clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - CX65 a iRDA

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

CX65 a iRDA
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Lamer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 1:07 pm    Post subject: CX65 a iRDA Reply with quote

Ako a pomocou coho prepojit PC s irda a CX65??? Skusal som uz MPM ale ten mi vypisuje ze zariadenie nie je pripojene... poradte dakto pls Smile
Back to top
View user's profile Send private message
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 1:11 pm    Post subject: Reply with quote

Ja to tak mam pripojene ehmmm chcelo by to napisat aky mas IrDa lebo to je dost dôlezite COM ? alebo USB a este by si mohol hodit SiMoCo atam nastaveniach daj rychlost 115200 a nastav ak mas USB skus COM 3 tak to mam ja a jede to . Napis ake mas IrDa

DCA510 je zaklad , patche su zivot .

Last edited by CX65-ka on Sun Jan 30, 2005 1:28 pm; edited 1 time in total
Back to top
Lamer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 1:16 pm    Post subject: Reply with quote

CX65-ka wrote:
Ja to tak mam pripojene ehmmm chcelo by to napisat aky mas IrDa lebo to je dost dôlezite COM ? alebo USB a este by si mohol hodit SiMoCo atam nastaveniach daj rychlost 115000 a nastav ak mas USB skus COM 3 tak to mam ja a jede to . Napis ake mas IrDa

Irda mam na notebooku, a netusim co je simoco Smile
Back to top
Lamer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 1:22 pm    Post subject: Reply with quote

martinmartin wrote:
Lamer wrote:
CX65-ka wrote:
Ja to tak mam pripojene ehmmm chcelo by to napisat aky mas IrDa lebo to je dost dôlezite COM ? alebo USB a este by si mohol hodit SiMoCo atam nastaveniach daj rychlost 115000 a nastav ak mas USB skus COM 3 tak to mam ja a jede to . Napis ake mas IrDa

Simoco je program na pracu s telefonom. A v MPM si to mal nastavene dobre?
V MPM som ziadne nastavovanie najst nevedel...
Back to top
Lamer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 1:33 pm    Post subject: Reply with quote

martinmartin wrote:
Lamer wrote:
martinmartin wrote:
Lamer wrote:
CX65-ka wrote:

Simoco je program na pracu s telefonom. A v MPM si to mal nastavene dobre?
V MPM som ziadne nastavovanie najst nevedel...

Spusti MPM a daj moznosti. Potom daj pripojenie, daj manualne nastav port IrDA a telefon. A je to.
Skusil som.. spustil som MPM, a neviem najst cokolvek kde si mozem nastavit nieco, spustila sa mi len akasi lista, s ikonkami typu telefonny zoznam, spravy obrazky a tak dalej... Fakt netusim

SiMoCo som si stiahol tiez, ale ten je este zlozitejsi na mna Smile Ako ma byt nastaveny s cx65kou, a irda ktore je integrovane v notebooku?
Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

Je to medzi ikonkami ako options taky kluc je tam nakresleny a hmmm v MPM ked mas najnovsi tak daj MT k IrDa nech sa to pripoji a potom pusti MPM a ked ho nenajde sam daj Manual nastavenie a Supni port IRDA -- IRDA
a ako device daj neco 2003 a novsie telefony a mal by sa spojit .

SiMoCo tzv. Siemens Mobile Controll je pogram na ovladanie tvojho siemensu a ten ide aj cez IrDa tam treba nastavit port bud COM 3 alebo COM
4 skusaj potom rychlost 115200 a pripoj to ,,, ak nejde tak napis co to vypisuje alebo tak ,,,,

Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 1:50 pm    Post subject: Reply with quote

No SiMoCo by malo ist aj bez toho vytvarania virtualneho COM portu nech to najprv skusi takto a ten virtualny com sa vytvara len na USB zariadenia nie ?? A on ma to IrDa na NoteBooku ne ??
Ja NB nemam tak toto nemozem ani vyskusat ale podlamna by to slapalo tak isto jak u mna ved PC jak PC .

Back to top
Lamer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:01 pm    Post subject: Reply with quote

Skusal som SIMOCO, a nastavil som COM4, a rychlost 115200, dal som pripojit, natiehlo par miest z telefonneho zoznamu, naco sa telefon vypol ... skusal som viackrat a stale to iste.. vypne sa ...

A virtualny com alebo cokolvek ste spominali netusim co je, a v MPM som nejake nastavovanie skusal najst, ale nenasiel som nic, spustim MPM a ojavi sa len akasi lista s nastrojmi na spravu zoznamu, a sprav, napis, ze teleofn nie je pripojeny a hotovo.. ziadne settings, nic
Back to top
Lamer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:22 pm    Post subject: Reply with quote

martinmartin wrote:
Lamer wrote:
Skusal som SIMOCO, a nastavil som COM4, a rychlost 115200, dal som pripojit, natiehlo par miest z telefonneho zoznamu, naco sa telefon vypol ... skusal som viackrat a stale to iste.. vypne sa ...

A virtualny com alebo cokolvek ste spominali netusim co je, a v MPM som nejake nastavovanie skusal najst, ale nenasiel som nic, spustim MPM a ojavi sa len akasi lista s nastrojmi na spravu zoznamu, a sprav, napis, ze teleofn nie je pripojeny a hotovo.. ziadne settings, nic

Mal by sa ti tam zobrazit taky kluc.
AHA, konecne mi doslo aky klucik myslis... Klikol som na klucik, > pripojenia/connection > zaskrtol som manualne nastaavenie, ALEEEEE, v tej polozky kde sa vyberaju porty nemam na vyber ani jeden a v polozke telefon mam na vyber len sx-1 a default.... co s tym???
Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:36 pm    Post subject: Reply with quote

No toto sa stavalo aj mne ze pri nacitavani v SiMoCo telefon vydal divny zvuk a vypol sa po tom co nepomahalo hadzanie o zem som vymazal cely zoznam poslednych volanych cisel a pomohlo to teraz sa vypne uz len obcas ale fakt je to svinstvo ze siemens nevie urobit poriadny telefon . Jaj zlate casy C35i ten isiel vzdy a nikdy ziaden reset nic nevrzgalo a vsetko drzalo pohromade a hlavne siel tyzden bez nabitia co si 90 percent uzivatelov
x65 uz nevie predstavit .
Ako vidim cim novsi telefon tym je to horsie a horsie oni len aby nacpali co najviac funkcii do mobilu ale na stabilitu telefonu vôbec nepomysleli ci HARDWEROVU alebo SOFTWEROVU obidve stoja za H....

Back to top
Lamer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:43 pm    Post subject: Reply with quote

CX65-ka wrote:
No toto sa stavalo aj mne ze pri nacitavani v SiMoCo telefon vydal divny zvuk a vypol sa po tom co nepomahalo hadzanie o zem som vymazal cely zoznam poslednych volanych cisel a pomohlo to teraz sa vypne uz len obcas ale fakt je to svinstvo ze siemens nevie urobit poriadny telefon . Jaj zlate casy C35i ten isiel vzdy a nikdy ziaden reset nic nevrzgalo a vsetko drzalo pohromade a hlavne siel tyzden bez nabitia co si 90 percent uzivatelov
Ako vidim cim novsi telefon tym je to horsie a horsie oni len aby nacpali co najviac funkcii do mobilu ale na stabilitu telefonu vôbec nepomysleli ci HARDWEROVU alebo SOFTWEROVU obidve stoja za H....
stale sa deje to iste, zapnem telefon, zapnem simoco, nastavim port4, rychlost 115200 , nacitava zakladne informacie a potom ťuk a vypne sa telefon... KURVA... Sad
Back to top
Lamer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:48 pm    Post subject: Reply with quote

CX65-ka wrote:
SI pisal ze obcas ti to len spravi? co si definujes pod pojmom obcas? Ja sa s tym kurvim uz asi 15 x a ten vyjebany telefon sa stale vypne... sorry za swear a sle som fest nasraty Smile Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Evil or Very Mad
Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:57 pm    Post subject: Reply with quote

Vis co je to takto ono to dva tyzdne fungovalo v pohode potom to robil tak tyzden vkuse a nech som s tym telefonom robil cokolvek nic nepomahalo a potom to prestalo a teraz to urobi tak kazde piate-sieste pripojenie (posielam cez simoco SMS tych pripojeni je dost !!) ja nevim prisaham ze ked ma este raz ten MT nasere tak chytim medeny dratik pripojim na 12 V a plosak v MT zazije stredovek !!!

Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 4:10 pm    Post subject: Reply with quote

Len tak ma napadlo skus v SiMoCo znizit rychlost pripojenia daj namiesto 115200 to podtym mozno ked to pojde pomalsie sa nebude vypinat hmmm to ma lent ak napadlo d'oh!

Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 10:11 pm    Post subject: Reply with quote

muzu doporucit koupi kabele irda ma amlou rychlost neni zde moznosti PAtche FW flashe ani niceho podobneho!
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum