsviti. Zkusim jeste postup na http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_upravy/
repair.htm#2._Náprava_M55/MC60_pomocí_programu_M55_Siemenstool_by_p-gsm_ ale mam trosku obavu ze zmeny IMEI jelikoz s te samolepky pod baterkou nejsem moc chytry.

Dnes urobim clanok,ktory dufam uz zodpoveda otazky ohladom patchovania a budete si vediet rady,co s umrtvenym fonom po aplikacii patchu.

A zaujimalo by ma,ktorym patchom si si ten telefon umtvil (typ fonu a cislo patchu na siemensmanii)

Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 22, 2004 2:27 pm    Post subject: Re: Umrtveni po provedeni Patche Reply with quote

[quote="hanni]
Dnes urobim clanok,ktory dufam uz zodpoveda otazky ohladom patchovania a budete si vediet rady,co s umrtvenym fonom po aplikacii patchu.

A zaujimalo by ma,ktorym patchom si si ten telefon umtvil (typ fonu a cislo patchu na siemensmanii)[/quote]

Jednalo se o oficielně koupeny M55 v servisu upgrade na FW10 se vsemi TMO nastavenimi. nektere Patche se vubec nechytly (ceske rozlozeni klavesnice, doplneni indikatoru profilu a vibraci rozhodilo grafiku stejne jako zobrazovani stavu baterie na setiny voltu.) Po FullFlash stazenem z techto stranek foun zase jede ovsem TMO vystridal O2. Ted uz ovsem ceske rozlozeni aplikovat slo. AeroCheck ovsem nezabralo ani ted.

Predpokladam ze se mi povedlo skombinovat nektere patche a poradi jejich vlozeni, ktere se asi nesnesly s konkretni verzi FW
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Sun Feb 22, 2004 3:52 pm    Post subject: Reply with quote

To je zaujimave...mas to nejake rozhodene Rolling Eyes
romulus
VIP
VIP

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 21, 2004 2:22 pm    Post subject: Reply with quote

Hanni: onehdá jsi tady někde psal, že většina patchů pro M55 je pro fw10 a pro fw11 je teprve portuje Alexsid a spol. Právě z alexsid.antex.ru mám mraky patchů pro fw11, ale pro fw10 mám jen cca 1/3. Kde teda jsou ty pro fw10? Potřeboval bych hlavně několik patchů pro odstranění potvrzovacích hlášek - Doručena nová SMS, Klávesy zamčeny apod., abych vysledoval jak jsou volaný subrutiny těch hlášení a pak jich mohl většinu odstranit. Nepotřebuju aby mi telefon potvrzoval, že jsem udělal, co jsem chtěl udělat a aby se mě ptal jestli opravdu chci udělat, co chci udělat.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Patche All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum