View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jaho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 9:10 am Post subject: Umrela mi CX65! |
|
|
Chcel som si len odblokovať mobil a teraz nemám nič! Podľa návodu som si urobil v SST zálohu FF, vygeneroval IMEI a Flash ID a odblokoval ho. A od vtedy sa to posr...! Pri pokuse zapnuť vypísal: Wrong software a vypol.Zlakol som sa a stlačil Repair, ale neúspech.SST vypísal, že oprava prebehla ale nešlo to. Tak som nahral naspäť svoju zálohu FF ale znova "Wrong software" NUž Tak som stiahol FF z vašich stánok nahral do mobilu a teraz už len pípne! s SST už pracovať nechce, Síce sa tvári, že pracuje ale.. V x65flasher vypíse:The program failed to read boot password. The procedure exited with error message: Cannot enter BFB mode. Z papuautils mám:Zavedení Servisního módu...
Stiskni tlačítko!
Autostart...
Přenos boot...
Zavedení "Servisního režimu" Ok
Čekání na zapnutí telefonu...
Získání informace:
Model: SIEMENS CX65 43 lg4
Telefon je v Service Mode"
IMEI: 353540000******
SecurityStatus: CustomerMode
HWID: 320
Napětí akumulátoru: 4014 mV.
Čtení dat z telefonu...
Chyba při přechodu do režimu BFB!
Čtení klíčů je podporováno do fw 36!
Telefon se vypíná...
Pred nehodou som mal FW16. Prosím skúste mi pomôcť: alebo už len servis? Veľmi potrebujem pomôcť za skorú odpoveď veľká vďaka Jaho |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 10:39 am Post subject: |
|
|
V jakém formátu máš svojí zálohu ff? To už je několikátý člověk co má problémy s SST (včetně mě) doporučuji ten program nepoužívat. Máš možnost mobil spojit s x65flasherem nebo V_klay? _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
ales.prepechal začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 11:28 am Post subject: Koukni se na HELP!!! Castecne umrtveny phone [C65] |
|
|
jirkab wrote: | V jakém formátu máš svojí zálohu ff? To už je několikátý člověk co má problémy s SST (včetně mě) doporučuji ten program nepoužívat. Máš možnost mobil spojit s x65flasherem nebo V_klay? |
uplne stejny problem.
Koukni na forum s podobnym tematem.
Docela toho tam je uz dost napsane.
alda |
|
Back to top |
|
 |
ales.prepechal začátečník

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
jaho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 5:55 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | V jakém formátu máš svojí zálohu ff? To už je několikátý člověk co má problémy s SST (včetně mě) doporučuji ten program nepoužívat. Máš možnost mobil spojit s x65flasherem nebo V_klay? |
Spolupracuje so všetkými softmi X65flasher. V-Klay,Freia
Skušal som odblokovať podla návodu Ale keď sa snažím Zapísať Map subor tak mi vypíse:Error? 15 (WBlockInfoQery) while Block 5008...
Your can retry writing, Skip this block or abort whole writing process.
Prerušiť, Znova, Ignorovať |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 6:24 pm Post subject: Re: Umrela mi CX65! |
|
|
jaho wrote: | Chcel som si len odblokovať mobil a teraz nemám nič! Podľa návodu som si urobil v SST zálohu FF, vygeneroval IMEI a Flash ID a odblokoval ho. A od vtedy sa to posr...! Pri pokuse zapnuť vypísal: Wrong software a vypol.Zlakol som sa a stlačil Repair, ale neúspech.SST vypísal, že oprava prebehla ale nešlo to. Tak som nahral naspäť svoju zálohu FF ale znova "Wrong software" NUž Tak som stiahol FF z vašich stánok nahral do mobilu a teraz už len pípne! s SST už pracovať nechce, Síce sa tvári, že pracuje ale.. V x65flasher vypíse:The program failed to read boot password. The procedure exited with error message: Cannot enter BFB mode. Z papuautils mám:Za
Chyba při přechodu do režimu BFB!
Čtení klíčů je podporováno do fw 36!
Telefon se vypíná...
Pred nehodou som mal FW16. Prosím skúste mi pomôcť: alebo už len servis? Veľmi potrebujem pomôcť za skorú odpoveď veľká vďaka Jaho |
Vrat tam tu svoji zalohu FF, pokud je to verze 16 tak pouzij winswup update na FW 25, kdyz se pak telefon nerozbehne, pouzij PapuaUtils s FW 25 ti bude normalne fungovat a vygeneruje ti vse potrebne a lze s nimi telefon odblokovat (nahrazeni bloku xx,5008,5009,...)
Nejvetsi blbost co jsi mohl udelat je pouzit cizi FF.
PRECTI SI NEKOLIKRAT VSECHNY SOUVISEJICI NAVODY _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB
Last edited by Mio on Wed Oct 19, 2005 9:13 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
jaho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 7:11 pm Post subject: |
|
|
Poraďte mi niekto mám na kábli aj napájanie a nabíjačku z Ericssona, ale tá ma napätie bez zaťaženia 8,3V môžem ju použiť? |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

10930.24 SMM
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 8:55 pm Post subject: |
|
|
jaho wrote: | Poraďte mi niekto mám na kábli aj napájanie a nabíjačku z Ericssona, ale tá ma napätie bez zaťaženia 8,3V môžem ju použiť? |
Napeti je spravny, ale pri pouziti na servisni veci prelep napajeci pin.
Více najdes v topicu o kabelech v teto sekci (x65) _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 9:02 pm Post subject: |
|
|
miosmobile wrote: | jaho wrote: | Poraďte mi niekto mám na kábli aj napájanie a nabíjačku z Ericssona, ale tá ma napätie bez zaťaženia 8,3V môžem ju použiť? |
Více najdes v topicu o kabelech v teto sekci (x65) |
pokud nenahráváš nový firmware není nutno přelepovat. Vše ostatní běží i se zapnutým napájením (flash, service mode, veškeré operace v PU včetně obnovy bootcore, odbloků apod. Aby nebyl telefon dobíjen při těchto operacích, stačí ho nejdříve vypnout a poté teprve připojit ke kabelu. Alespoň mně. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

10930.24 SMM
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 9:06 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | miosmobile wrote: | jaho wrote: | Poraďte mi niekto mám na kábli aj napájanie a nabíjačku z Ericssona, ale tá ma napätie bez zaťaženia 8,3V môžem ju použiť? |
Více najdes v topicu o kabelech v teto sekci (x65) |
pokud nenahráváš nový firmware není nutno přelepovat. Vše ostatní běží i se zapnutým napájením (flash, service mode, veškeré operace v PU včetně obnovy bootcore, odbloků apod. Aby nebyl telefon dobíjen při těchto operacích, stačí ho nejdříve vypnout a poté teprve připojit ke kabelu. Alespoň mně. |
Mas pravdu, neni nutno, ale doporucuje se, v mnohych pripadech to nedopadlo dobre. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
jaho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 7:47 am Post subject: |
|
|
Takže takto: Mám CX65 od Orange aj s ich paškvilom FW.Ikony čierno-oranžové,graficky na úrovni žiaka 2.tr ZŠ, ale čo ma najviac dožieralo boloto, že pri posunutí jojstika do prava sa spúšťal prehľadávač a pripájal sa na sieť! A pár krát sa mi stalo,že som urobil neumyselne a korunky utekali. Tak som si najprv zmenil ikony cez Ird (boli to nervy,lebo spojenie stále padalo) ale ikona(a tým aj časť menu) "surf a zábava" nefunkčná! A ešte sa mi podarilo zablokovať kód prístroja .Nuž som si zohnal kábel (com,typ neviem ani mobil ho nepozná, ale funguje!), Niečo (ALE MÁLO!) som si prečítal na týchto stránkach a pustil som sa do toho .Zle som identifikoval FW, Papua ani x64Flasher sa nechceli s nim baviť, tak som použil SST . Načítal som IMEI, FlashID,urobil zálohu FF a stlačil "odblock". No a už sa to viezlo. Zapínam tel "Wrong software", zľakol som sa stlačil "repair", "Wrong software" !Teraz už neviem ako ma to napadlo stiahol som si FF z týchto stánok a nahral do mobilu a on už len pípol! Po porade s HANIM a Krokodílom som cez Winswup nahral FW16. Papua mi vygeneroval kódy a nahral SKEY , Potom som postupoval podľa návodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=333.Ale moc mi to nešlo ,tak som na radu jirkaba a miosmobile nahral do mobilu cez X65Flashera Svoju FF (urobenú cez SST) a on sa zapol!!!!!! Potom som nahral do neho "Obnova standardního obsahu disku x65 LG04 -update" z týchto stránok, Všetko OK. D Í K |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

10930.24 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 1:28 pm Post subject: |
|
|
Gratulace.
Zda se mi to nebo ma tahle nase grupa z fora skutecne 100% uspesnost v ozivovani mrtvolek.  _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 5:52 pm Post subject: |
|
|
miosmobile wrote: | Gratulace.
Zda se mi to nebo ma tahle nase grupa z fora skutecne 100% uspesnost v ozivovani mrtvolek.  | 99,9%  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
interperson pisatel

Joined: 15 Dec 2004 Posts: 231 Location: Lanškroun (vých. Čechy)
667.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
DavidT wrote: | miosmobile wrote: | Gratulace.
Zda se mi to nebo ma tahle nase grupa z fora skutecne 100% uspesnost v ozivovani mrtvolek.  | 99,9%  |
No já si myslím, že kdyby to každej, komu umře mobil, nevzdával po pár pokusech tak to těch 100% bude  _________________ T10i -> C35i -> C65@C70 (PTT) FW12->FW16->FW25->FW41->FW43CZ + patche
->FW50CZ@12,71MB (28 patchu ) -> CSL65 FW50@13,76MB  |
|
Back to top |
|
 |
jaho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 9:57 pm Post subject: |
|
|
Páni, kto mi ešťe poradí, chcel by som nahrať FW50 (S) Skúšal som Originál Siemens, ale nešlo to. Nechcelo to nájsť mobil . Je to preto,lebo som FW16 nahral cez Winswup? Teraz mám FW25 po "obnove standartního disku" ktorý som stiahol z týchto stránok, tak ako som už písal vyššie. A ešte sa opýtam: je niekde popísané ktorý FW čo nového prináša alebo vylepšuje? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|