View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:28 pm Post subject: |
|
|
Jak je možné, že při navázání komunikace mojeho Siemensu CX65 a SiMoCa mobil pípne a vypne se??? Potom když ale mobil zapnu, průkumníka spustím a vůbec program funguje normálně, ale prostě při spuštění programu telefon pípne a vypne se... |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 6:44 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Jak je možné, že při navázání komunikace mojeho Siemensu CX65 a SiMoCa mobil pípne a vypne se??? Potom když ale mobil zapnu, průkumníka spustím a vůbec program funguje normálně, ale prostě při spuštění programu telefon pípne a vypne se... |
Přepni se po takovém stavu do terminálu (záložka Term) a podívej se, po jakém příkazu poslaném do mobilu došlo k vypnutí. Nebo ještě lépe označ celý text v tomto okně, zkopíruj do nějakého textového souboru a pošli mi k prohlédnutí. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 7:30 pm Post subject: |
|
|
pavelc wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Jak je možné, že při navázání komunikace mojeho Siemensu CX65 a SiMoCa mobil pípne a vypne se??? Potom když ale mobil zapnu, průkumníka spustím a vůbec program funguje normálně, ale prostě při spuštění programu telefon pípne a vypne se... |
Přepni se po takovém stavu do terminálu (záložka Term) a podívej se, po jakém příkazu poslaném do mobilu došlo k vypnutí. Nebo ještě lépe označ celý text v tomto okně, zkopíruj do nějakého textového souboru a pošli mi k prohlédnutí. |
OK, potom se na to podívám. |
|
Back to top |
|
 |
SMAriel začátečník

Joined: 21 Jan 2005 Posts: 67 Location: na horach, Jeseniky
61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:33 pm Post subject: |
|
|
Rad bych se zeptal p.autora, zda by bylo mozne doplnit (trebas jen volitelne, zatrhnutim nejakeho okenka, pripadne zadani casu) do technickych informaci telefonu auomaticke obnovovani/zjistovani stavu (signal+baterka)? Vim, ze je tam automaticke zjistovani sms, ale to na tech. info nema vliv ..
Jinak se mi SiMoCo libi, rozhodne uz proto, ze je (teda aspon u mne) mnohem sviznejsi nez MPM. Kdybyste mel chut a cas doresit tento detail, rad bych za pgm i zaplatil. Zatim diky  _________________ TalkAbout Motorola > CX65 ( fw 12 > 25 ;-) + illumination 2% (- - - - - - - - - - - - - e m p t i n e s s - - - - - - - - - - - - - - - -)
btw: Všechno je jinak ... |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:18 pm Post subject: |
|
|
SMAriel wrote: | Rad bych se zeptal p.autora, zda by bylo mozne doplnit (trebas jen volitelne, zatrhnutim nejakeho okenka, pripadne zadani casu) do technickych informaci telefonu auomaticke obnovovani/zjistovani stavu (signal+baterka)? Vim, ze je tam automaticke zjistovani sms, ale to na tech. info nema vliv .. |
Můžu se zeptat, jaký by to mělo mít praktický význam? |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 6:06 am Post subject: |
|
|
pavelc wrote: | SMAriel wrote: | Rad bych se zeptal p.autora, zda by bylo mozne doplnit (trebas jen volitelne, zatrhnutim nejakeho okenka, pripadne zadani casu) do technickych informaci telefonu auomaticke obnovovani/zjistovani stavu (signal+baterka)? Vim, ze je tam automaticke zjistovani sms, ale to na tech. info nema vliv .. |
Můžu se zeptat, jaký by to mělo mít praktický význam? |
Ale samozrejme. Prakticke duvody by byly hned dva. Prvnim z nich (tim pro Vas mene dulezitym) je pro mne moznost nechat bezet vasi aplikaci na pozadi za TVtunerem a nemuset se zvedat, kdyz potrebuji zkontrolovat, jestli je baterie uz dobita, proste pouziit boss_key a videt (...to jsem ale linej, ze ). Ze stejneho duvodu by jako alternativa stacilo zvukove upozorneni po dosahnuti 100%. Druhym praktickym duvodem muze byt me rozhodnuti zaplatit v tom pripade licenci; ale kdybyste to mel delat jen kvuli me, tak to radeji nechte tak (zvazte sam, jak by to mohlo zvysit prodejnost, v tom nemam zkusenost )... Zdravim a preji pekny den |
|
Back to top |
|
 |
SMAriel začátečník

Joined: 21 Jan 2005 Posts: 67 Location: na horach, Jeseniky
61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 7:23 pm Post subject: |
|
|
pardon, odpovedel jsem bez prihlaseni ... _________________ TalkAbout Motorola > CX65 ( fw 12 > 25 ;-) + illumination 2% (- - - - - - - - - - - - - e m p t i n e s s - - - - - - - - - - - - - - - -)
btw: Všechno je jinak ... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 12:49 pm Post subject: Dotazek SiMoCo vers. CFX65 |
|
|
Koupil jsem CFX65, uvazujete o jeji podpore v SiMoCo ? Dekuji |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:40 am Post subject: Re: Dotazek SiMoCo vers. CFX65 |
|
|
Anonymous wrote: | Koupil jsem CFX65, uvazujete o jeji podpore v SiMoCo ? Dekuji |
Tento telefon jsem ještě v ruce neměl. SiMoCo komunikuje se všemi telefony, které mají klasický operační systém Siemens. Pokud ho CFX65 má, tak by s ním měl komunikovat už teď. Pokud nemá, tak nikdy. |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
MirekM začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:31 pm Post subject: Vyssi prenosové rychlosti SiMoCo nez 115kb/s |
|
|
Mozna to tu jiz nekde zaznelo. Nebylo by mozne zadat do volby SiMoCo prenosove rychlosti nad 115kb/s vzhledem k USB kabelum?
S C65 jsem zalohoval V-klayem fullflasch (kolem 33MB) rychlosti 1,2...Mb/s pres COM3. Vzhledem k 10,5MB uzivatelske pameti by to bylo bezva. _________________ Ericsson A1018s -> Motorola d460 -> C35i -> A55 na C55 -> C65 (fw12 a 25) |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:40 pm Post subject: Re: Vyssi prenosové rychlosti SiMoCo nez 115kb/s |
|
|
MirekM wrote: | Mozna to tu jiz nekde zaznelo. Nebylo by mozne zadat do volby SiMoCo prenosove rychlosti nad 115kb/s vzhledem k USB kabelum?
S C65 jsem zalohoval V-klayem fullflasch (kolem 33MB) rychlosti 1,2...Mb/s pres COM3. Vzhledem k 10,5MB uzivatelske pameti by to bylo bezva. |
Ano už o tady zaznělo. Jenom zopakuji, ne nebylo by to možné. Komunikace v SiMoCo probíhá on-line na rozdíl od třeba tebou vzpomínaného V-Klay a jedná se tedy o úplně jiný typ komunikace. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
MirekM začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:49 pm Post subject: Re: Vyssi prenosové rychlosti SiMoCo nez 115kb/s |
|
|
[Ano už o tady zaznělo. Jenom zopakuji, ne nebylo by to možné. Komunikace v SiMoCo probíhá on-line na rozdíl od třeba tebou vzpomínaného V-Klay a jedná se tedy o úplně jiný typ komunikace.[/quote]
Na komunikaci ve stavu mobilu on/off jsem zapomel. Dik. _________________ Ericsson A1018s -> Motorola d460 -> C35i -> A55 na C55 -> C65 (fw12 a 25) |
|
Back to top |
|
 |
xie kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:07 am Post subject: nefunkcne simoco s irda |
|
|
Mam irda sigmatel dongle a pri pripajani fonu mi fon vypne. S inym softom mi to v pohode slape. Skusal som mobil edit aj mobil phone manager. Starsie verzie simoco isli tiez bez problemov... neviete co s tym? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|