clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Siemens Mobile Control - SiMoCo

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Siemens Mobile Control - SiMoCo
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 27, 28, 29  Next

Reply to topic     Forum Index -> Diskuse k článkům
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pavelc
čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 14, 2005 3:25 pm    Post subject: SiMoCo 2.2.1 Reply with quote

Na www.siemensmania.cz/simoco.php je nová verze 2.2.1 - jen drobné kosmetické úpravy.
Back to top
View user's profile Send private message
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Mon Feb 14, 2005 5:28 pm    Post subject: Reply with quote

Jak je možné, že při navázání komunikace mojeho Siemensu CX65 a SiMoCa mobil pípne a vypne se??? Potom když ale mobil zapnu, průkumníka spustím a vůbec program funguje normálně, ale prostě při spuštění programu telefon pípne a vypne se...
Back to top
pavelc
čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 14, 2005 6:44 pm    Post subject: Reply with quote

Mr. Hahn alias ConPower wrote:
Jak je možné, že při navázání komunikace mojeho Siemensu CX65 a SiMoCa mobil pípne a vypne se??? Potom když ale mobil zapnu, průkumníka spustím a vůbec program funguje normálně, ale prostě při spuštění programu telefon pípne a vypne se...

Přepni se po takovém stavu do terminálu (záložka Term) a podívej se, po jakém příkazu poslaném do mobilu došlo k vypnutí. Nebo ještě lépe označ celý text v tomto okně, zkopíruj do nějakého textového souboru a pošli mi k prohlédnutí.
Back to top
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Mon Feb 14, 2005 7:30 pm    Post subject: Reply with quote

pavelc wrote:
Mr. Hahn alias ConPower wrote:

Přepni se po takovém stavu do terminálu (záložka Term) a podívej se, po jakém příkazu poslaném do mobilu došlo k vypnutí. Nebo ještě lépe označ celý text v tomto okně, zkopíruj do nějakého textového souboru a pošli mi k prohlédnutí.

OK, potom se na to podívám.
Back to top
SMAriel
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 14, 2005 10:33 pm    Post subject: Reply with quote

Rad bych se zeptal p.autora, zda by bylo mozne doplnit (trebas jen volitelne, zatrhnutim nejakeho okenka, pripadne zadani casu) do technickych informaci telefonu auomaticke obnovovani/zjistovani stavu (signal+baterka)? Vim, ze je tam automaticke zjistovani sms, ale to na tech. info nema vliv .. Eh?
Jinak se mi SiMoCo libi, rozhodne uz proto, ze je (teda aspon u mne) mnohem sviznejsi nez MPM. Kdybyste mel chut a cas doresit tento detail, rad bych za pgm i zaplatil. Zatim diky Very Happy Idea Very Happy

btw: Všechno je jinak ...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
pavelc
čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 14, 2005 11:18 pm    Post subject: Reply with quote

SMAriel wrote:
Rad bych se zeptal p.autora, zda by bylo mozne doplnit (trebas jen volitelne, zatrhnutim nejakeho okenka, pripadne zadani casu) do technickych informaci telefonu auomaticke obnovovani/zjistovani stavu (signal+baterka)? Vim, ze je tam automaticke zjistovani sms, ale to na tech. info nema vliv ..

Můžu se zeptat, jaký by to mělo mít praktický význam?
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 6:06 am    Post subject: Reply with quote

pavelc wrote:
SMAriel wrote:
Rad bych se zeptal p.autora, zda by bylo mozne doplnit (trebas jen volitelne, zatrhnutim nejakeho okenka, pripadne zadani casu) do technickych informaci telefonu auomaticke obnovovani/zjistovani stavu (signal+baterka)? Vim, ze je tam automaticke zjistovani sms, ale to na tech. info nema vliv ..

Můžu se zeptat, jaký by to mělo mít praktický význam?

Ale samozrejme. Prakticke duvody by byly hned dva. Prvnim z nich (tim pro Vas mene dulezitym) je pro mne moznost nechat bezet vasi aplikaci na pozadi za TVtunerem a nemuset se zvedat, kdyz potrebuji zkontrolovat, jestli je baterie uz dobita, proste pouziit boss_key a videt (...to jsem ale linej, ze Very Happy ). Ze stejneho duvodu by jako alternativa stacilo zvukove upozorneni po dosahnuti 100%. Druhym praktickym duvodem muze byt me rozhodnuti zaplatit v tom pripade licenci; ale kdybyste to mel delat jen kvuli me, tak to radeji nechte tak (zvazte sam, jak by to mohlo zvysit prodejnost, v tom nemam zkusenost )... Zdravim a preji pekny den
Back to top
SMAriel
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 7:23 pm    Post subject: Reply with quote

pardon, odpovedel jsem bez prihlaseni ...

btw: Všechno je jinak ...
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Feb 24, 2005 12:49 pm    Post subject: Dotazek SiMoCo vers. CFX65 Reply with quote

Koupil jsem CFX65, uvazujete o jeji podpore v SiMoCo ? Dekuji
Back to top
pavelc
čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 25, 2005 9:40 am    Post subject: Re: Dotazek SiMoCo vers. CFX65 Reply with quote

Anonymous wrote:
Koupil jsem CFX65, uvazujete o jeji podpore v SiMoCo ? Dekuji

Tento telefon jsem ještě v ruce neměl. SiMoCo komunikuje se všemi telefony, které mají klasický operační systém Siemens. Pokud ho CFX65 má, tak by s ním měl komunikovat už teď. Pokud nemá, tak nikdy.
Back to top
pavelc
čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 25, 2005 10:04 am    Post subject: SiMoCo 2.2.2 Reply with quote

Na www.siemensmania.cz/simoco.php je nová verze 2.2.2.
Back to top
MirekM
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 28, 2005 2:31 pm    Post subject: Vyssi prenosové rychlosti SiMoCo nez 115kb/s Reply with quote

Mozna to tu jiz nekde zaznelo. Nebylo by mozne zadat do volby SiMoCo prenosove rychlosti nad 115kb/s vzhledem k USB kabelum?

S C65 jsem zalohoval V-klayem fullflasch (kolem 33MB) rychlosti 1,2...Mb/s pres COM3. Vzhledem k 10,5MB uzivatelske pameti by to bylo bezva.

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Mon Feb 28, 2005 2:40 pm    Post subject: Re: Vyssi prenosové rychlosti SiMoCo nez 115kb/s Reply with quote

MirekM wrote:
Mozna to tu jiz nekde zaznelo. Nebylo by mozne zadat do volby SiMoCo prenosove rychlosti nad 115kb/s vzhledem k USB kabelum?

S C65 jsem zalohoval V-klayem fullflasch (kolem 33MB) rychlosti 1,2...Mb/s pres COM3. Vzhledem k 10,5MB uzivatelske pameti by to bylo bezva.

Ano už o tady zaznělo. Jenom zopakuji, ne nebylo by to možné. Komunikace v SiMoCo probíhá on-line na rozdíl od třeba tebou vzpomínaného V-Klay a jedná se tedy o úplně jiný typ komunikace.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
MirekM
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 28, 2005 2:49 pm    Post subject: Re: Vyssi prenosové rychlosti SiMoCo nez 115kb/s Reply with quote

[Ano už o tady zaznělo. Jenom zopakuji, ne nebylo by to možné. Komunikace v SiMoCo probíhá on-line na rozdíl od třeba tebou vzpomínaného V-Klay a jedná se tedy o úplně jiný typ komunikace.[/quote]

Na komunikaci ve stavu mobilu on/off jsem zapomel. Dik.

xie
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 01, 2005 11:07 am    Post subject: nefunkcne simoco s irda Reply with quote

Mam irda sigmatel dongle a pri pripajani fonu mi fon vypne. S inym softom mi to v pohode slape. Skusal som mobil edit aj mobil phone manager. Starsie verzie simoco isli tiez bez problemov... neviete co s tym?
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Diskuse k článkům All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 27, 28, 29  Next
Page 12 of 29

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum