View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
noremorse kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:11 pm Post subject: kam themata?? |
|
|
Zdravim, může mi někdo napsat, kam se maj přesně kopírovat soubory, který dělaj dohromady jedno tema?? (soubory gif, jpg, stc...atd) díky |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:15 pm Post subject: |
|
|
Ked stiahnes zazipovanu temu netreba ju rozbalovat. Premenuj ju na *.sdt a nakopiruj do zlozky Themes. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:26 pm Post subject: |
|
|
Jo, Lb01 to řekl správně. Já jenom dodám, že téma se Ti rozbalí přímo v telefonu po jeho první aktivaci. |
|
Back to top |
|
 |
kowy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:19 pm Post subject: |
|
|
mam problem, mam CX65 a od kámoše pomocí IrDa jsem si poslal Thema male.stc (to že jsem potom zjistil že ho tam mam taky,tady radši moc zmiňovat nebudu :-)). Potom jsem také zjistil že já je tam mam s příponou *.std. Ikonka příchozího souboru vlevo na liště se objevila, ale po otevření mi to nenabídne uložení, ale jen aktivaci a ta mi hodí chybovou hlášku, to by mi ani nevadilo že to nejde zaktivovat, ale to že ten soubor nemůžu vůbec smazat a ikonka na liště zůstává. Zkoušel jsem to i pomocí SiMoCo, různě jsem ho přejmenovával a pořád nic.
Za radu předem děkuji, zatim mi pouze napadlo zformátovat pamět systemu souborů. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:25 pm Post subject: |
|
|
Mal som raz podobny problem,ale nebola to tema..uz ani neviem co.A neslo to vymazat...stale som dal vymazat a bolo to tam znovu.Tak ma napadlo vypnut a zapnut telefon a pomohlo.Po zapnuti tam uz nic nebolo. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:26 pm Post subject: |
|
|
kowy wrote: | mam problem, mam CX65 a od kámoše pomocí IrDa jsem si poslal Thema male.stc (to že jsem potom zjistil že ho tam mam taky,tady radši moc zmiňovat nebudu :-)). Potom jsem také zjistil že já je tam mam s příponou *.std. Ikonka příchozího souboru vlevo na liště se objevila, ale po otevření mi to nenabídne uložení, ale jen aktivaci a ta mi hodí chybovou hlášku, to by mi ani nevadilo že to nejde zaktivovat, ale to že ten soubor nemůžu vůbec smazat a ikonka na liště zůstává. Zkoušel jsem to i pomocí SiMoCo, různě jsem ho přejmenovával a pořád nic.
Za radu předem děkuji, zatim mi pouze napadlo zformátovat pamět systemu souborů. |
Vyber baterku za chodu... _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:31 pm Post subject: |
|
|
ano,on poslal iba configovy subor temy,lebo ju uz mal rozbalenu..vsetky ostatne zlozky temy uz boli po inych adresaroch  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:32 pm Post subject: |
|
|
martinmartin wrote: | kowy wrote: | mam problem, mam CX65 a od kámoše pomocí IrDa jsem si poslal Thema male.stc (to že jsem potom zjistil že ho tam mam taky,tady radši moc zmiňovat nebudu :-)). Potom jsem také zjistil že já je tam mam s příponou *.std. Ikonka příchozího souboru vlevo na liště se objevila, ale po otevření mi to nenabídne uložení, ale jen aktivaci a ta mi hodí chybovou hlášku, to by mi ani nevadilo že to nejde zaktivovat, ale to že ten soubor nemůžu vůbec smazat a ikonka na liště zůstává. Zkoušel jsem to i pomocí SiMoCo, různě jsem ho přejmenovával a pořád nic.
Ale posielat nemozes *.stc ale *.sdt. A preto ti to nejde. |
Posielat moze obidve; *.std su temy a *.stc su skiny _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
kowy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:33 pm Post subject: |
|
|
vypnout a zapnout jsem zkoušel, i simku jsem měnil a pořád nic ani vyndání baterky za chodu nepomohlo  |
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:36 pm Post subject: |
|
|
martinmartin wrote: | maskot wrote: | martinmartin wrote: | kowy wrote: | mam problem, mam CX65 ... systemu souborů. |
Ale posielat nemozes *.stc ale *.sdt. A preto ti to nejde. |
Posielat moze obidve; *.std su temy a *.stc su skiny |
No ale on si chcel nahrat temu a nie skin. |
To hej, ale aj samotne skiny funguju, takze vysvetlenie, ze posielal skiny a preto mu to nejde spustit, je blbost; tie temy aj skiny obcas blbnu a ta baterka to vacsinou vyriesi... _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
kowy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 4:01 pm Post subject: |
|
|
vypíná,zapínání,vyndavání...nic nepomohlo
Takže se chci zeptat na tenhle postup:
když si zkopíruju adresář data v SiMoCu, bez toho souboru (data/misc/male.stc), zazálohuju si adresář, pustim menu/nastavení/nast.telefonu/syst.souborů/FORMAT, a potom zkopíruju zálohu zpátky.
mohlo by bejt?? |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 4:08 pm Post subject: |
|
|
kowy wrote: | vypnout a zapnout jsem zkoušel, i simku jsem měnil a pořád nic ani vyndání baterky za chodu nepomohlo  |
No, nemá ten soubor náhodou atribut "jen pro čtení"? Jestli jo, je to potřeba změnit, třeba v SiMoCo. _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 4:14 pm Post subject: |
|
|
kowy wrote: | vypíná,zapínání,vyndavání...nic nepomohlo
když si zkopíruju adresář data v SiMoCu, bez toho souboru (data/misc/male.stc), zazálohuju si adresář, pustim menu/nastavení/nast.telefonu/syst.souborů/FORMAT, a potom zkopíruju zálohu zpátky.
mohlo by bejt?? |
Skus este obnovu standartnych nastaveni _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 6:08 pm Post subject: |
|
|
kowy wrote: | vypíná,zapínání,vyndavání...nic nepomohlo
mohlo by bejt?? |
A to nejde smazat ani přes asistenta paměti???
Menu -> Nastavení -> Nastavení telefonu -> Asistent paměti -> Misc/ -> Data inbox/ -> [ten soubor] -> Smazat
BTW já jsem kámošovi poslal taky pouze "zástupce" tématu, nešlo smazat (jako že nechtěla zmiznout složka Doručeno), ale vypnutí a zapnutí telefonu pomohlo. |
|
Back to top |
|
 |
kowy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:21 am Post subject: |
|
|
pechi wrote: | kowy wrote: | vypnout a zapnout jsem zkoušel, i simku jsem měnil a pořád nic ani vyndání baterky za chodu nepomohlo  |
No, nemá ten soubor náhodou atribut "jen pro čtení"? Jestli jo, je to potřeba změnit, třeba v SiMoCo. |
jj, ten soubor MĚL atribut jen pro čtení, ale v SiMoCu to změnit nejde, nebo teda aspoň já sem nepřišel na to jak. Ale v Siemens Data Suite se mi to povedlo
díky všem |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|