clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Umrela mi CX65!

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Umrela mi CX65!
Jdi na stránku 1, 2  Další

Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jaho
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 9:10 am    Předmět: Umrela mi CX65! Odpovědět s citátem

Chcel som si len odblokovať mobil a teraz nemám nič! Brick wall Podľa návodu som si urobil v SST zálohu FF, vygeneroval IMEI a Flash ID a odblokoval ho. A od vtedy sa to posr...! Pri pokuse zapnuť vypísal: Wrong software a vypol.Zlakol som sa a stlačil Repair, ale neúspech.SST vypísal, že oprava prebehla ale nešlo to. Tak som nahral naspäť svoju zálohu FF ale znova "Wrong software" NUž Tak som stiahol FF z vašich stánok nahral do mobilu a teraz už len pípne! s SST už pracovať nechce, Síce sa tvári, že pracuje ale.. V x65flasher vypíse:The program failed to read boot password. The procedure exited with error message: Cannot enter BFB mode. Z papuautils mám:Zavedení Servisního módu...
Stiskni tlačítko!
Autostart...
Přenos boot...
Zavedení "Servisního režimu" Ok
Čekání na zapnutí telefonu...
Získání informace:
Model: SIEMENS CX65 43 lg4
Telefon je v Service Mode"
IMEI: 353540000******
SecurityStatus: CustomerMode
HWID: 320
Napětí akumulátoru: 4014 mV.
Čtení dat z telefonu...
Chyba při přechodu do režimu BFB!
Čtení klíčů je podporováno do fw 36!
Telefon se vypíná...
Pred nehodou som mal FW16. Prosím skúste mi pomôcť: alebo už len servis? Veľmi potrebujem pomôcť za skorú odpoveď veľká vďaka Jaho
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V jakém formátu máš svojí zálohu ff? To už je několikátý člověk co má problémy s SST (včetně mě) doporučuji ten program nepoužívat. Máš možnost mobil spojit s x65flasherem nebo V_klay?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ales.prepechal
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 11:28 am    Předmět: Koukni se na HELP!!! Castecne umrtveny phone [C65] Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
V jakém formátu máš svojí zálohu ff? To už je několikátý člověk co má problémy s SST (včetně mě) doporučuji ten program nepoužívat. Máš možnost mobil spojit s x65flasherem nebo V_klay?

uplne stejny problem.
Koukni na forum s podobnym tematem.
Docela toho tam je uz dost napsane.
alda
ales.prepechal
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 11:29 am    Předmět: Re: Koukni se na HELP!!! Castecne umrtveny phone [C65] Odpovědět s citátem

este link
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=15888
jaho
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:

Spolupracuje so všetkými softmi X65flasher. V-Klay,Freia
Skušal som odblokovať podla návodu Ale keď sa snažím Zapísať Map subor tak mi vypíse:Error? 15 (WBlockInfoQery) while Block 5008...
Your can retry writing, Skip this block or abort whole writing process.
Prerušiť, Znova, Ignorovať
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 6:24 pm    Předmět: Re: Umrela mi CX65! Odpovědět s citátem

jaho napsal:
Chcel som si len odblokovať mobil a teraz nemám nič! Brick wall Podľa návodu som si urobil v SST zálohu FF, vygeneroval IMEI a Flash ID a odblokoval ho. A od vtedy sa to posr...! Pri pokuse zapnuť vypísal: Wrong software a vypol.Zlakol som sa a stlačil Repair, ale neúspech.SST vypísal, že oprava prebehla ale nešlo to. Tak som nahral naspäť svoju zálohu FF ale znova "Wrong software" NUž Tak som stiahol FF z vašich stánok nahral do mobilu a teraz už len pípne! s SST už pracovať nechce, Síce sa tvári, že pracuje ale.. V x65flasher vypíse:The program failed to read boot password. The procedure exited with error message: Cannot enter BFB mode. Z papuautils mám:Za
Chyba při přechodu do režimu BFB!
Čtení klíčů je podporováno do fw 36!
Telefon se vypíná...
Pred nehodou som mal FW16. Prosím skúste mi pomôcť: alebo už len servis? Veľmi potrebujem pomôcť za skorú odpoveď veľká vďaka Jaho

Vrat tam tu svoji zalohu FF, pokud je to verze 16 tak pouzij winswup update na FW 25, kdyz se pak telefon nerozbehne, pouzij PapuaUtils s FW 25 ti bude normalne fungovat a vygeneruje ti vse potrebne a lze s nimi telefon odblokovat (nahrazeni bloku xx,5008,5009,...)
Nejvetsi blbost co jsi mohl udelat je pouzit cizi FF.
PRECTI SI NEKOLIKRAT VSECHNY SOUVISEJICI NAVODY

Naposledy upravil Mio dne st říjen 19, 2005 9:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jaho
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poraďte mi niekto mám na kábli aj napájanie a nabíjačku z Ericssona, ale tá ma napätie bez zaťaženia 8,3V môžem ju použiť?
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jaho napsal:
Poraďte mi niekto mám na kábli aj napájanie a nabíjačku z Ericssona, ale tá ma napätie bez zaťaženia 8,3V môžem ju použiť?

Napeti je spravny, ale pri pouziti na servisni veci prelep napajeci pin.

Více najdes v topicu o kabelech v teto sekci (x65)

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miosmobile napsal:
jaho napsal:

Shame on you pokud nenahráváš nový firmware není nutno přelepovat. Vše ostatní běží i se zapnutým napájením (flash, service mode, veškeré operace v PU včetně obnovy bootcore, odbloků apod. Aby nebyl telefon dobíjen při těchto operacích, stačí ho nejdříve vypnout a poté teprve připojit ke kabelu. Alespoň mně.

Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
miosmobile napsal:
jaho napsal:

Shame on you pokud nenahráváš nový firmware není nutno přelepovat. Vše ostatní běží i se zapnutým napájením (flash, service mode, veškeré operace v PU včetně obnovy bootcore, odbloků apod. Aby nebyl telefon dobíjen při těchto operacích, stačí ho nejdříve vypnout a poté teprve připojit ke kabelu. Alespoň mně.

Mas pravdu, neni nutno, ale doporucuje se, v mnohych pripadech to nedopadlo dobre.

jaho
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže takto: Mám CX65 od Orange aj s ich paškvilom FW.Ikony čierno-oranžové,graficky na úrovni žiaka 2.tr ZŠ, ale čo ma najviac dožieralo boloto, že pri posunutí jojstika do prava sa spúšťal prehľadávač a pripájal sa na sieť! A pár krát sa mi stalo,že som urobil neumyselne a korunky utekali. Tak som si najprv zmenil ikony cez Ird (boli to nervy,lebo spojenie stále padalo) ale ikona(a tým aj časť menu) "surf a zábava" nefunkčná! A ešte sa mi podarilo zablokovať kód prístroja d'oh! .Nuž som si zohnal kábel (com,typ neviem ani mobil ho nepozná, ale funguje!), Niečo (ALE MÁLO!) som si prečítal na týchto stránkach a pustil som sa do toho Brick wall .Zle som identifikoval FW, Papua ani x64Flasher sa nechceli s nim baviť, tak som použil SST Shame on you . Načítal som IMEI, FlashID,urobil zálohu FF Pray a stlačil "odblock". No a už sa to viezlo. Zapínam tel "Wrong software", zľakol som sa stlačil "repair", "Wrong software" !Teraz už neviem ako ma to napadlo stiahol som si FF z týchto stánok a nahral do mobilu a on už len pípol! Brick wall Po porade s HANIM a Krokodílom som cez Winswup nahral FW16. Papua mi vygeneroval kódy a nahral SKEY , Potom som postupoval podľa návodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=333.Ale moc mi to nešlo Think ,tak som na radu jirkaba a miosmobile nahral do mobilu cez X65Flashera Svoju FF (urobenú cez SST) a on sa zapol!!!!!! Potom som nahral do neho "Obnova standardního obsahu disku x65 LG04 -update" z týchto stránok, Všetko OK. D Í K
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace. Applause

Zda se mi to nebo ma tahle nase grupa z fora skutecne 100% uspesnost v ozivovani mrtvolek. Angel

DavidT
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miosmobile napsal:
Gratulace. Applause

Zda se mi to nebo ma tahle nase grupa z fora skutecne 100% uspesnost v ozivovani mrtvolek. Angel
99,9%

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
interperson
pisatel
pisatel

667.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DavidT napsal:
miosmobile napsal:
Gratulace. Applause

99,9%

No já si myslím, že kdyby to každej, komu umře mobil, nevzdával po pár pokusech tak to těch 100% bude

->FW50CZ@12,71MB (28 patchu ) -> CSL65 FW50@13,76MB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Yahoo Messenger
jaho
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Páni, kto mi ešťe poradí, chcel by som nahrať FW50 (S) Skúšal som Originál Siemens, ale nešlo to. Nechcelo to nájsť mobil Shocked . Je to preto,lebo som FW16 nahral cez Winswup? Teraz mám FW25 po "obnove standartního disku" ktorý som stiahol z týchto stránok, tak ako som už písal vyššie. A ešte sa opýtam: je niekde popísané ktorý FW čo nového prináša alebo vylepšuje?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: